בזק הודיעו לי שמהירות השדר-[ראוטר]

עמיקם10

New member
בזק הודיעו לי שמהירות השדר-[ראוטר]

שלי כבר לא מספיקה..הם כבר לא בקטע הזה..והם יחליפו לי ויעלה לי פחות לחודש.
למחרת בבוקר פתאום לא היה אינטרנט.בבית. ובראוטר הישן לא דלקה[לפי העובדת בבזק מנורה של ה-ADSL [סמל צמה.]
ביקשתי שירות קבעו לי ביקור של טכנאי..שלא הגיע ואז התקשרתי ואמרו ששלחו SMS שהתקלה היתה באיזור ותוקנה.
אצלי לא השתנה כלום, איטנרנט. ולמחרת הגיע טכנאי שהזמנתי. בינתיים שליח הביא לי ראוטר חד שומהיר..ולקח את הישן- אז חיברתי את הראוטר החדש..ונאדה..איך שאומרים ביידיש.
הטכנאי שהגיע היש ה מול המחשב- ושום דבר בלי להגיד החליף את הראוטר החדש ביותר חדש- אמר שהכל בסדר..אבל המחשב שלי לא..ואכן בראוטר המנורות דלקו..הוא אמר שהחליף כרטיס אצלם בלוח בדרכו אלי.
[כמי שקצת מתמצא בעניינים טכניים-שהרי עבדתי במפעל גדול ומתקדם-בסדום הבנתי בערך מה הוא עשה..אבל המחשב שלי לא רצה להבין. הכל הראה שיש תקשורת אבל הדף של גוגל לא.[גם YES עובדים על הרשת ואכן זה עבד- בטלויזיה.]
בסוף הגיע הבן שלי-וסידר..אמר שהיה צריך לכתוב הרבה ולהכניס כתובת IP באופן יידני..וכרגע עדיין הכל עובד.
אז רק לידיעתכם..כשקורים דברים קשים גם בזק..וגם נט ויז'ן..שכולם מקבלים ממני כסף..בנט ויז'ן קיבלו 30 ומעכשיו יקבלו 45 [כי בזק הגבירו את המהירות..והם גוזרים קופון.]
בזק הודיעו לי שזה יעלה פחות..עוד נראה.

עמיקם10

New member
עופר עיני התפטר..וב'דה מרקר מקוים שמשהו ישתנה

אשרי המאמין..ח"כ [לשעבר]תמר גוז'נסקי הקומוניסטית האחרונה...לא.

יוליקה

Member
מנהל
תסריט האימה שניראה לי באופק....

תסריט האימה שניראה לי באופק.... (כשיושבים שבעה, הראש פועל לכל הכיוונים)

קראתי אתמול שעייני פורש מההסתדרות (הבטיח לא להיכנס לפוליטיקה, הבטחה שלא מחזיקה מים) ומשה כחלון פורש מהליכוד.... מישהוא מריח ואקום... למה ואקום? או... זה בדיוק תסריט האימה שאני רואה... ליברמן זוכה וחוזר לממשלה... אין זה סוד שאינו מאושר מהשיחות עם פלשתינאים שמנהלת ציפי ליבני, מה גם שהוא חוזר למשרד החוץ.... התסריט שניראה לי הוא במוקדם או במאוחר יפוצץ ליברמן את הממשלה הזאת... לביבי יש רק 21 מנדטים... פיצוץ כזה עלול
להקדים את הבחירות.... יש עתיד יורדת בסקרים... ליברמן ודרעי ישתפו פעולה ביחד... כחלון ועייני יקימו מפלגה סוציליסטית חברתית... ויכנסו לואקום... והנה לכם מערכת בחירות שבה ציפי ליבני תעלם.... יש עתיד תצטצם... יש לכם ספקות מי יהיה ראש הממשלה????

גם היום המצב רע

אם תשימי לב, בכל פעם שיש איזה סיכוי להתקדמות בשיחות, ביבי ממהר לפעול כדי להכשיל את השיחות.
הפוליטיקאים נוכלים רמאים מושחתים וגנבים וכולם דואגים רק לכסא שלהם, ושום דבר לא השתנה בפוליטיקה הישראלית מאז קום המדינה.
וכולם מתפלאים למה הצעירים מחפשים לעזוב את המדינה, הציונות גוססת כבר זמן רב.

וכמו שאמרתי כבר מזמן, שלום לעולם לא יהיה בין ישראל וארצות ערב בגלל הציוויים בתורה ובקוראן, ולכן כל מי שמדבר על שלום לא מבין בכלל על מה הוא מדבר.
אם היו הפוליטיקאים מציאותיים, היו שואפים לשביתת נשק עם הערבים.
אבל לא איכפת להם שום דבר, העיקר הכסא ומשכורת שמנה ואחריה פנסיה לכל החיים על חשבון הציבור שהם לא עשו לטובתו שום דבר.

