בחדר הרופא

bilitis

New member
בחדר הרופא../images/Emo101.gif

תגיד דר אני חולה נפש? לחששתי בקול סדוק השתגעת! זעף הרופא יש לך הפרעה ידועה ומוכרת מוגדרת בספרות המקצועית ויש גם טיפול תופעה נפוצה? מלמלתי בהתרפסות ועוד איך גיחך הרופא חושף טור שיניים רבוד ניקוטין צהבהב אני לא מתלונן והמקרה שלי מעניין? גנחתי בתקוה ממש לא פלט הרופא באכזריות מקצועית 2 סרוקסט ביום ולהתקף זנקס. בעוד חודש בדיקת תפקודי כבד ועד מתי? פניו האדימו בחרון ראית מה כתוב על הדלת? נכון שלא כתוב שמואל הנביא? רציתי לשאול כל כך הרבה אך הוא תלה מבט חד של "לך כבר מפה". הרגשתי חלול כמו תוף טם-טם גששתי דרכי אל עבר חדר השרותים ופרצתי בבכי מר האיש בתא הסמוך שסיים את עינייניו הפעיל את ידית הניאגרה ודימעותי ניקוו אל תוך האסלה ברעש נורא

בילי יקר וכאוב../images/Emo24.gif

קרה לך מה שקורה לרבים שנתקלים ברופא אטום וטיפש. אתה לא חולה נפש, בילי. זו הפרעה שניתן להתגבר עליה ואם לא להתגבר עליה, לפחות להפחית את המצב שהיא תשתק אותך מהחיים הנורמליים. האם הרופא שלך הוא רופא קופת חולים או רופא פרטי? מה ההכשרה שלו, האם הוא פסיכיאטר? רופאים רבים היום אינם רגישים למטופלים שלהם והרגשות שלהם כהו עם השנים ועם הפצייאנטים הרבים שלהם עד שהם שכחו את שבועת היפורקרטס שנשבעו לה כשקיבלו את תואר הדוקטור הנכסף שלהם. קודם כל, נסה למצוא רופא אחר. אני שונאת את הניצול המאוס הזה של רופאים שמתנהגים כך למטופל שנמצא במצוקה. בעיניי זה נתעב ומתועב. זה חוסר רגישות משווע ולעג נוראי לכאב של הזולת. אני מנגבת את דמעותיך ומבקשת ממך לנסות להיות רגוע. להמשיך במינון הזה של התרופות כי הוא מינון נכון למצב קשה של חרדה. סרוקסט היא תרופה נהדרת וקסנקס היא תרופה מצוינת לעזרה ראשונה בעת התקף. ועוד משהו, אנא ממך בילי, מצא פרטנר אוהב וצא החוצה להליכות. זה ינקה וישחרר את החומר הזה שנוזל לך בגוף. אותו חומר שמייצר את התקפי החרדה. לך. לך. לך. המון. כמה שאתה יכול. לבד או עם בן משפחה או חבר/ה. המון בהצלחה לך ותמיד תכתוב כאן אז נוכל להושיט לך יד בעת צרה. מיכל

חוסר רגישות...

נזכרת לפני שבועיים כאבה לי שן בינה ,הבנתי מיד שאני חייבת טיפול . אחרי שהמתנתי עד קצה גבול הסיבולת שלי ,הגעתי למרפאה,רועדת הסברתי לרופא שאני סובלת מחרדות וזריקת הרדמה עושה לי רע ,רע נורא כי תחושת ההרדמה גורמת לי להרגיש איבוד שליטה. הרופא " הרגיש " הסביר לי שהזריקה לא תכאב בכלל,אני ממשיכה להסביר ,ד"ר הזריקה היא לא הבעיה ,ההרדמה היא הבעיה,הוא בשלו,מבטיח לא יכאב,ד"ר שיכאב אין בעיה ,רוצה שיכאב ,זה כאילו אני חיה קיימת,רק לא הרדמה,זה כאילו אני מתה. הד"ר החביב,אני מבין ,אם יכאב אני מבטיח לפצות אותך ,זה יקח דקות ולא יכאב......ראבק ד"ר לך לילמוד קצת על נפש האדם לפני שאתה עוקר שיניים ומזריק לנו הרדמות.....

למעלה