בזק ומקורביו בפוליטיקה

odedg

New member
בזק ומקורביו בפוליטיקה

ממשיך לתכנן לעשוק אותנו. בשבוע הראשון של חודש ינואר התפרסם כי בזק מתכנן לנצל את הביקוש לגלישה ללא הגבלה במחיר 200 ש"ח לחודשיים ולהעלות בעוד כ 40 שח (לא כולל מע"מ"?) והציבור שותק. וארגוני הצרכנים שותקים. שתיקת הכבשים אם לא נילחם בזמן, בעוד מועד, נשלם ביוקר. מכיוון שאין לכך שום צידוק ענייני, הרי לאן ילכו הרווחים? תחשבו על זה...

studentR

New member
עד שלא תחרות "ההר" לא יזוז

בזק לא תשנה את מדיניותה עד שלא תהיה להם תחרות אמיתית - כבלים ו/או לווין - באינטרנט המהיר או שהם יריחו שתחרות מתקרבת. ואז, זה יהיה כמו שוק השיחות הבינלאומיות - ירידת מחירים פתאומית ומבצעים. חרם...הצחקת אותי אנשים בארץ לא מתרגשים מדברים רציניים וחשובים אז מדבר כזה שיתרגשו. איך אתה חושב שחברה כמו בזק יכולה להתנהג כך...רק בגלל הטיפשות של הצרכן הישראלי, רק!

eitan-as

New member
רעיון לגלישה זולה יותר

חברה, יש לי רעיון לגלישה חופשית יותר זולה בבזק. בזק יצאה במבצע של שיחות חופשיות בשעות הערב לקווי בזק במחיר של 89 שקל לחודש, אבל זה לא כולל שיחות לאינטרנט.מצד שני יש את תוכנית הגלישה החופשית ב-99 שקל לחודש, אבל זה רק לספק אינטרנט בחיוג בשיחה מקומית (אותו איזור חיוג). הרעיון שלי הוא להתחבר למסלול של השיחות החופשיות ב-89 שקל, אבל להתחבר דרך מספר טלפון של ספק אינטרנט באיזור חיוג שונה מזה שבו אתם נמצאים, וכך השיחות שלכם לא יחשבו שיחות לאינטרנט, ותוכלו לגלוש אפילו יותר בזול מהיום. מה דעתכם, האם נראה לכם שזה יעבוד ? איתן

למעלה