שר הביטחון לשעבר גלנט בבית הלבן: "אפשרות ממשית לפריצת דרך בנושא השבת החטופים" - וואלה חדשות
שר הביטחון לשעבר גלנט בבית הלבן: "אפשרות ממשית לפריצת דרך בנושא השבת החטופים" - וואלה חדשות
news.walla.co.il
אהה... לא יודע איך לספר לך את זה, אבל מעבר לכך שכמובן רבים וטובים שוקדים על המלאכה (לרבות ממשלת ישראל והעומד בראשה), גלנט עשה בדיוק אפס ושום דבר בעניין בביקור הזה. אם עדיין היה שר בכיר בממשלת ישראל זה היה שונה כמובן. אבל כשהוא נוסע כ'לשעברניק' שאין לו שום סמכות בנושא, אין לביקורו כל משמעות. היא לא מקדמת (לצערנו) במאומה את שחרור החטופים, לא בעסקה ולא בכל דרך אחרת.בזמן שכולם מדברים יש מי שעושה- כל הכבוד גלנט, העם איתך!
הוא לא נסע בשביל מקדונלדס. אני מניח שהיו לו מטרות קונקרטיות בביקור הזה.גלנט עשה בדיוק אפס ושום דבר בעניין בביקור הזה.
מטרותיו אינן רלוונטיות לעניין. יכול להיות שמטרותיו היו להביא לשחרור חטופים ויכול להיות שמטרותיו היו לסדר לעצמו כותרת נוחה בתקשורת. השאלה היא מה היו מסוגלותיו. מאחר והאיש לא מוסמך כיום לדבר בשם ממשלת ישראל, ממילא הוא לא יכול להסכים לשום דבר בשם המדינה ואף לא להציע שום דבר בשמה. כלומר גם אם נפגש עם שועי עולם בממשל האמריקאי, זה חסר כל משמעות מבחינת ישראל.הוא לא נסע בשביל מקדונלדס. אני מניח שהיו לו מטרות קונקרטיות בביקור הזה.
רב תודות, אך לא הלכתי לשום מקום.ובלי קשר, אני שמח שחזרת. חששתי שאתה לא מרגיש טוב.
ממש, לגלנט אכפת מה אומרים עליו בתקשורת. מצאת את האיש הנכון למשימה.מטרותיו אינן רלוונטיות לעניין. יכול להיות שמטרותיו היו להביא לשחרור חטופים ויכול להיות שמטרותיו היו לסדר לעצמו כותרת נוחה בתקשורת. השאלה היא מה היו מסוגלותיו. מאחר והאיש לא מוסמך כיום לדבר בשם ממשלת ישראל, ממילא הוא לא יכול להסכים לשום דבר בשם המדינה ואף לא להציע שום דבר בשמה. כלומר גם אם נפגש עם שועי עולם בממשל האמריקאי, זה חסר כל משמעות מבחינת ישראל.
א. כן, לגמרי אכפת לו והוא הראה זאת בשנה האחרונה יותר מכל פוליטיקאי אחר.ממש, לגלנט אכפת מה אומרים עליו בתקשורת. מצאת את האיש הנכון למשימה.
גלנט ישר כמו סרגל. אכפת לו מהמדינה. איפה יש עוד אנשים כאלה?א. כן, לגמרי אכפת לו והוא הראה זאת בשנה האחרונה יותר מכל פוליטיקאי אחר.
ב. אין בזה שום פסול וזה לגיטימי לחלוטין.
ג. אתה זה שביקשת להגיע למטרות האיש. אני כלל לא נגעתי בזה.
כן ירבו. אבל זה כמובן לא קשור כהוא זה לנושא.גלנט ישר כמו סרגל. אכפת לו מהמדינה. איפה יש עוד אנשים כאלה?
בגלל יושרו הרב העיפו אותו מהרמטכ"לות בדקה ה-90?גלנט ישר כמו סרגל. אכפת לו מהמדינה. איפה יש עוד אנשים כאלה?
למען א"י מותר לשקר, אמר יצחק שמיר. זה מה שהוא עשה.בגלל יושרו הרב העיפו אותו מהרמטכ"לות בדקה ה-90?
לא, העיפו אותו על השתלטות שטח ציבורי וסיפוח לביתו.למען א"י מותר לשקר, אמר יצחק שמיר. זה מה שהוא עשה.
אז חבל שהעיפו אותו. המדינה זקוקה לאנשים שתומכים בסיפוח .לא, העיפו אותו על השתלטות שטח ציבורי וסיפוח לביתו.
לא בטוח שהוא לא ישר ובודאי שנכון לומר שאכפת לו מהמדינה. אגב, בדיוק כמו שנכון לומר זאת על 99% מהפוליטיקאים, גם אם נוח לנו להיות ציניים כלפיהם בדרך כלל. אמנם נתפס בזמנו במעשה כביכול לא ראוי, אבל לטעמי לא די בכך כדי לקבוע שאין לו יושרה. בין השאר בגלל שכל ישראלי אחר במצבו היה עושה בדיוק אותו דבר כנראה וכנראה (=בטוח וידוע) שלא מעט אכן עושים זאת בפועל. אצלו זה פשוט פורסם ונתפס כשלילי לאור המינוי לתפקיד הרם בצבא.בגלל יושרו הרב העיפו אותו מהרמטכ"לות בדקה ה-90?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.