הווירוס אשם הבלעדי!!תמונות מהערב. צפה בקובץ המצורף 4523 צפה בקובץ המצורף 4522
שמתי לב שרוב המפגינות הינן נשים זקנות ומשועממות.הווירוס אשם הבלעדי!!
למרות שאהבתי את כותרת השרשור ואת העקיצה (המוצדקת) שבה, האמת צריכה להיאמר;בזכות ההפגנות באשקלון. העיר הפכה לאדומה
למרות שאהבתי את כותרת השרשור ואת העקיצה (המוצדקת) שבה, האמת צריכה להיאמר;
על-פניו לפחות הנשים המפגינות עוטות מסכה כמתחייב ואף שומרות מרחק.
זה נראנ מרחק של 2 מ'?למרות שאהבתי את כותרת השרשור ואת העקיצה (המוצדקת) שבה, האמת צריכה להיאמר;
על-פניו לפחות הנשים המפגינות עוטות מסכה כמתחייב ואף שומרות מרחק.
עזבי 2 מטר.. האישה מחזיקה שלט "לא תרצח את הדמוקרטיה" כשבעצם היא מנסה לרצוח את הדמוקרטיהזה נראנ מרחק של 2 מ'?
גדול סבא.עזבי 2 מטר.. האישה מחזיקה שלט "לא תרצח את הדמוקרטיה" כשבעצם היא מנסה לרצוח את הדמוקרטיה
בהפגנה נגד ראש ממשלה שנבחר בצורה הכי דמוקרטית.
הווווווווו הצביעות.
סבא, הפגנות הן סמל לדמוקרטיה. כפי שהיו ההפגנות נגד רבין, בהן השתתף נתניהו.עזבי 2 מטר.. האישה מחזיקה שלט "לא תרצח את הדמוקרטיה" כשבעצם היא מנסה לרצוח את הדמוקרטיה
בהפגנה נגד ראש ממשלה שנבחר בצורה הכי דמוקרטית.
הווווווווו הצביעות.
אבל יש לי הרגשה שהיא לא אשמה, מישהו כנראה תקע לה את השלט ביד יחד עם שטר של 100 שקל ושלח אותה להפגין.
יש הבדל בין ההפגנות נגד רבין שניסה להחזיר שטחים וסיפק להם רובים.סבא, הפגנות הן סמל לדמוקרטיה. כפי שהיו ההפגנות נגד רבין, בהן השתתף נתניהו.
בכל מקרה הבעת ההתנגדות בדרך של הפגנה היא דמוקרטית.יש הבדל בין ההפגנות נגד רבין שניסה להחזיר שטחים וסיפק להם רובים.
לבין נתניהו ש"השוחד" שלו מדובר בסיקור אוהד בתקשורת
וסיפקו לו קופסא של סיגרים וכמה חמגשיות.
בערך . לא צריך להקפיד על הסנטימטר. בתכל'ס הן עוטות מסכה בהתאם לכללים ולא נצמדות זו לזו. אז זה לא מושלם, אבל זה גם לא הפרת המאה של הכללים.זה נראנ מרחק של 2 מ'?
ייבושם להןבערך . לא צריך להקפיד על הסנטימטר. בתכל'ס הן עוטות מסכה בהתאם לכללים ולא נצמדות זו לזו. אז זה לא מושלם, אבל זה גם לא הפרת המאה של הכללים.
אולי. בקיצר מי שמפיץ תחילה פוגע בעצמו ובמשפחתו.ממש בזכות ההפגנות . התמונות מדברות.
ראית את המשתתפים בהפגנות? תסתכלי טוב בתמונות. רואים שם 3 נשים שנראות חילוניות (לפי הלבוש והשיער), סביר שהיו עוד כמה. ראית שם חרדי אחד? 40% מהנדבקים בקורונה בימים האחרונים הם חרדים!
בישוב שלי מפרסמים היכן היו המאומתים האחרונים. בכמה ימים האחרונים חוזרים שוב ושוב וממש מככבים סופרמרקט שהדתיים מעדיפים (המוצרים בהכשר מהודר), חנות ירקות בשכונה שלהם, כולל, בית כנסת ספציפי. להשוואה- הסופרפארם מופיע רק פעם בשלושה-ארבעה שבועות. הסופרמרקט בו קונים רוב התושבים הופיע עד כה (מתחילת המגיפה) רק 3 פעמים.
אז אולי המפגינות הללו שלשיטתך אשמות בהפצת המגיפה הן בעצם חרדים בתחפושת...
אהה... כפי שניתן ללמוד מתגובתי למעלה, גם אני לא רואה בהפגנה הזאת (לפחות במה שראינו ממנה כאן) מדגרת קורונה מיוחדת. אבל העובדה ש40% מהנדבקים הם חרדים (ככל שהנתון מדויק), מלמדת בין השאר ש60% מהנדבקים הם לא.ראית שם חרדי אחד? 40% מהנדבקים בקורונה בימים האחרונים הם חרדים!
חייבים םהאשים מישהו. אם זה פותר את הבעיה שיאשימו את החרדים.אהה... כפי שניתן ללמוד מתגובתי למעלה, גם אני לא רואה בהפגנה הזאת (לפחות במה שראינו ממנה כאן) מדגרת קורונה מיוחדת. אבל העובדה ש40% מהנדבקים הם חרדים (ככל שהנתון מדויק), מלמדת בין השאר ש60% מהנדבקים הם לא.
אילו היה נוחת כעת חייזר וקורא רק את תגובתך, היה נדמה לו שכל המדביקים במדינה הם חרדים. זה לא המצב. אפילו לא קרוב לכך.
אכן. מאז ומתמיד האדם נזקק להפנות אצבע מאשימה כלפי מישהו כאשר נוחתים עליו גזירות. ובכל זאת. הייתי מצפה ואולי נכון יותר לומר הייתי רוצה, שלפחות האנשים הקצת יותר אינטליגנטים בינינו יימנעו מכך. אם זה היה קורה בחו"ל כלפי היהודים, היינו מכנים את זה אנטישמיות.חייבים םהאשים מישהו.
מכירה את מסך הבערות של רולס (אם אני זוכר נכון)?אם זה פותר את הבעיה שיאשימו את החרדים.
כש 10% מהאוכלוסיה מייצרים 40% מהחולים זה אומר משהו אפילו לחייזר הכי זראהה... כפי שניתן ללמוד מתגובתי למעלה, גם אני לא רואה בהפגנה הזאת (לפחות במה שראינו ממנה כאן) מדגרת קורונה מיוחדת. אבל העובדה ש40% מהנדבקים הם חרדים (ככל שהנתון מדויק), מלמדת בין השאר ש60% מהנדבקים הם לא.
אילו היה נוחת כעת חייזר וקורא רק את תגובתך, היה נדמה לו שכל המדביקים במדינה הם חרדים. זה לא המצב. אפילו לא קרוב לכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.