בזיליקום מצונן...

adidas^

New member
זה נשמע הגיוני...

העלים באמת אכולים!! מה לעשות?? איך נלחמים בחומיינים הארורים?

adidas^

New member
בזיליקום מצונן...

אני מגדלת באדנית בזיליקום (וגזרים- אבל זה לא קשור
) והוא עושה ריח נפלא והכל בסדר, רק שהוא כמעט תמיד חולה- או לפחות העלים התחתונים שלו, העלים החדשים הם בסדר... מה עלי לעשות? כדאי לרסס? מצד אחד זה אולי יבריא אותו אבל הוא לא ממש יהיה ראוי לאכילה, לא? ודבר שני- נענע עדיף לשתול בעציץ או ישר באדמה? תודה!!

lananiev

New member
נענע

לא מומלץ לשתול באדמה בגלל שהיא מאד אלימה ומתפשטת בצורה איומה. צריך לתחום אותה או הפיתרון המומלץ בעציץ. לילך

beitar

New member
פתרון פשוט שראיתי במקום כלשהו

שעושה את העבודה (גם אם לא הכי אסטטי לדעת רבים) הוא תיחום על ידי "גלגל" של מכונית. כמובן שהכי יפה לתחם עם סלעים / אבנים נאות.... אפשר תמיד למצוא משהו שיעשה את העבודה.... וחלק מהכיף זה לעצב משהו יפה... (וראיתי כמה וכמה עיצובים כבר). שם המשחק - מקוריות.

barakd

New member
אני תחמתי עם תוחם דשא

את כל צמחי התבלין המשתרעים וזה עושה את העבודה, לפעמים צריך לגזום איזה ענף. כמו כן השקייה נכונה גם תמנע התפשטות לא רצויה. ברק.

לארי

New member
בזיליקום חולה ../images/Emo101.gif

ברוכה הבאה! ראשית נסי לזהות האם את רואה תולעים או מזיק כלשהו באדמה או על הצמח. במידה וכן , אנא נסי לזהותו בגלריית המזיקים שלנו (מופיע תחת גלריות למעלה). במידה ואין זיהוי, תתארי לנו כיצד העלים נראים ואם אפשר- תצלום חעזור. ישנם חומרים אורגנים אשר לא פוגעים באפשרות האכילה של הצמח.

adidas^

New member
תודה רבה!!

אני אנסה לזהות- ואם לא אצרף תמונה! שוב תודה!

למעלה