בזכותכם החלטנו החלטה גורלית

בזכותכם החלטנו החלטה גורלית../images/Emo51.gif

שלום לכל חברי וחברות הפורום, שמי לימור ואני בהריון חמישי אחרי ארבע הפלות, כולן אחרי הפריות מבחנה. בטיפול האחרון הוחזרו לי שלושה עוברים מוקפאים ושלושתם נקלטו. כמובן שהשמחה היתה גדולה כאשר ידענו שאני נושאת שלישיה, אך לצערי הרב יש לי רחם חד קרני, למי שלא יודעת במה מדובר, זהו רחם קטן בהרבה מהממוצע, אפשר להגיד משהו כמו חצי עד שני שליש רחם! בעיקרון הוא בקושי יכול להחזיק עובר אחד עד לסוף ההריון, אז שלישיה או תאומים, בוודאי שלא. ולכן כל הרופאים שטיפלו בי המליצו חד משמעית לדלל מ-3 עוברים ל-1. בשבילנו זו היתה מכה, אחרי שנים של טיפולים וכמיהה לילד, ידענו שהסיכון בדילול הוא הפלה!!! אבל לא היה מנוס מדילול ואין לכם מושג מה עברנו בחודשיים האחרונים. ואז הוחלט לדלל בכל שבוע עובר אחד. אחרי הדילול הראשון היתה לי ירידת מים, עולמנו חרב עלינו, חשבנו שאיבדנו את ההריון כולו, ואחר כך התברר שזהו שק מי השפיר של העובר שדולל. נשארנו עם תאומים, במשך שבוע ימים, עד לדילול הבא השתגענו מדאגה ומפחד, כי הסיכון לאבד את ההריון כולו בדילול הבא היה גבוה יותר בגלל ירידת המים, ואז... מצאתי את הפורום שלכם, אני רוצה להגיד לכם שבזכותכם ועם כל הכאב על כל הסיפורים שקראתי כאן, כל סיפור מחדש דקר בליבי, אבל חיזק את דעתי שעליי להשאיר עובר אחד ברחם כי אם הייתי משאירה תאומים, עם כל רצוני העז לתאומים, הרופאים נתנו לי רק 28 שבועות עד ללידה מוקדמת! אז אתן חברות יקרות חיזקתם את דעתי ובזכותכן החלטתי להביא עובר אחד בריא (הלוואי ואמן) ולא שני פגים שאלוהים יודע מה היה עולה בגורלם. אז אתמול היה לי דילול שני, והיום לשמחתי ראינו דופק ותנועות של העובר היחיד שנשאר. הדרך עוד ארוכה, ביום א´ מתחילה שבוע 15, וגם צריכה לעבור בשבוע הבא תפירה של צואר הרחם בשיטת מקדונלד. אז מאחלת לפורום זה שיעלה וישגשג, שכל הריון יסתיים בשבועות הגבוהים ביותר, שיהיו פחות פגים. לכל האימהות והאבות יישר כח והרבה הצלחה עם הפגים/הילדים המקסימים שלכם, שתרוו מהם רק נחת ואושר.

המון המון בהצלחה !!!../images/Emo57.gif../images/Emo50.gif

אין לי ספק שזה היה צעד נבון .. מנסיוני ( מה שאני לא עשיתי ) .. תנוחי המון במיוחד מנטלית ותדאגי שיפנקו אותך מסביב .. אל תנסי להראות שאת גיבורה על אף ההריון .. אני מכרתי דירה צבעתי סחבתי עשיתי שטיות ושילמתי על כך . שיעבור בקלות בהצלחה שוב.

מלמלה

New member
ןבתקוה שבעוד 25 שבועות

נפגוש אותך בפורום להיות הורים......... דברי אליו אל העובר הקטן הקשיבי לו כבר עכשיו והסבירי לו שהוא תריך להשאר מה שיותר זמן בבטן

ברוכה הבאה

אני מחזקת את ידייך וחושבת שעשית את ההחלטה הנכונה. אני מקווה שקראת את הסיפורים שכבר פורסמו פה אצלנו בפורום. אצל פגים זו לא רק בעית המשקל כמו שרבים סבורים, אלא מדובר בתינוקות שיש להם בעיות חמורות וקשות . נשמח אם תעדכני אותנו בהמשך.

למעלה