בחברה הכי טובה שלי מתעללים מינית!

רוול

New member
בחברה הכי טובה שלי מתעללים מינית! ../images/Emo5.gif

מה עושים כאשר אתם יודעים שבחברה הכי טובה שלכם מתעללים מינית? יש חבורה של ילדים בגילאי 17-19 שמתעללים מינית בחברה הכי טובה שלי,למזלי איתי הם התחילו אבל רק כשהם ניסו אז הכנסתי להם בעיטות כאלה לביצים שהם לא ישכחו לעולמי עולמים, עכשיו הבעיה היא עם חברה שלי ,הבעיה שהיא מפחדת להתלונן .. מה עושים בעניין כזה ... שלומי תענה גם אתה , חשוב לי לדעת מה מבוגר חושדב על דבר כזה! שלכם , רוול

קודם כל

שהיא תדע שיש לה עם מי לדבר.....ואם זה לא ההורים המשפחה או אנחנו יש כל מיני מוקדי סיוע בטלפון עכשיו את בתור חברה שלה הייתי מצפה שתלכי ליוצעת שאת מכירה או משהו תאיימו על הבנים האלה שאם הם ימשיכו היא תתלונן במשטרה או שתלכי את להתלונן בשבילה היא חברה שלך אל תעמדי בצד לכי תתלונני במקומה!!

bubble

New member
רוול

תתלונני כי זה יכול להוביל לתוצאות לא נעימות.. אל תחשבי בעניין זה פעמיים..זה רק לטובתה..

lolly pop

New member
../images/Emo26.gif אוף ../images/Emo36.gif זה גורם ../images/Emo46.gif

צריך להתלונן עליהם ודחוף, את מכירה את המשפט שאומר: אם לא תספר זה לא ייגמר לא סתם המציאו אותו כל עוד לא תלוננו היא תמשיך לסבול, את והיא חייבות לפעול במהירות ולגשת למשטרה. למניאקים האלה מגיע סירוס

גל*

New member
יש לזה רק פיתרון אחד.

את חייבת להתלונן במשטרה. אין פה שום אפשרויות באמצע. ודבר כזה כמו הטרדה מינית יכול לגרום לטראומות כל החיים, ותאמיני שבנות כאלה שהתעללו בהן ואנסו אותן היו מתחננות בשביל חברה שתשים לב למה שקורה ובעצם תציל אותם. אז את צריכה להיות החברה הזאת, ואפילו אם זה אומר שאולי היא תכעס עלייך - תביני שזה עניין של חיים ומוות, ושלפעמים צריך לעשות החלטות קשות בשביל מישהו שבאמת אוהבים. ואם את מרגישה שאת פשוט לא מסוגלת ללכת למשטרה - תלכי ליועצת תספרי לאמא שלה או שלך, אבל בשום אופן אל תעמדי שם פשוט ותראי איך החיים שלה נהרסים!!

פו-הדוב

New member
רוול אני יכול להציע רק שתי אופציות

רוול הבעיה של החברה שלך היא קשה מאוד כי היא סובלת מהתעללות שמבוצעת ע"י בהמות שיש להענישם בצורה החמורה ביותר. כדי שיוכלו להעניש אותם ולכלוא אותם ומקווה שיום אחד יאפשרו גם לסרס אנשים כמוהם את חייבת לשכנע את החברה שלך לספר את הסיפור להוריה או למוסד המסייע להלחם בתופעה ולהתלונן דרכם במשטרה. אופציה שניה היא במקרה שלא תצליחי לשכנע את החברה היא שאת תתלונני בשמה או תספרי את הסיפור להוריה שיתלוננו בשמה. הפתרון השני כואב יותר לטווח הקצר כי יכול להיות שהיא תכעס עליך שעשית משהו בניגוד לרצונה אך בטווח הארוך היא תודה לך על שעזרת לה. מקווה שעזרתי במשהו ביי אסף

למעלה