בחודש שעבר נערך בהונגריה...

טומי*

New member
בחודש שעבר נערך בהונגריה...

תחרות הקונדיטורים הארצי בעיר סאגד-Szeged אז הנה כמה תמונות של עוגות שזכו במקומות הראשוניים. זהו כתובת האתר

עב

New member
נצל"ש - מחפשת מידע על מעברי גבול

טומי, האם יש אתר שמפרט את מעברי הגבול בין סלובקיה להונגריה? בשנה שעברה מצאתי אותו באיזה אתר של משרד התיירות והשנה אני לא מוצאת.

עב

New member
תודה טומי, אם כי לא הבנתי כלום

בשנה שעברה עברתי לסלובקיה במעבר הגבול של פרפשוסטה/שאהי. השנה אני מחפשת גם את המעבר של קומרום בתקווה שהוא פתוח 24 שעות ביממה כמו בשאהי. במשרד התיירות החונגרי לא השיבו למייל שלי. לא יפה!

טומי*

New member
אני בטוח במאת האחוזים.....

שהמעבר הזה פתוח כל השנה 24 שעות ביממה. זה אחד המעברים היותר גדולים של הונגריה

עב

New member
שיחקתי קצת עם האתר

ואני מתחילה להבין איך משתמשים בו. יש תשובות וכל זה בלי להצטרף למשמר הגבול ההונגרי... שבת שלום לטומי ולכל הפורום

sabajakov

New member
ישנם שני סוגים של מעברי גבול!

האחד למעברם של בעחי אזרחות הונגרית או סלובקית, וכאלה יש רבים. הסוג השני של מעברי גבול לאדרחים מקומיים ותיירים. במפות הונגריה מצויינים שני סוגי המעברים, בצבעים שונים. בשנה שעברה הגעתי בטעות למעבר מקומי, ועד שתיקנתי את הטעות, נסעתי עוד שלושת רבעי שעה.

עב

New member
אם הבנתי נכון את האתר בהונגרית

אז המעבר לאזרחים הסלובקיים/הונגרים לא פתוח 24 שעות ביממה ושעות הפתיחה משתנות לפי עונות השנה (כנראה קשור לחקלאים ולעבודו אחרות). המעברים הבינלאומים פתוחים כל היממה וכל השנה, חוץ משביתות פה ושם... סבא יעקב, מתי אתה מתכנן את הנסיעה הבאה? כמדומני בקרוב, נכון?

sabajakov

New member
התכנית שלנו, לצאת ביום שני של

ראש השנה. למחרת להיות בקונצרט במערת נטיפים ב:AGGTELEK. לעבור לשלושה ימים לסלובקיה ולהנות מההרים והיערות המדהימים. לחזור לצימר על יד EGER, בה מתקיים פסטיבל החג של העיר. הבעיה החמורה היחידה שלנו היא, שעדיין אין לנו מקום במטוס בדרך הביתה.

עב

New member
אוי ואבוי, אני מתכננת בתחילת ספטמבר

ועדיין לא הלכתי לסוכנות הנסיעות... משום מה נראה לי ששבועיים קודם יספיקו. אתם ממש חרוצים ואני דחיינית.רציתי לשוב לפני ראש השנה הבייתה. מקסימום אשוב בשחייה מאיטליה.

הילהל

New member
על מי את עובדת?../images/Emo19.gif

עם יכולת השחייה שלך? אני חוששת מאוד מאוד...

sabajakov

New member
מאחר והזמנת מקום במטוס לא כרוך

בתשלום, אלא רק בהתרגשות הנעימה של "קדם נסיעה", אנשים רבים פשוט ליתר בטחון מפזרים הזמנות טיסה. אם תוסיפי לזה, את המורכבות של חודש ספטמבר, חופשות, חגים, ועוד, הרי כדאי להקדים ולבצע הזמנה!

ברק 188

New member
את הגבול הזה עברתי פשוט ברכבת

הלוך ושוב בודפשט קושצ'ה , כחמש שעות הרכבת קצת מיושנת נוף לא רע הנוסעים הכפרים בדרך רובם מסרחים (האכרים) אין מיזוג אויר אבל זה היה ב-98 אולי משהו השתנה לטובה.

למעלה