הם גם מנסים למשוך לקוחות מהשוק הסיטונאי בחזרה אליהם, בדרך שאולי לא הכי ישרה.כבודם מציעים 2.5Tbps חבילת גלישה.
אממה ... אי אפשר למדוד זאת.
אפילו בדסקטופים ... ניתן לרכוש כרטיסים של מקסימום 1Gbps ... חיפשתי ואין כרטיסים 1Tbps.
הדרך היחידה היא לחבר 25 מחשבים לראוטר, קווי.
בזק ממשיכים בשקר לציבור.
בושה.
היכן ראית שבזק "מציעים 2.5Tbps חבילת גלישה" ? אולי "טיפה התבלבלת ומדובר על הצעה של חיבור במהירות של 2.5GBPS ? ההבדל בבילבול שלך הוא קטן ביותר, רק פי אלף.כבודם מציעים 2.5Tbps חבילת גלישה.
אממה ... אי אפשר למדוד זאת.
אפילו בדסקטופים ... ניתן לרכוש כרטיסים של מקסימום 1Gbps ... חיפשתי ואין כרטיסים 1Tbps.
הדרך היחידה היא לחבר 25 מחשבים לראוטר, קווי.
בזק ממשיכים בשקר לציבור.
בושה.
נכון שהייתי מנומס וביקשתי יפה ?היכן ראית שבזק "מציעים 2.5Tbps חבילת גלישה" ? אולי "טיפה התבלבלת ומדובר על הצעה של חיבור במהירות של 2.5GBPS ? ההבדל בבילבול שלך הוא קטן ביותר, רק פי אלף.
ספר לנו גם בבקשה, אם כבר מדברים על המהירות שהם כן מציעים איך הגעת לתובנה ההזויה הזו שאת המהירות של 2.5G אי אפשר למדוד. אני למשל מודד בקלות את החיבורי רשת גם של 400GBPS שאני מבצע.
וכמובן גם בדסקטופים וגם בלפטופים ניתן גם ניתן לרכוש כרטיסי רשת גם של 2.5GBPS, גם של 5GBPS, גם של 10GBPS, של 25GBPS, של 40GBPS וכו'. בדסקטופים גם עד לחיבורים של 200GBPS.
חיפשת, לא מובן מה ואיך, אבל, אם היית מנסה לחפש את הכרטיסי רשת הנדרשים לחיבורים שבזק מספקים היית מוצא גם בארץ וגם בחו''ל.
כאן למשל כרטיס רשת אפילו USB חיצוני במהירות של 2.5GBPS , שמתאים גם ללפטופ וגם לדסקטופ:
KSP - מתאם רשת STLab USB 3.1 Type C to 100/1000/2500Mbp
וכאן אצל סינים בפחות מ 16 דולר:
IOCREST NEW 100/1000M/2.5G RJ45 Network adapter RJ45 RTL8125B Chipset PCIe PCI Express Network Lan Card|Network Cards| - AliExpress
כנראה, שבאמת ממש חיפשת.
כך שלפני שאתה מנסה לחפש את השקרים של בזק ולהכריז עליהם, תנסה לפחות להסתדר עם האותיות של השפה האנגלית ולנסות ללמוד את החיפוש בגוגל למתחילים.
תראה, פורום ציבורי ואינטרנט בכלל זה לא תכנית כבקשתך.נכון שהייתי מנומס וביקשתי יפה ?
צודק יש פה כמה הזויים שעושים יותר נזק בהרבה יותר נזק מתועלת חבל שלא חוסמים אותם ויהיה יותר טוב לכולנו...תראה, פורום ציבורי ואינטרנט בכלל זה לא תכנית כבקשתך.
במיוחד, אחרי שכותבים שטויות מופרכות ולא מבוססות על כלום שבאות לבלבל אנשים אחרים, אז גם לבקש יפה שלא להפריך את השטויות אלה זה טיפה הזוי.
יש למעשה גם לוחות אם בארץ עם 2.5 למי שקונה מחשב חדש בעיקר...אני רק מרחיב אותך קצתהיכן ראית שבזק "מציעים 2.5Tbps חבילת גלישה" ? אולי "טיפה התבלבלת ומדובר על הצעה של חיבור במהירות של 2.5GBPS ? ההבדל בבילבול שלך הוא קטן ביותר, רק פי אלף.
ספר לנו גם בבקשה, אם כבר מדברים על המהירות שהם כן מציעים איך הגעת לתובנה ההזויה הזו שאת המהירות של 2.5G אי אפשר למדוד. אני למשל מודד בקלות את החיבורי רשת גם של 400GBPS שאני מבצע.
וכמובן גם בדסקטופים וגם בלפטופים ניתן גם ניתן לרכוש כרטיסי רשת גם של 2.5GBPS, גם של 5GBPS, גם של 10GBPS, של 25GBPS, של 40GBPS וכו'. בדסקטופים גם עד לחיבורים של 200GBPS.
