בזקבינלאומי NGM לעומת נטויזן

איהלון

New member
בזקבינלאומי NGM לעומת נטויזן

בוקר טוב. אני נמצאת בתשתית של בזק במהירות של 40 כי באזור שלנו זה עכשיו עד 50 והספקית שלי נטויזן. אתמול התקשרו מבזק ואמרו לי שהתקינו פסי NGM ומה שאני גולשת זה לא 40 כלומר בנטויזן כי הם להם תשתית של NGM ובעצם אני גולשת במהירות של 15. אני משלמת 25 ש"ח לנטויזן ועוד 10 שקלים עבור אנטי וירוס נורטון. אני לא מורידה סרטים לא מורידה שירים אלא גולשת באתרים פייבוק וכל מיני אבל זה הכל. האם כדאי לעבור לבזקבינלאומי אני צריכה להוסיף עוד 2 שקלים אבל זה לשנה ומה יהיה שנה הבאה כי אני יודעת שבזקבינלאומי היא החברה היקרה ביותר מכל ספקיות האינטרנט. אני לא רוצה חוות דעת על המחיר אלא האם כדאי לי לעבור ולגלוש ב40 כמו שנציג בזק אמר לי או להשאר בנטויזן שגם כך הגלישה וגם אם היא 15 היא מספיקה לי בהחלט. האם נטויזן בעתיד גם תעבוד לפסי NGM כי אתמול דברתי איתם ולא קבלתי מהם תשובה ברורה
קניתי לפני חצי שנה מחשב חדש עם ווינדוס 8.1 והוא מאוד מהיר חוץ שצריך ללמוד על מערכת ההפעלה הכל בסדר.
אודה לכם על ההתלבטות האם כן לעבור לבזקבינלאומי או להשאר בנטויזן. אגב השירות שלהם בסדר גמור ותמיד הם זמינים ואין לי תקלות כלל.

תודה ויום טוב

ruven7

Active member
ממה שאני יודע מהירות גדולה יעילה יותר להורדות

של קבצים גדולים כמו סרטים.
אם לגלישה ביום יום זה לא ממש ישנה.אולי תרגישי הבדל אבל לא דרמטי
את יכולה לבדוק מהירות גלישה באתרים כמו speedtest ,אל תשתמשי בבדיקות של החברות.באופן כללי אם זה המצב אין ממש צורך לעבור.

sehu

New member
קשקוש מכירות.

וחבל לשלם 10 ש"ח לחודש על אנטי וירוס, יש חינמיים.
&nbsp

למעלה