בזמן ששיפרה וצבר נלחמים את המלחמות שלהם

בזמן ששיפרה וצבר נלחמים את המלחמות שלהם

עינב ולאון נהנים מהחיים
צבר בעיניו, רואה רק את שני אחיו הקטנים צופים בו, ויחד איתם ילדי ישראל ודואג לתכנים שהם עלולים להפנים מהצפיה בתוכנית. שיפרה המהפכנית , מבקרת המסגרות,יוצאת למלחמה ומאבדת את עצמה. שניהם נכנסו לסחרור ומאבדים את אהדת הצופים. שי הוסיף להם עוד בלבלת במוח עם הרעיונות ששתל להם והם במהירות שיא הולכים לקראת התרסקותם. אכזבה גדולה. אני זוכרת את שיפרה אומרת לצבר אני חוששת שאני מזיקה לך במשחק ,והיא צדקה. צבר ושיפרה אנשים משכילים ואיכותיים,אז מה בכל זאת חסר בהם? מה חסר שם שאנחנו לא מצליחים להתחבר ולבחור אותם למיליון. לשיפרה חסרה חמלה בלב, הכעס מנהל אותה. לצבר חסר בטחון עצמי, הפחד מנהל אותו. שניהם רודפים צדק,כי אולי החיים לא היו צודקים איתם? הם רוצים לתקן את העולם? בכל מקרה שניהם אנשים ראויים להערכה וכבוד על הבחירות והדרך שעשו בחייהם. רגע של מחשבה ובא לי לשתף אתכם
נותנת להם חיבוק ומאחלת להם הצלחה ביחד.

שפרה וצבר חסרי אינטליגנציה רגשית

והם חיים בבועה של עצמם. אלו אנשים שלא יעשו ולו מאמץ קטן כדי להתאים את עצמם לסביבה ולתפיסתם, כל העולם צריך להתאים את עצמו אליהם כולל הצופים. הם אולי חיזקו את הקשר ביניהם אבל איבדו כל קשר עם הצופים וגם עם הדיירים. אולי הדיירים החדשים יצליחו להעיר אותם ולזרוק אותם חזרה למציאות.

קראתי כמה פעמים../images/Emo45.gif

והמשפט "כל העולם צריך להתאים את עצמו אליהם כולל הצופים" זה מה שגרם ליוסי להגיד לעינב? "למה אני צריך להיות כמוהם? שהם יהיו כמוני."

היא אמרה לו" אני מתאימה את עצמי לסביבה"

והוא אמר לה כאן הבעיה.... יוסי: "את רוצה שאני אתאים את עצמי אלייך" בדיוק קשור למה שכתבת...

למעלה