בזמן שאני רושם הודעה...

Action force

New member
בזמן שאני רושם הודעה...

משהו שרציתי לשתף אותכם... בידיוק לפני 10 דקות, בזמן שאני רושם הודעה לפורום, אני שומע: "איי איי" ומישהוא צועק: "תזמינו אמבולנס" אני מוציא את הראש מהחלון ורואה הרבה אנשים בסוף הרחוב עומדים. לבשתי חולצה, משתי סנדלים, ורצתי החוצה, בדרכי החוצה ראיתי את האחי (גם מתנדב במד"א), בקיראתי: "בוא בוא מהר"... עוד לא ידעתי מה קרה...מי נפגע וכמה? ואני בפי´גמה עם סנדלים הולך לטפל... מגיע למקום, ורואה 10-15 אנשים עומדים מסביב לבחור צעיר, שחברה שלו מחזיקה בראשו. חושך מצרים, אך פתאום אני מבחין בקולו, נתתי לאחי להמשיך לטפל, תוך כדי הזמנת האמבולנס... כשאני לא יודע מה מצבו... לאחר 2 דקות, שהצאנו פנס ואת התיק חובש, אני מוצא את עצמי מדבר עם בחור צעיר שפרק מטען מרכב, ואחיו ניסה להפחיד אותו על ידי נסיעה קדימה, עד ששחירר את הקלאץ מהר מידי... חבלה ברגל, לא יותר מזה... התקשרתי שוב ל101, (כי המכשיר בבית), ואמרתי: "אין צורך באט"ן, יש פצוע אחד קל"... ואז אחי מזכיר לי.. תבקש ניידת משטרה. ואני ממשיך "א..ואני צריך משטרה במקום"... וניתקתי... מייד קופצים עליי 4 אחים של הפצוע, "מה משטרה? לא צריך, אני ייקח אותו לבית החולים... מה אתם שוטרים?"... (יש לציין שאני ואחי, שני בחורים גדולים מעל ל190 ס"מ...) זיהנו כי מדובר במשפחה של עבריינים, BMW וכ´ו... סגנון דיבור, הדחיפות, השרשרים... ואנחנו אומרים: "לא, לא אנחנו לא שוטרים, רק אנשי צוות מד"א..." הגיע האמבולנס, מעביר את הפצוע לפראמדיק... מוציאים לוח גב וצווארון, ובנתיים אני והנהג רושמים את מספרי כלי הרכב, ומכניסים את המספר לכיס החולצה של הנהג. אחד מהמשפחה אמר: "תוציאו לו את המספרים!!!"... וואלה על איזה משפחה נפלתי! עומדים אנחנו 3 אנשי צוות, ומסבירים למשפחה שמספרי כלי הרכב זה לתשלום האמבלונס... (כן, באמת.. יא חבורת ערסים) והם בלעו את זה! אני ואחי, בריצה הביתה, מנסים להעלם לחבורת ערסים, ביודעין שצוות האט"ן כבר נסע... והמשטרה בדרך... תוך דקה מרגע שנכנסנו, המשטרה מגיעה, אך שהיא מגיעה... רק כלי רכב אחד, ורק 2 נשים נשארו... מ... מעניין למה...

inbale

New member
הוא לא בדרך אליי נכון???../images/Emo6.gif../images/Emo104.gif

nsr

New member
אני הייתי איתו בתער"ן

ותאמינו לי הוא בחור ענק. הכל ברור אח שלי??

למעלה