בזכות השתיקה

בזכות השתיקה

לעיתים עדיפה השתיקה אני האוגרת מילים בנשמה אז את ההתרגשות ממך שומרת לעצמי בשתיקה בשתיקה אני שומרת עליך עמוק בנשמה נוצר מטען שלך הוא עורג ברכות הכל בא בשתיקה אליך מציף את נשמתי פנימה באהבה עמוקה וזכה ברצון להעניק לך אותי וכל זה יבוא מהשתיקה

deerman

New member
ללא מילים

לגעת ללטף לאהוב ולחבק ללא מילים. להביט בעיניים לסקור זוג שדיים ללא מילים. לחייך לנשק לאחוז ולפנק ללא מילים. לגרום עונג להנות ולעטוף ללא מילים. לחשוב ולפנטז לרצות מכל הלב ללא מילים. להתגעגע ובגוף כמה ובשמן על גוף מבעבע ללא מילים. וכשיש אהבה עמוקה וכשרה כנה ואמיתית מרגשת ועורגת ונשימתה לא פוסקת מה הן המילים?

המילים שלנו

המילים בראו עולם עולם יפה ומקסים המילים גם הכאיבו לנפש אבל מילה היא המקשרת בין בני האדם השונים זו השפה בה אנו משתמשים מילים שמחו את הנשמה במילים המביעים אהבה לחמם להמיס כאב הנפש לעטוף אותה באהבה תומכת חבר הוא אדם שעלינו מגן במילים יזהר, שבך לא יפגע על נפשך להגן ולא להזיק לעטוף ולפרגן לידיד/ה בכל עת ובעל מצב הוא איתך

deerman

New member
ומילה..

ומילה כוחה יותר ממכה כי מכה עוברת ומילה..לעולם נשארת. עוצמה של מילה להניע ולבלום עוצמתה של מילה להצמיח ולקצור. ומילים כוחם לאין ערוך מתובלים בתבליני אהבה להבריח יסורים. ומילים משמחות ומחממות לבב ומחזקות הנפש ומרחיקות הרגשת בדד. מילים שעוטפות ומגינות מילים שמחבקות ותומכות מילים שיש בהם חום ואהבה מילים המחזקות בעת מחלה. ואת שמילים מוקלדות מתוכך..נסיכה עומדת הלבנה מעל.. ומצדיעה לך ברוב הערכה.

למדתי לשתוק

למדתי לאחרונה לשתוק להבין דברים בשתיקה לראות דברים ולשתוק ורק ביד רכה ללטף לרכך את הכאב הפנימי בלי להשתמש במילים רק במגע רך ומענג להעניק אהבה אז שהכאב חולף פורצים המילים בריקוד ועוטפים את שנינו יחד אוהבת וגם אוהבת שהתחברו במגע הזה המענג את הזוג הקסום המלטף וגם המלוטף המחייכים זה אל זו בלי לומר מילה

למעלה