בזק

odedg

New member
בזק

שמעתי הרבה תלונות על בזק. מישהו יכול לתרום עוד (אמיתי בלבד)

Saint_Nookie

New member
חוץ מהעובדה

שהם יקרים רצצצח!!!?!?!? ויש להם מונופול אז הם עושים מה שבא להם?!

odedg

New member
זהכ נכון, אבל,

חשוב לפרט את כל מה שמציק, ואפילו אפשר להביא דוגמאות

הזמנת העתקת קו

פעם היית צריך להמין קו חדש שנים מראש. לגבי העתקת קו - אינני יודע. היום הזמנת קו תוך מספר ימים. והעתקת קו: ביקשתי העתקת קו, אמרו לי תתקשר שבועיים לפני. אמרתי- עכשיו חודש וקצת לפני, אי אפשר עכשיו? אמרו לי - ההזמנה תימחק לאחר חודש!!!! מה דעתך?

odedg

New member
עוד מחדל

של בזק, בהנחה שהם גובים תשלום עבור הביצוע, הרי זו יריה ברגל של עצמם, לפחות מנקודת מבט של הארגון. יתכן ובעיה פער בין רמות הניהול והביצוע. אבל אותנו הצרכנים זה ממש לא מעניין. זהו עודמחדל של בזק במתן שירותים, ועל כך צריך למחות ולתקוף בלא רחם ! אם תהיה תחרות והפרטה, אולי הדברים יהיו מעט שונים, אבל בישראל קשה לדעת...

hezyc

New member
4200

קבלתי חשבון על 4200 ש``ח. אחרי יומיים שהתקינו את הקו. לא עזר לי כלום. שלושה חודשים של ויכוחים ואיומים הסתיימו בשני מכתבי התנצלות של בזק עד היום לא הסבירו לי מי דיבר על הקו שלי 4200 ש``ח לחו``ל ביומיים

קראתם בעתון שבזק תזכה לקוחות wow

קראתם זבזק תזכה לקוחות wow ב50% מדמי השמוש עקב התקלה ? טוב ובכן היה כתוב מפני שזו היתה הודעה לעותונות של בזק. well suprise! אני לקוח wow מינואר סבלתי מהתקלה קיבלתי חשבון ו.. לא זוכיתי. הופתעתם?

odedg

New member
בזק? !

ומה עשית בעניין ? אסור לשתוק ואסור לוותר!

הנה משהו

לפני שנה בערך הם ביטלו לי את המבצע חופשי חודשי וקיבלתי חשבון של 5000 שהתקשרתי אליהם הם אמרו שבכלל לא הייתי רשום לזה (למזלי היה לי את המכתב אישור שהם שלחו) אז הם אמרו שזה יתוקן. עכשיו כל חודש אני רואה חיוב של איזה 5000 ש``ח באינטרנט ואז זיכוי על אותו סכום. החודש קיבלתי חשבון של 800 ש``ח (על חודשיים) האחזקת קו (ISDN) והחופשי חודשי עולים לי כמעט כמו השיחות (זה מתחלק בערך 420 שיחות ו380 האחזקה והחופשי חודשי)

odedg

New member
הדבקים נחשפים, אבל ...

נראה לי שאנו לא נלחמים מספיק! יש עותונות, אירגוני מרכנים ואפשר גם עבודה עצמית, למעוניינים...!

איך בזק מציגה מסלול אינטרנט

הצגת מסלול אינטרנט בחשבון:(במקרה שלי - מסלול לייטנט) מופיע חיוב על שיחות הכולל את שיחות האינטרנט במחיר רגיל. ובחיובים שונים מופיע זיכוי בגלל מסלול לייטנט. נ.ב. : החודש התחיל לצאת חשבון בפורמט חדש ואולי דברים השתנו.

odedg

New member
בזק...

בזק וגילוי נאות זה עדיין דבר והיפוכו. אם תעיין בחוקהבזק תראה דברים שהיום מזעזעים. זה היה אולי מתאים לתקופת ראשית המדינה, אבל להיום? יש בחוקי המס, למשל, הוראות ברורות איך צריכה להיראות חשבונית מס. אז מה? מי יודע ומי מקפיד על כך?

למעלה