בז.

Nizzan Cohen

New member
בז.

נתמזל מזלו של הבחור שאחותי קראה לי מהר מהר להרים את החיה החצי מתה משול הכביש. היא היתה שרועה שם, נוצותיה פרומות, עניה חצי עצומות, נשימתה הקלושה מחרחרת, וכנפיה פרושות לצדדים. מהר מהר מצאנו ארגז ומיהרנו לוטרינר. הדוק אמר שאין הרבה סיכוי. אמרתי לו שאני אחזור אחרי 3 שעות ואראה - אם הציפור צריכה זמן להחלמה וטיפול אני אקח אותה. הוא אמר לי שאם עוד תהיה ציפור, אז יהיה טוב. סטרואידים, נוזלים, אנטיביוטיקה.... אחרי שלוש שעות חזרתי. בדקתי בחדר האישפוז. הבחור האמיץ עמד לו, נוצות הגב שלו מסודרות. העיניים קיבלו חזרה את הברק. הוא ככל הניראה נפגע בראשו - אבל כלום לא נשבר. הכנפיים שלמות והגולגולת בסדר. המקור שלם. הוא סבל מכינמת - אבל זה נפתר כבר עם חומר נגד כינים. יש לו דלקת בעין והוא צריך לקבל משחה 3 פעמים ביום. אני אמור לנסות להאכיל אותו במזון עתיר חלבונים (הוא רזה, כך אמר דוק). בשר טחון וביצה קשה. אבל השאלה שלי אליכם - יקירי הצפרים... הוא יאכל את זה ? בשר שאין לו ניחוח דם ומוות ?! ביצה קשה ?! הוא לא אכל את הביצה כשניסיתי לקרב לו במקור. השארתי לו בקערה בכלוב (הניסיון הרע שלי עם עורב שניתקע במאוורר תיקרה לימד אותי משו....). אתם חושבים שהוא יאכל ?! אם לא - יש לכם רעיון ?! תודה
Blessed Be !

Nizzan Cohen

New member
טוב... ניראה לי שהוא היתאושש....

הוא קופץ קפיצות בריאות למדי ותוקף את הכלוב.אתמול הוא כימעט לא זז. הוא גם חזר להפגין פאניקה מבני אדם - סימן בריא מאוד לחיית בר. עוד מעט, כשהאחים הקטנים יקומו אני אכיר להם אותו - בז מצוי. ואז נעלה כולנו למרפסת, נפתח ת'כלוב וניראה.... אם הוא ידלג על הרצפה - כניראה שיש לו עוד זמן החלמה אצלינו....... אבל אנחנו תפילה שהוא יפתח כנפיים ו.... שווופס ! תאחלו בהצלחה
.

Nizzan Cohen

New member
הוא עף ../images/Emo13.gif. כמו גדול ../images/Emo13.gif.

אתם אוהבים פה תמונות אני רואה :-q. אז כשאבא יעלה את התמונות למחשב אני אביא לכם
.

Nizzan Cohen

New member
תמונות ../images/Emo9.gif.

תראו
. הוא יאפה
. הייתי צריך אולי לצלם אותו כשהוא עוד היה חלש מכדי לפחד מאנשים. ואז הוא לא היה מפנה אליי את הגב ומנסה לברוח .... אבל אז לא היה לו מבט פראי בעניים. וחוצמזה גם התמונות האלה יפות
.

למעלה