איך אמר ניצב משה מזרחי שחתום על חקירת פוליטיקאים רבים ? אין לאף פוליטיקאי מוסר מינימלי, אם יש להם את החוצפה אחרי הרשעה בפלילים ואפילו אחרי ישיבה בבית סוהר, לחזור לפוליטיקה.
הם חוזרים כאילו לא קרה שום דבר, כאילו הרשעה בפלילים וכאילו ישיבה בבית סוהר היא איזו אפיזודה קטנה ולא חשובה.
בכל ארץ בעולם הם היו נעלמים גם בגלל הבוז של הציבור וגם בגלל הבושה שלהם.

אבל כאן אין להם שום עכבה , הם חסרי מוסר ומצפון וחסרי כבוד, אבל יש להם מעריצים, ולכן הם חוזרים.
משמע, שלא רק הפוליטיקאים הם אנשים שליליים, אלא גם הציבור שתומך בהם בין אם הם חברי כנסת, שרים או ראשי ערים.
ואני כבר לא מדבר על החרדים שלא מכירים במדינת ישראל אבל דורשים להיות בכנסת ולקבוע את עתיד המדינה - אפילו שנשבעו בכנסת לנאמנות למדינה , שבועת שקר.

בשורה התחתונה - מי שאשם שהמצב הפוליטי בארץ עלוב ובשפל המדרגה הם גם הפוליטיקאים וגם הציבור.....

בנושא הטכנולוגיה צריך גם מזל !!!

הסתבר שאני כל כך הרבה על המחשב (הוא דלוק כל יום משעה 0800 בערך ועד 0300-0400), עד שלוח האם נפגע אנושות, קבלים ונגדים ממש התנפחו וחלק נשרפו.
הוחלף לוח האם, אבל שום דבר לא השתנה, העינוי נמשך כאשר למשל אני רוצה להעלות משהו מהאינטרנט, זה יכול לקחת כל צעד וכל פעולה עד 3-4 דקות. מצב בלתי אפשרי.
המומחה חיפש ולא מצא את הבעיה ואמר שצריך מחשב חדש.
האימרה הזו מביאה לי חצי התקף לב, כשאני חושב על כל התוכנות שאני צריך להתקין מחדש כולל הקיוטקט שאני צריך גם לבנות את כל הספריות מחדש.

הבן שלי (טכנאי מחשבים) הסכים לבוא לראות במה המדובר, לקח את המחשב הביתה והחזירו אחרי שלוש שעות, והכל בסדר.
מסתבר שכאשר התקנתי את מכשיר -ups (מגבה מתח למחשב) הוא התקין את תוכנת ג'אווה משלו שכל פעולה במחשב הוא ניגש לבדוק אותה וזה מה שתקע לי את המחשב. מחיקת הג'ווה המיותרת, והמחשב פועל כמו חדש.

יש לי מודם של הוט שהוא גם ראוטר (הנכדים מאוד שמחים כיוון שכאשר הם באים יש להם התחברות לאינטרנט אלחוטי למכשירים שלהם) ולא עשה לי בעיות עד כה.

י מ י ת 2

New member
ךצערי הנורמות המוסריות שלנו קצת משובשות

בלשון המעטה. אמנם ליברמן זוכה מאשמה פלילית, אבל השופטים אמרו עליו כמה דברים בכלל לא מחמיאים והם שהיו צריכים לקבוע בעיני הציבור את היחס כלפיו. אבל כמו שכבר נאמר, הצבור אטום לדברים האלה. מה חבל שהורגלנו לנורמות מוסר מאד נמוכות. יש כתבה בהארץ של עו"ד אביגדור פלדמן הוא תוקף את החלטת השופטים שהחליטו פה אחד לא לקחת בחשבון את הטיעון העיקרי של הפרקליטות שהשגריר בן אריה קיבל את המסמך בענין ליברמן בתוקף תפקידו כשגריר. וכי איך היה אחרת מקבל את המסמך, טוען פלדמן? וגם אני תוהה בענין זה.

בינתיים ירד קצת גשם. נתעודד.שבת שלום.

עמיקם10

New member
השופטים חיים בארץ אחרת.

