בזיון של סדרה

• פותח הנושא f e n
  • פורסם בתאריך

f e n

New member
בזיון של סדרה

אני לא מבינה מה יש בסדרה הזו?? לא יותר מדי עלילה, לא שחקנים טובים ויש את בר רפאלי שהתחמקה משירות צבאי !!! לא סתם הרייטינג של הדבר הזה על הפנים... שיורידו אותה בקרוב!!

ורוניק 1

New member
אם היא לא מעניינת אותך אז אל תראי

אותה. למרות שאני חושבת שהיה בה משהו שעניין אותך אבל באת ישר אנטי אליה ובגלל זה לא הצלחת לראות אותה באמת. ודרך אגב בר רפאלי לא התחמקה משירות צבאי היו לה בעיות רפואיות שהצבא התעלם מהן. וגם אם כן אז מה? אז מה? אם היא לא עשתה צבא? מה הביג דיל? לכל בן אדם יש את הבחירות שלו למה נטפלים אליה כל הזמן עם הסיפור הזה? כאילו פאק היא חייבת לכם משהו. אני לא מעריצה אותה או משהו אבל זה מעצבן רצחחחחחח ששופטים ככה בן אדם זה לא בסדר.

rhorly

New member
סליחה? מי את שתגידי להוריד את הסדרה

הזאת? אנחנו רוצים לראות את הסדרה הזאת, ומי שלא טוב שלא, שיכבה את הטלויזיה...

פשוט לא נראה לי הגיוני שחיילים

מתים, משפחות עצובות והיא לא עושה צבא ומתחמקת ממנו. לא היה לה שום בעיות רפואיות היא התחתנה בכוונה כדי לא לעשות צבא. האי העדיפה לשמור על הקריירה שלה-וזה שיא החוצפה מבחינתי. לא ללכת לצבא ולתת לאחרים לעשות את העבודה במקומך זה כל כך אבסורד. אני רואה "פיק אפ" ארק פשוט מעצבן אותי כל הקטע עם בר. סיון

ורוניק 1

New member
אבל זה הבחירה שלה לא שלכם

אתם לא יכולים לשפוט בחורה רק בגלל שהיא לא עושה צבא.. אני לא חושבת שמישהי תתחתן רק כדי לא לעשות צבא וגם אם כן לא צריכים לשפוט אותה על זה.. היא חיה את חייה ולא חייבת דין וחשבון לאף אחד וזה לא פייר שבאים ונטפלים אליה. מה לעשות יש אנשים שהאופי שלהם לא תואם את הקטע של הצבא.

...

אם אתה לא אוהב אז אל תראה! אני אל מבינה למה אתה צריך לבוא לפורם של הסידרה כדי להגיד שהיא לא טובה... ומה הקשר לזה שבר רפאלי לא עשתה צבא? מה הקשר היא בסך הכל שחקנית שם.. והקטע זה הסדרה לא החיים שלה..

שושנה

New member
ממש אחלה סדרה

סוף סוך לא טלנובלה דבילית ורדודה . זאת סדרה יומית שהיא יותר דרמה מטלנובלה. וצריך להיות מתוחכם כדי לראות אותה.

f e n

New member
אין בעיה קחו הכל בקלות

סבבה אנשים תמשיכו לראות! אגבבב גברת רפאלי התחתנה עם חבר של ההורים שלה וכך לא התגייסה.. דוגמא לא טובה אבל היא לא היחידה שלא התגייסה...

loli kiss

New member
מה זה צריך להיות../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

תקשיבי ותקשיבי טוב זה שהסידרה לא מצאה חן בעינייך זה ממש לא בעיה של של אלה שכן אוהבים את הסידרה... זו בעיה רק שלך
וזה בטח לא סיבה להוריד אותה
אז אם את רוצה ללכלך על הסידרה את יכולה לחפש לך מקום אחר

אם היא כל כך לא מעניינת אותך אז

אולי אל תסתכלי עלייה? חוצמזה למה נכנסת לכאן? כדי לספר לנו שאת לא אוהבת את הסדרה? מזל טוב נו מה עכשיו??

למה היא נכנסה לכאן?

כדאי לעצבן אתכם (כנראה) אז פשוט תגידו בסדר ותחייכו

למעלה