חיפשת, לא מובן מה ואיך, אבל, אם היית מנסה לחפש את הכרטיסי רשת הנדרשים לחיבורים שבזק מספקים היית מוצא גם בארץ וגם בחו''ל.
כאן למשל כרטיס רשת אפילו USB חיצוני במהירות של 2.5GBPS , שמתאים גם ללפטופ וגם לדסקטופ:
KSP - מתאם רשת STLab USB 3.1 Type C to 100/1000/2500Mbp
וכאן אצל סינים בפחות מ 16 דולר:
IOCREST NEW 100/1000M/2.5G RJ45 Network adapter RJ45 RTL8125B Chipset PCIe PCI Express Network Lan Card|Network Cards| - AliExpress
כנראה, שבאמת ממש חיפשת.
כך שלפני שאתה מנסה לחפש את השקרים של בזק ולהכריז עליהם, תנסה לפחות להסתדר עם האותיות של השפה האנגלית ולנסות ללמוד את החיפוש בגוגל למתחילים.
לא רק זה, יש למעשה מזה כבר שנים רבות גם לוחות אם עם כרטיסי רשת מובנים גם במהירויות של 10GBE, גם למי שקנה מחשב כזה פעם, אבל ידע מה הוא צריך ובחר את הדגם המתאים של לוח.יש למעשה גם לוחות אם בארץ עם 2.5 למי שקונה מחשב חדש בעיקר...אני רק מרחיב אותך קצת
מתכוון Gbps.לא רק זה, יש למעשה מזה כבר שנים רבות גם לוחות אם עם כרטיסי רשת מובנים גם במהירויות של 10GBE, גם למי שקנה מחשב כזה פעם, אבל ידע מה הוא צריך ובחר את הדגם המתאים של לוח.
בנוסף לכך, בכלל החיבורים במהירות של 2.5GBPS שבזק מציע לא נחשבים כלל בעולם כחיבורים מהירים. כבר מזמן בחו''ל ללקוחות פרטיים מסופקים חיבורים גם של 10GBPS, כולל גם על גבי חוטי טלפון וגם על גבי כבלי טלוויזייה ועל גבי סיבים אופטיים גם חיבורים של 25GBPS. ואני מדבר על חיבורים סימטריים ולא עם ערוץ עולה של עשירית מהמהירות, כמו למשל בבזק מספקים את 250MBPS על חבילה של 2.5GBPS.
זו דוגמה אחת מן הרבות למשל:
https://www.init7.net/en/iGנ]ד
מובן שהתכוונת ל Gbps , בגלל זה גם הסברתי שאין כאן שום שקר של בזק, אין שום בעיה של רשת ביתית לא של 2.5GBPS, לא של 10GBPS, או יותר, אין שום בעיה למדוד מהירויות כאלה או פי מאות מהירות יותר וגם אין שום בעיה לרכוש כרטיסי רשת כאלה בגרושים, כולל גם בישראל וכולל גם למחשבים ניידים. אפילו, אם כבר לא מדברים על רשתות ביתיות בחו''ל שכפי שנתתי דוגמה שחיבורי אינטרנט שם הם גם 25GBPS סימטרי ויותר, אלה אפילו בישראל כל מי שנדרש לכך הרשת הביתית שלו כבר שנים היא במהירות של 10GBPS.מצרף את הצילום מסך לדוגמה של כרטיס רשת במחשב נייד שלי:מתכוון Gbps.
דרוש ראוטר של 10Gbps.מובן שהתכוונת ל Gbps , בגלל זה גם הסברתי שאין כאן שום שקר של בזק, אין שום בעיה של רשת ביתית לא של 2.5GBPS, לא של 10GBPS, או יותר, אין שום בעיה למדוד מהירויות כאלה או פי מאות מהירות יותר וגם אין שום בעיה לרכוש כרטיסי רשת כאלה בגרושים, כולל גם בישראל וכולל גם למחשבים ניידים. אפילו, אם כבר לא מדברים על רשתות ביתיות בחו''ל שכפי שנתתי דוגמה שחיבורי אינטרנט שם הם גם 25GBPS סימטרי ויותר, אלה אפילו בישראל כל מי שנדרש לכך הרשת הביתית שלו כבר שנים היא במהירות של 10GBPS.מצרף את הצילום מסך לדוגמה של כרטיס רשת במחשב נייד שלי:
וכפי שניתן לראות ממנה הוא מחובר לרשת ביתית במהירות של 10GBPS. ואין כאן שום חידוש או דבר מיוחד.
עוד הפעם לא מוצא? יש אינספור "ראוטרים" ביתיים כאלה. למשל כזה:דרוש ראוטר של 10Gbps.
לא מוצא. אשמח לקישור.
סליחה שנדחףתגיד לי שניר
אתה כבר על סיבים?
לי יש סיבים רק במזון.סליחה שנדחף
אני על סיבים כבר 3 חודשים
פרטנר 1Gbpsתגיד לי שניר
אתה כבר על סיבים?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.