בחונטוס

CheeCha

New member
בחונטוס ../images/Emo13.gif

שלום לכולם ! הייתי במופע המשותף (והמדהים !) של דיוויד ברוזה עם מיומנה, וחשבתי אולי פה יוכלו לעזור לי - אני מחפשת את שמות חברי להקת מיומנה שהשתתפו. ביקור באתר הבית שלהם לא עזר, לא הצלחתי לזהות אף אחד ממי שהיה ! האם זה צוות קבוע ? או מתחלף ? יש אפשרות לדעת בכלל ... ? המון המון תודה !

handlessman

New member
אז ככה...

למיומנה יש חברים בכל רחבי העולם, רובם אני מניח נשארים לפחות לכמה זמן, אבל ברור שהצוות חייב להתחלף... במיומנה בישראל יש מספר חברים שאני יודע שהם כבר מספר שנים מופיעים כחלק ממיומנה, ולגבי בחונטוס - אני עוד יותר בטוח, שרוב הצוות הוא קבוע, אני לא יודע על שינויים קטנים. את השאלה הזאת תוכל/י לשאול את דודי שהוא alti26, שהיה לפי מידע ידיעתי בעשרות הופעות של בחונטוס, או משהו בסדר גודל כזה. בכל אופן, אלה החברים הנוכחיים במיומנה ישראל שאני יודע עליהם: סרג'יו ברמס, עידו קגן, הדסה ארמוסה, אריק דה-מיו, שירלי גולב, אלון נאומן, ואונה (רק אונה, בלי שם משפחה... כמו מדונה... זאת שהייתה שופטת בנולד לרקוד). אני יודע שישנם גם ישראליים שהם חלק ממיומנה שבניו יורק, והם: עידו קגן (גם פה), רעות רותם, מיכאל פייגנבאום, הילה יפה, יעל מהלר, עידו סטדלר, ושרון בן נעים. כמובן שישנם עוד בצוות הזה שאינם ישראליים, אבל החברים הישראליים שם תופסים רוב מהצוות המלא, דבר שעושה סוג של גאווה (?). לגבי מי שהיה בצוות של בחונטוס - לא זוכר בדיוק מי היה, אבל אני יודע שחלק מאלה שציינתי הם כן. למעשה היחיד שאני בטוח לגביו זה סרג'יו. ואני יודע שיש גם את קרן הכנרית והזמרת המוכשרת שמשום מה כנראה לא מחשיבים אותה כחלק מהצוות הקבוע של מיומנה. מקווה שעזרתי.

handlessman

New member
אה, ומרוב הפצצת המידע...

שכחתי להגיד שאני שמח שנהנת... יש במקרה תמונות, או סתם חוויות נוספות שאת/ה (מצטער על זה, לא רשום בפרטים שלך זכר / נקבה) רוצה לשתף אותנו בהן, חוץ מ"מדהים"? (לא שזה רע, כן? אבל בכל זאת...)

CheeCha

New member
תודה ../images/Emo13.gif

דבר ראשון - תודה רבה על המידע המורחב ! לצערי, דווקא רציתי לדעת את השם של הבחור הצעיר שעשה כל מיני תרגילי קפווארה. ומההופעה שאני ראיתי, אני יודעת שהיה גם צחי (שעשה קולות), וטניה שגם ניגנה על כינור, רקדה סטפס ... ובעצם מה לא ?
לא צילמתי, היה רשום במפורש בכניסה שכל צילום אסור.
הייתה הופעה מדהימה, רק אחרי שקראתי את הביקורות בפורום הבנתי שגם הפעם הקהל היה מאוד יבש וישב בלי להגיב להופעה. אבל זה לא נורא - בכל זאת מאוד נהנתי ! הדבר שהכי שמתי לב אליו, הוא הגיוון בהופעה - דבר ראשון, שההופעה היא באמת ביחד, ולא קטע אחד של מיומנה וקטע אחד של דיוויד.מעבר לזה, שכל קטע בהופעה היה מלווה בהמון דברים, אם אתה לא מתלהב מהבחורה שרוקדת על המרפסת, אתה יכול להסתכל על הקפווארה למטה. ואם גם זה לא מוצא חן בעינייך, אתה יכול להסתכל על המתופף, או הגיטריסט, או הריקודים השונים בשתי קצוות הבמה ... כל הזמן יש עניין, ועם מוזיקה מתזזת ומקפיצה - אין לך סיכוי לא להנות !
קרן הכנרית זאת הבחורה שלבושה בשחור שרק מנגנת על הכינור ? לצערי בהופעה שהייתי אפילו לא הציגו אותה בסוף ... כמו שאמרתי - היה פשוט מדהים, רק חבל שהיה קצר מידי ...
אה, ואני בחורה.

alti26

New member
אז ככה כמה שמות ורסים מזכרוני

הגדולה מכולן טניה ונטלי פיק הכנרית הכי מוצלחת שראיתי קרן טננבאום . סרגו ברהמס בטו חובב דיקלה צחי לוי תומר ומי שרוצה עוד שמות שילך להופעה עם דף נייר ועט דודי

handlessman

New member
חח ידענו שאפשר לסמוך עלייך

טוב מה כבר היה אפשר לצפות ממישהו שהלך לראות מופע אחד כל כך הרבה פעמים...

glitter8

New member
ואת בהחלט מוזמנת להצטרף ולהשאר../images/Emo24.gif

בפורום שלנו, שמקבל לאחרונה הרבה חברים חדשים
בקרוב...מפגש פורום...

למעלה