בחוץ גשם, מטוס נכנס לענן, והחלון יבש - כיצד?

בחוץ גשם, מטוס נכנס לענן, והחלון יבש - כיצד?

זה מה שקרה לי בטיסה, ההסבר היחיד שעולה במוחי הוא שכבת נרנסט (כזה), אבל משום מהזה לא נראה לי .

sagima

New member
בהחלט הייתי מצפה

שעל החלונות במטוס יהיה ציפוי דוחה מים, כי נראה לי שאם מים ישארו על החלון אז בטיסה בגובה גבוהה הם יכולים לקפוא ואז אחרי מספיק שעות טיסה זה יכול לגרום להיחלשות מיבנית של החלון מה שיכול לגרום להיווצרות של סדקים ואפילו אולי לזה שכל החלון ישבר.

pieceofmadness

New member
היי!!

איך היה, לפרטי פרטים טרחניים ביותר? מעניין אותי!!! ואיפה ישנת בסוף?

היי....

לפרטי פרטים.... וואו זה מסובך. אבל מאד סביר, שאם האנשים המגניבים האלה ימשיכו לעבוד ככה... אנחנו אשכרה נהיה צעירים למשך המון המון אלפי שנים. החל מהחלפת מיטוכונדריות, פירוק תוצרי חמצון חוץ ותוך תאיים, החלפת תאים בתאי גזע (כולל תאי עצב) מה אומר.... הייתה שם גם פרופ' מת"א, היא אמרה שהיא הייתה במלא כנסים, אבל הכנס הזה, היה ממש מיוחד ומגניב, אבל.............. היא אמרה, אנשים פה קצת מוזרים, מה שנכון, המארגן הולך עם הג'ינס הכי קרוע שיש. שותים בירות עד הבוקר מול פוסטרים. ישנתי בהוסטל בקיימברידג, ההוסטל קצת מעצבן. אבל היו שם עוד אנשים מעניינים משלנו.... ומסתמן שאני הולכת לעבוד, מתישהו, אצל אחד מהם, בארה"ב. זהו. מגגגגגגגגננננננייייייבבבב (אני עדיין בהתלהבות, זה יעבור

pieceofmadness

New member
באמת מגניב!!

אנשים מוזרים זה הכי טוב. זה ההוסטל בתחילת הרחוב ימינה מגשר טיין?? ומה באמת הסיכוי שיקרו הדברים האלה לפני שיצאו לי קמטים?!

גשר טוויין?

בערב תמיד הלכתי עם עוד אנשים (כי הייתי קצת מסטולה... אני חלשה באלכוהול, החצי גביע יין אדום מארוחת הערב + משקה אחד, ואני מסטולה לגמרי). כך שאני לא ממש יודעת למקם. מה הסיכוי? את יודעת, לרוב הדברים האלה צריך אישור FDA לפני שעושים אותם על בני אדם, וזה לוקח שנים. וכן תמיד משכללים עוד. איך אני שמחה שזה נראה לכם מעניין (סלחו לי, זה מעלה מערככם הרב ממילא, בעיני), בעיני, זה בערך הכי מגניב בעולם........ (טוב, השתלת מוח של אנשים בדולפינים (שאני באמצע לדסקס עם מישהו משם, ברגע זה) גם מגניב... לחיי הביולוגיה של ........... מ ג נ י ב דיי דיי אני צריכה להירגע מההתלהבות

pieceofmadness

New member
יותר מעניין להשתיל מוח של אנשים

באנשים אחרים מאשר בדולפינים, לא?

מתן4ל

New member
כן השילוב המיוחד הזה בין

אינטילגנציה של בני אדם וגוף של בני אדם יכולה ליצור יצור מיוחד במינו...

למעלה