בזיון בהקלטות לתוכנית אתמול

בזיון בהקלטות לתוכנית אתמול../images/Emo70.gif../images/Emo31.gif

אתמול הייתי בהקלטת התוכנית פספוסים שתשודר בעוד 3 שבועות, בה תהיה המתיחה שמירי מסיקה עשתה לרוני סופרסטאר ומתיחה בפינת "העובד המצטיין" שבה בת עובדת על אמא שלה. אני חייבת לציין שתיאום הקהלפשוט מזעזע! רשמו יותר מדי אנשים עד שבערך 50 איש ישבו על המדרגות באולפן. בושה! אני משערת שמזמינים בתי ספר להיות קהל, או שהם פונים למערכת, אבל נראה לי שצריך שיהיה איזה סינון קל בנוגע למי יכול להיות קהל... ומסתבר שיש להם גם עדיפות בכניסה לאולפן
3 אוטובוסים שהגיעו בשמונה וחצי קיבלו זכות ראשונים להיכנס לאולפן. מדובר היה בתלמידים, סליחה על הביטוי- ברברים! צעקו, דחפו, קיללו, פשוט ביזיון! השומרים כמעט לא השתלטו עליהם.... ילדים שעמדו בתור נדחפו, ילדות היו על סף דמעות, 2 בנות לא הרגישו טוב בגלל הדחיפות. במזל לא קרה אסון! באנו לתוכנית בשביל הכיף, אבל כל הערב נהרס. אם זה הפורום הרשמי, אם למתאמי קהל ולהפקה אכפת והם קוראים בפורום- תייעלו את העינינים, תסננו קהל שמגיע, תתדרכו שומרים לא להכניס מתפרעים, אם יש עדיפות לבית ספר, אולי רצוי ליידע קהל אחר שמגיע, כך תמנעו עוגמת נפש גם לקהל וגם לכם. סוף שבוע שקט שיהיה

DJ SAAR

New member
ההפקה לא גולשת פה(בד"כ) אבל......

שלח את ההודעה לאי מייל שלהם:[email protected] (אבל לא היום, מסתובב וירוס באי מיילים) ואולי תקבל תשובה.מקווה שעזרתי!

RoieL

New member
לפחות הוירוס הזה מענג../images/Emo2.gif../images/Emo111.gif

DJ SAAR

New member
../images/Emo2.gif רועי!!../images/Emo2.gif

אני מתפלא עליךֳ! הזמנתי אמבולנס

לא טוב

אני מקווה שיסדרו את זה בשביל מה צריך ללכת לשם למה זה מופע של עמיר בניון? יש טלויזיה בשביל לראות את המתיחות

למעלה