בזמן האחרון

בזמן האחרון

אני ממש שמחה שראיתי את הפורום הזה אני חדשה בכלל בפורומים והקטע של סינגלס כול כך מזוהה איתי בזמן האחרון אני מרגישה ממש לבד ושנמאס לי מכול הקשרים הקצרים החסריי משמעות אני בכלל מרגישה כזאת סינגל לפעמים אני חושבת האם אי פעם אפשר יהיה למצוא את האחד מקווה שיש עדיין כאלה שחושבים כמוני ומקווים למצור אהבה אמיתית

dudusch

New member
הלו בוניטה ../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה בצל פורומנו... זה המקום בו את יכולה לחפש בלי שיסתכלו עלייך מוזר. כל אחד מחפש אהבה, שתהיה חמה וטובה. מישהי או מישהו נמצא עבורנו, עומד במקום זה או אחר וקורא בשמנו. אז אולי ייקח לך קצת זמן עד שתפגשו, אבל העיקר שלא תתיאשו! שוב, ברוכה הבאה...

תודה רבה

נחמד לדעת שיש אנשים שעוד תומכים בימינו תודה רבה על קבל הפנים החמה מי ייתן ונחלוק עוד הרבה חוויות על חיינו המתוסכלים אך הנפלאים ומלאיי פגישות חסרות משמעות בדרך לאחד/אחת הנכספים ושוב תודה

MemphisRaines

New member
קצת סבלנות בוניטה יקרה

זה הכל סבלנות ופתאום הכל יראה אחרת
כן גם אני מאלו שמחכים לאחת והיחידה זו שתהיה פשוט חלק ממנו ואני חלק ממנה ויחד עכם הסבלנות גם לעשות למען זה
אז ברוכה הבאה בצל קורתינו
שרון

blaumark

New member
ברוכה הבאה הוניטה

הגעת לפורום מיוחד אנשים פה כבר יצרו מעבר לחברות וירטואלית יש פה מאין הרגשת משפחתיות אנחנו די מכירים אחד את השני פה גם באופן אישי נשמח לחלוק לפרגן ולנסות לעזור בהכל מה דעתך שתספרי לנו קצת על עצמך ואולי תמצאי את האביר שלך שיהיה לכולנו יום נפלא וסוף שבוע מלא חיוכים

על האש

New member
טוב כולם יותר פילוסופיים ממני כאן ../images/Emo13.gif

לכן אני יאחל לך ברוכה הבאה
ומקווה שתשארי ותהני
לגבי עיניין החצי השני אל תחפשי אותו תהני ממה שיש לך בינתיים ותראי שזה יבוא לבד
זה כול ה

ליאן.

New member
ברוכה הבאה למועדון ! ../images/Emo24.gif

לא מעט מחברי הפורום מזדהים עימך... תרגישי בבית, תורידי נעליים ושתי משהו

למעלה