בזמן האחרון חשבתי...

ט ר י ג ר

New member
בזמן האחרון חשבתי...

לכולנו יש בעיות, או עם ההורים או עם חברים או עם לימודים איזה שהיא בעיה. אבל..מה היה קורה אם לא היו את הבעיות האלה.? איך היו החיים? כאילו, יותר טובים.. או משעממים. ומה גורם לבעיות האלה?.. בכלל, מה זה בעיה?.. יש כאלה שיפרשו בעיה לדבר טוב? מי קובע אם זאת בעיה או לא? אנחנו?.. המחשבה שלנו? או.. ?? יכול להיות שבעיות מובילות למשהו טוב? אי פעם חשבתם על זה?. ומה עם הפורום הזה ? הוא באמת עוזר לנו?.. להתמודד עם הבעיות... ואם כן מה עוזר בו?. ההזדהות,? הפתיחות?.. הידיעה שלכולנו יש בעיות לא משנה ביזה גיל אנחנו, איפה אנחנו גרים או מה סוג הבעיה. או שזה העצוות שנותנים.. ובכלל, למה לנו לרצות לפתור בעיה? בעיה יכולה להיות דבר טוב לא? תלוי איך מסתכלים על זה. יש אנשים שטוב להם בלי חברים ויש אנשים שזה הדבר הכי נורא שיכול לקרות להם עד כדי כך שהם ירצו להתאבד. זה מוזר שחושבים על זה.. תכתבו לי מה אתם חושבים.. =] סליחה על החפירה..

Molak

New member
צודקת ../images/Emo45.gif והאמת אני רואה את הפורום הזה

כמקום להזדהות עם אחרים.. לראות שלא רק לי יש בעיות כאלו ואחרות.. לא להרגיש לבד.. לתת עצות בקשר לדברים שקרו גם לי.. או לשאול שאלות על מה שקורה לי עכשיו.. ובקשר לבעיות שהזכרת.. אם זה דבר טוב או רע.. אז תלוי איזה בעיות.. כי הרבה מהבעיות האלה זה 'בעיות של גיל ההתבגרות' דברים שיעברו עם הזמן.. ואחרי שנתבגר אנחנו נצחק על הדברים האלה..

ט ר י ג ר

New member
מקווה שכל הבעיות האלה יעברו...

ותאמת שבפורום זה כתבתי איזה 2 בעיות אבל אני יותר נהנת מהתחושה שאני עוזרת לאנשים, או לפחות מנסה...

the black nick

New member
אם לא היו לי את הבעיות האלה....

היו לי חיים טובים.... וממש לא משעממים

אני חושבת..

אני חושבת שהפורום הזה כל כך מוצלח ועוזר בגלל ש כל אחד פה באמת קורא את מהשאחר כותב ובאמת אומר מה שהוא היה עושה במצב כזה...כשאתה עם חבר שלך שהוא בבעיה לא תמיד אתה יכול ליהיות כנה איתו בבעיות שלו וגם שלך .. אני שמחה שמצאתי את הפורום הזה!

ט ר י ג ר

New member
גמאני שמחה שמצאתי אותו!

אבל את האמת כתבתי בו פעם שאמרתי למישהו שאני אוהבת אותו והרגשתי ממש רע ואף חברה לא באמת הצליחה לעודד אותי, לא הייתי בדיכאון או משו בסגנון פשוט רציתי לפרוק.. ומאז אין לי כל כך בעיות חח..טפו טפו טפו.. אבל אני פשוט אוהבת להיכנס, לראות מה אנשים כותבים ולעזור להם! :]

למעלה