בזמן האחרון, מאוד לא כייף לי להכנס

שני 4

New member
בזמן האחרון, מאוד לא כייף לי להכנס

לפורום זה.יש פה מריבות וירידות על דליה ודוד, לדעתי זה מוצדק, זה לא נעים לי לקרא שוב ושוב את התורה שלהם.הם מדברים שטויות ולדעתי הם לא צריכים להיות כאן. אם היה משתתף בפורום זה ראומטולוג או מישהוא שיש אצלו בדבריו זה נחמד להחכים. שני

gaia20

New member
הי שני

דליה ודוד מאמינים בדבר אחד, ראומטולוג מאמין בדבר אחר לגמרי... והרי זה ברור שאם נביא לכאן רופא קונבנציונלי הוא יתמוך ברפואה קונבנציונלית, אני לא מכירה הרבה רופאים שפתוחים לשיטות אחרות. אני יודעת שזה לא נעים להכנס ולקרוא ירידות על כל מיני אנשים, אך אנו עומדים כאן על העקרון שאי אפשר לרפא לופוס או בכלל מחלות כרוניות שמקורן פגם בגנים שלנו ועד שיוכח לנו אחרת (נראה לכם ששכחתי שאנחנו צריכים הוכחה??) זה ימשיך ככה... אם נביא לכאן רופא זה עדין יהיה מישהו שתומך ב"תזונה נכונה" (דליה ודוד) ומישהו שתומך ב"רפואה התרופות"(ראומטלוג), בדיוק כמו המצב העכשוי... מה אתם אומרים, בלי קשר לדוד ודליה, האם כדאי להביא לכאן רופא מוסמך כדי שיהיה מישהו שיענה יותר במקצועיות? שלכם, גאיה.

ל3

New member
על אנשים ודעות

הי לפי דעתי אנשים שטורחים לתת עצות כדאי שיחשבו טוב טוב על ההשלכות של כל אותם שמאמינים בכך ושישאו באחריות ובתוצאות העלולות לבוא. אם לא אז מקומם הוא בהחלט לא פה. ולמבקשי העצה, כדאי לשקול טוב טוב כל דבר לעשות בירור מקיף. לפעמים נוח לנו למצוא פתרונות קלים אך אין זה אומר שהם הנכונים. לגבי ראומטולוג, אני חושבת שזה רעיון כביר ויכול להביא תועלת להרבה מבאי הפורום הזה. אני בכל אופן מאוד בעד הרעיון

1ט ל י

New member
../images/Emo8.gif

אני לא חושבת שכדאי לתת לדליה ודוד להשפיע על הכייף שלנו בפורום. אני אישית נכנעתי סופית מלנסות להתכתב אתם, מפני שהם משגעים אותי. את צודקת, הם נוראיים בקטע הזה, אבל אם משעמם להם מספיק בכדי להמשיך להשפיל את עצמם כאן, שיהיה להם לבריאות, אני לא אתן לזה להשפיע עליי. הפורום הזה הוא אחד הדברים הטובים ביותר בשבילי מבחינת הלופוס כרגע, והם לא יהיו אלה שישנו את זה. יש להם זכות להביע את דעתם, אפילו אם היא לא מקובלת עלינו. יהיה טוב, טלי.

שאנל

New member
בטח שכייף, אנחנו חמודים...

אז דליה ודוד מרגיזים אותך, את יודעת כמה דברים מבעסים אותי? את יכולה פשוט לא לקרוא את ההודעות שלהם. שאר האנשים בפורום בטח מוסיפים עניין, בטח עוזרים למצב הרוח, לידיעה, וסתם להעביר את הזמן. בכלל כול שבוע מצטרפים עוד כמה אנשים חדשים, שמוסיפים ותורמים... יש בפורום אנשים נפלאים, תודה שאתם כאן
אני יכולה לומר על עצמי שאני ממש שמחה שאת כאן, יש לנו מהמשותף, גיל זהה, ילד בגיל זהה, יש גם את נועה בת שגם היא אמא. וכמובן יש את גאיה שלפעמים מזכירה לי את אמא שלי "תסדרי את החדר בבקשה, יש כאן בלאגן.."
ובכלל בלעדיה לא היינו כאן. אז כמו בחיים לפעמים נחמד יותר, לפעמים פחות.

ל3

New member
גם לי כיף בפורום

אני בהחלט מסכימה. אני הצטרפתי לפורם הזה לפני כשבוע בדיוק ואני כבר מרגישה כבת בית לכל דבר. גאיה, תודה רבה שהגית את הרעיון הנפלא הזה להקמת הפורום. עצם זה שאני יכולה לחוק את מחשבותי וריגשותי עם האחר תורמת לי מאוד. ולמשתתפי הפורום, רובכם באמת מקסימים וכיף לדבר איתכם תמשיכו כך

שני 4

New member
גם לי כייף שאת פה !../images/Emo24.gif

עובדה שאני כל הזמן לא שוכחת את הפורום (זה אצלי ב"מעודפים") האמת שקצת קשה לי להתעלם מהודעות, אולי אבל אולי דליה ודוד יגידו פעם משהוא חכם !אני לא רוצה לפספס

gaia20

New member
תודה רבה לכן!!../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif

אני גם שמחה שחשבתי על הרעיון הזה!!! שתהיה לכולנו שבת מקסימה!!!
גאיה

למעלה