בזכות שרית

בזכות שרית

אני מזמינה אתכם לקרוא את מה שכתבתי בפורום down. מכיוון שאני לא יודעת לשים קישוריות או איך שקוראים לזה, תצטרכו להתאמץ.... לילה טוב

YulaShpil

New member
כל הכבוד, חֵנית../images/Emo45.gif

אני מחזקת כל מלה שלך. גם אני חושבת, וכבר מזמן אמרתי, שאין מקום לתחרות פה, וכמו ענבל, גם אני חושבת שהפורומים רק מפרים אחד את השני, ומשתלבים זה בזה, ועוזרים זה לזה לצמוח ולהתקדם. אני שמחה שיש עוד חברי פורום שחושבים כמונו (לפי התגובות), ומקווה שהסדר יחזור על קנו. ואני שוב חוזרת ומדגישה, שיהיה ברור לכולם: גם בפורומים על גבי אינטרנט יש תרבות דיבור! זו לא חוכמה, וממש לא הדרך להגיד כל מה שעל הלב ברגע של כעס או תסכול, ואח"כ לעבוד שעות ולהתנצל בפני אנשים שנפגעו. גם אם רוצים לומר דברים קשים, ואם רוצים לומר אותם דוקא על גבי הפורום, יש דרך להגיד את אותם הדברים.

sarita4

New member
יעל צודקת

אני בנתיים לא מגיבה לאמרות שיש לי המון מה להגיד ויעל עדה לך היא ראת הכול. אז שיהיה יום טוב ומקסים לכולם

handlessman

New member
לא נשאר לי מה להגיד...

אני פשוט גם מחזק את כל הדברים של כל מי שגהיב בשרשור הזה. לפעמים הפורום הזה יותר תוסס ולמחרת הפורום האחר יותר, לפעמים פתאום הוא נהיה יותר פופולרי ולפעמים זה נהיה יותר פופולרי, והכל זמני ואין מה להיפגע מזה, ובטח שלא להאשים אחרים או להתעצבן. ככה זה - יום אסל יום בסל. העיקר שהכל על מקומו בשלום עכשיו (אני מקווה), וששני הפורומים שוב חיים כמו שצריך ושאין שום תחרות.... חע, בסוף היה לי מה להגיד, בא עם הכתיבה...

glitter8

New member
אני אישית,

מעדיפה שהסדר יחזור על כנו. ולא כפי שיעל מעדיפה שהוא יחזור על קנו. על כנו יותר נוח לו, וגם אחרי יום שלם עם מורות אני חייבת לתקן... סליחה...זו השעה.. והכי חשוב שיהיה לכולם סבבה הגיע הזמן למפגש פורום, נריב, נצעק, נרביץ, ובסוף נלמד לחיות ביחד בין חורשות עצי זיתים.

popikon23

New member
ילדים יחיו בלי פחד../images/Emo66.gif

שמתם לב שהם נעלמו? אולי נבהלו..

popikon23

New member
הילדוד'ס, הם בד"כ פה בערב עד שדור

צריך להוציא את הכלבלב שלו

glitter8

New member
באמת איפה כולם??

יאלה...תתעוררו יש לנו בחונטוס הערב...

romens

New member
נכון....

איך אני מתבעאס שאין לי את הכסף עכשיו להופעה... טוב אבל עדיין יאללה כל מי אני מקווה שתהנו( למרות שזה בטוח) ולא לשכוח!!! לשים תמונות!

glitter8

New member
אל תתבאס

עמרי הנאמן דאג שתקבל חתימה מדיויד! ואני משערת שהיא בדרך אליך!

romens

New member
כן איזה גבר

איזה גבר עמרי הזה פשוט מותק של בן אדם, כן כן אני כבר מחכה בקוצר רוח לחתימהP:

למעלה