בזמן האחרון בעלי מרגיש לא טוב

koval10

New member
בזמן האחרון בעלי מרגיש לא טוב

הוא שבור, אתמול בכה המון, והוא לא טיפוס של דמעות, הוא בדרך כלל שתקן ומחזיק את הכל בפנים. אבל זה מתחיל להיות קשה מדי, הוא לא מוציא את הכאב בשום מקום, אפילו אתי לא, כי הוא לא רוצה להעציב אותי פעם נוספת. אולי הגברים שביינינו יוכלו לייעץ לי? לא יודעת איך להקל עליו. הוא בכה אתמול ואני לא העזתי להפריע, כי הוא טיפוס ששונא לבכות ליד אשה ובכלל. ככה הוא חינך גם את גיל: גברים לא בוכים, לא מדברים הרבה ולא מרביצים לבנות. מה חושב הילד שלי שרואה את אבא שלו, החזק, בוכה כמו ילד? אני מאד דואגת לו...

שרון123

New member
אנה הכאב הכפול והמכופל

שכרוך בלראות את אהובינו סובלים הוא מאד קשה ומבלבל. אני רגילה לראות בדודו שלי את החזק והמנחם והמייצב של המשפחה וכשהוא קורס, כל העולם שלי מתערער. זה נכון גם לאמא שלי, קשה לי לשתף אותה בכאב שלי כי אני יודעת עד כמה גם לה כואב. אנחנו מנסים למצוא רגעים של שנינו לבד, להתקרב, לחבק, לשתף. אחרת הולכים ומתרחקים וזה הכי גרוע.

דנדוש2009

New member
אנה תהיי חזקה גם בשבילו

טוב שהוא בוכה ומוציא החוצה הכול בעלי למשל בקושי בוכה רק דמעות בקצה העיניים... בגלל שהוא "אוגר" הכול בפנים אני מפחדת שיום אחד הכול יתפרץ החוצה דרך בעיות בריאות וכו' כשבעלך בוכה רק תחבקי אותו אפילו מבלי לומר מחלה

eaz1514

New member
אנה, כמה טוב שהוא בוכה

הבכי משחרר, נותן לנשום, תני לו לבכות אל תלחצי להיפך, תעודדי אותו כמיטב יכולתך. תמיכתך והבנתך זה מה שהוא צריך. ברגעים הכי קשים תאחזו אחד בשני. בעלי מחזיק את הכל בבטן, לעיתים קרובות הוא אומר לי בעניים לחות כמה רונן חסר לי, אני מאוד מתגעגע אולי זה נובע מאותה סיבה שאנ לא בוכה, בקשתו המפורשת של רונן, אולי באופיו החזק מבחוץ והכל כך רגיש מבפנים. המון כח לכולם אילנה אמא של רונן

yazi22

New member
להוציא כל הזמן, שלא יצטבר

אולי זה מה שאני עושה מהרגע הראשון. לא מוותר על שום רגש, תחושה וזכרון. מסתכל בהם תמיד ולא נרתע. את כל אלה אני הופך למילים כתובות. אני מוצא שזה מאד עוזר. לפעמים זה קצת עוזר למישהו אחר שקורא. הוא מוזמן לקרוא.

למעלה