בארץ של הפרקליטות [והמשטרה] היה כתב אישום על כספים במליונים בקפריסין. על עד שנעלם ועד שהתאבד. ועל זה חקרו 17 שנה.
עו"ד אביה אלף- מהפקרקליטות שהתנגדה לביטול האשמה שנגעה לכסף- ולא לבעיה בבלארוס - סיפרה שבפתק שעבר בין היושבים נכתב שיוגש כתב אישום קטן- רק על ענין השגריר על מנת להשתיק את התקשורת והציבור.
כמו בחידה מי קדם למי - הביצה או התרנגולת- השאלה היא האם רק שקרנים נכנסים לפוליטיקה או שהם נהייים לשקרנים לאחר שנכנסים לשם.

טעות לערב את המשטרה בהתנהלות

אני לא טוען שהמשטרה חפה מנקודות שחורות. אני עצמי כותב כעת את הספר "שוטר המקוף האחרון" ולצורך זה צילמתי מאות מסמכים, והסתבר לי שהיו התנהלות החל מרישעות ועד קנוניה של ממש.
אבל כל זה מדובר בנושא הכביסה הפנימית.
המשטרה עוסקת אך ורק בפן החקירתי, ואין לה שום החלטות לגבי המשך הטיפול, כל הנושא הינו באחריות בלעדית של התביעות או הפרקליטות.
כחוקר, אני יכול רק להמליץ לאן ילך התיק בהתאם לראיות שאספתי בתיק. מכאן, התיק הולך לתביעות או לפרקליטות ולי אין יותר שום קשר לתיק, אלא אם אוזמן להעיד מטעם התביעה.

אמנם התביעות הינן משרד של המשטרה, אבל הם עוסקים בעבירות יחסית קלות. כל מה שמגיע לעיתונות וכל התיקים של מעל עבירת "חטא", הם בטיפול הפרקליטות.
(לטובת מי שלא יודע= "חטא" עבירה שהעונש עליה עד 6 חדשים מאסר. "עוון" עבירה שהעונש עליה עד 3 שנות מאסר, "פשע" עבירה שדינה מעל 3 שנות מאסר).

לגבי השופטים, כבר העליתי את הבעיה הזו מספר פעמים באולמות המשפט ואפילו זכיתי להערות של השופטים, מה שלא שינה את העובדה שהשופטים חים כנראה בפלנטה אחרת.

עמיקם10

New member
אף אחד לא חי בפלנטה אחרת.

על השואה כתב ק.צטניק שזו היתה פלנטה אחרת. מה שקשה זה להסביר מדוע רואים דברים בצורה שונה. הזכרתי את השואה רק בגלל שכתבת 'פלנטה אחרת' ולא בשום הקשר אחר. זה נושא לדיון שונה לחלוטין. [זוכר מה אמר לייבוביץ..]
ולעצם הענין לשופטים יש זוית ראיה מבחינת הראיות. אז מתברר שבפרקליטות חשבו כך- והשופטים החליטו אחרת.ז"א שלא כך.

לא טוב להעתיק אמירה עיתונאית .

עיתונאי טיפש כותב שהפרקליטות חשבה על האיש ובית המשפט על הראיות, ומי שמאמין לעיתונאים, מצטט אותם.
זה כמובן קישקוש מארץ השטויות.
מה זה זוית ראיה ? זו בדיוק הבעיה.
למשל, כולם יודעים ש-"אני אבזבז אותך" זה בעגה של הרחוב איום ברצח. השופט יכול להחליט שלא ולשחרר את החשוד.

כל מי שעוסק בחקירה ותביעה, עוסק קודם כל בראיות כיוון שזהו החוק במדינה, אבל מעבר לחוק יש גם את ההיבט הציבורי (בלי להתייחס לפופוליזם) ויש היבטים נוספים שלא מובאים בחשבון על ידי בתי המשפט.
סתם דוגמא: גנב מכונית (העונש 3 שנות מאסר) כעבור שבוע גנב עוד מכונית, וכעבור יומיים עוד מכונית, וכך משך חודשיים גנב 50 מכוניות.
מהו העונש שיקבל ?
אולי שנה מאסר, גג שנה וחצי.

איפה החוק? יש. צדק ? אין.
השופט לא יתן לו 150 שנות מאסר, כי יאמרו שהוא לא "מידתי". אבל אם השופטים היו נוהגים כך, לא היו יותר גנבי מכוניות בארץ. וכך בכל הנושאים, ואפילו לא היה צריך "חוק ריקו" בשביל זה.
אז העבריין הרס את החיים ל-50 אזרחים שלוים, מקבל שנה וחצי מאסר, מזה יורד לו שליש, כי הוא עשה טובה ולא הרביץ לאף אחד בבית הסוהר, מזה ירד לו חצי שנה שכבר היה עצור, והנה אחרי 6 חדשים הוא יוצא לחופשי.
זה פשוט לעג לציבור.

למעלה