בזמן שאתם רדומים לכם הכנתי
פשטידת פתיתים ועוד דברים. זה התחיל בהכנת שניצלים ופתיתים לארוחת צהריים לילדים. הכנתי שניצלים עם פירורי לחם. התחלתי בהכנת הפתיתים. בסיר טיגנתי חצי בצל חתוך לרצועות דקות דקות עד להזהבה, כוס וחצי פתיתי קוסקוס, טיגנתי 2 דקות, הוספתי עגבניה חתוכה לקוביות, בטטה חתוכה לקוביות, 2 כפות אבקת מרק פיטריות ו-2.5 כוסות מים רתוחים, לאחר רבע שעה על אש נמוכה, הוספתי 1 כף קטשופ, 1 כף רסק עגבניות, 1 כף מיונז, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום כתושות, 1 קוביית תיבולית של קנור שום פטרוזיליה ו-1 קובייה של קנור של רוטב פיטריות (כבר בדרך התחלתי לחשוב בסוף על פשטידה), בישלתי עוד כ-10 דקות. חתכתי 3 שניצלים לקוביות והוספתי לתערובת. אחרי שהתקרר הוספתי 2 ביצים. בתבנית משומנת עם מרגרינה לתנור ל-180 מעלות כשעה +. יצאה פשטידה מאוד מאוד טעימה. והנה התמונה
פשטידת פתיתים ועוד דברים. זה התחיל בהכנת שניצלים ופתיתים לארוחת צהריים לילדים. הכנתי שניצלים עם פירורי לחם. התחלתי בהכנת הפתיתים. בסיר טיגנתי חצי בצל חתוך לרצועות דקות דקות עד להזהבה, כוס וחצי פתיתי קוסקוס, טיגנתי 2 דקות, הוספתי עגבניה חתוכה לקוביות, בטטה חתוכה לקוביות, 2 כפות אבקת מרק פיטריות ו-2.5 כוסות מים רתוחים, לאחר רבע שעה על אש נמוכה, הוספתי 1 כף קטשופ, 1 כף רסק עגבניות, 1 כף מיונז, פלפל שחור גרוס, 2 שיני שום כתושות, 1 קוביית תיבולית של קנור שום פטרוזיליה ו-1 קובייה של קנור של רוטב פיטריות (כבר בדרך התחלתי לחשוב בסוף על פשטידה), בישלתי עוד כ-10 דקות. חתכתי 3 שניצלים לקוביות והוספתי לתערובת. אחרי שהתקרר הוספתי 2 ביצים. בתבנית משומנת עם מרגרינה לתנור ל-180 מעלות כשעה +. יצאה פשטידה מאוד מאוד טעימה. והנה התמונה