בחוץ מדורות בוערות.חג שמח!

בוזיקית

New member
חג שמח גם ממני ../images/Emo24.gif

אצלי החג לא כל כך שמח. לא יכולה לשמוח עכשיו. כבד לי על הנשמה ועל הגוף. אני פוחדת, לא יודעת ממה. מצב רוח מגעיל. אני אחרי חיסול ממוקד של קופסת גלידה שלמה, וניל פיצפוצים. ולא עשיתי כלום היום חוץ מלגלוש באינטרנט ולישון (חסרות לי כל כך הרבה שעות שינה). לא יצאתי מפתח הבית ולו לשפוך את הזבל. כל כך רוצה שהמצב ישתפר. כל כך לא יודעת איך... צאו למדורות, אנשים, צאו ותהנו גם בשבילי וספרו לי איך היה. אני כל כך מתגעגעת לזה, לחגים, לנעורים, לילדות שלא היתה... שלכם באהבה,

בוזיקית

New member
חברים יקרים, משהו אופטימי...

מצב רוחי השתפר פלאים: החלפתי סוללות בשלטים של המזגן ופתאום הוא התחיל לעבוד...! אם כן, הבעיה נפתרה, אני מקווה (מעניין, דווקא שלשום ניסיתי את זה ולא עבד, אבל מה'כפת לי, עכשיו הכל תקין ברוך השם שומע תפילה...) חוץ מזה עדיין מתבשלת במיץ של עצמי, אך לפחות האבן הזו ירדה מליבי. תעשו חיים ואל תאכלו יותר מדי תפוחי אדמה, שלא תיראו כמוני...

פנינה 21

New member
חג שמח לכולם למרות שאצלי לא ממש..

אני בבית.. אחרי מה שקרה כאן שנה שעברה בערב של המדורות בחרתי להישאר השנה בבית ..

אריה1970

New member
חג שמח, רוצה להזדהות../images/Emo41.gif

שלום לכולם שמי אריה מתל אביב, אני ידוע כאן בכינוי : צ י ו ר . זה אני...והחלטתי לא להמשיך ולהסתתר מאחורי הכינוי הזה יותר. אומנם אינני שותף פעיל כאן אך אני קורא פה הרבה מאד ועוקב אחר המתרחש. החג הזה חגגתי על האש במפגש עם אחד הפורומים כאן בתפוז שבו אני לוקח חלק. עשינו על האש באחד היערות ליד מודיעין והיה ממש נפלא,אני סובל מחרדה חברתית ועצם היציאה לכאלה מפגשים מיטיבה עימי.הכרתי אנשים נפלאים מיוחדים ועם הזמן הרגשתי ועדיין מרגיש שהדרך הזו מאד בריאה לי ומשפרת את מצבי הנפשי עד מאד. לפני שהתחלתי לכתוב פה בפורומים השונים הייתי בחור מאד סגור ומבודד ודרך ההתכתבות בפורומים מצאתי דרך בה אוכל להביע את עצמי ולספר על עצמי דברים שלא יכולתי לספר לפני. גם הצלחתי לצאת ממעגל הבדידות שעטף אותי ואיים להיסגר עליי . הכתיבה מאד משחררת מכיוון שכך הרבה יותר קל לי להתבטא .כתבתי כאן בפורום כמה דברים עליי ועל עברי וחיי מאד לא פשוטים ודי מסובכים אך כיום אני מרגיש הרבה יותר טוב ומשוחרר. מאחל לכם שבוע מקסים ומלא אור לכולם ורוצה להודות לכם על התמיכה הרבה שקיבלתי כאן אתם אנשים מופלאים! תודה. אריה

כתומית

New member
אריה ../images/Emo23.gif

שמחה שעשית את הצעד הזה, גם כי כאשר אתה כותב בזיהוי, אתה באמת מוציא את הדברים החוצה - כשכותבים מתחת לכינוי לא מזהה משהו נשאר בפנים, וגם כי כשאנשים פונים אליך ישירות, הדברים שלהם באמת יכולים להגיע אליך
, הם כתבו ל-אריה, לא לכינוי שאתה לא ממש מזדהה איתו, (במקרה שלי אגב אני כבר לא מזהה את שמי הפרטי
)
.
אנחנו מכירים כבר בפורום ההוא שאיתו הגענו לל"ג בעומר, ויש בזה, בקווי הדמיון בינינו, את היכולת לעודד ולהרגיע ולחבק
, יש שם חוץ מאיתנו עוד הרבה אנשים חמים ואכפתיים, שהוכיחו את עצמם בכמה רגעי משבר שחוויתי שם באמצע היער, כך שאני מאוד מבינה את השמחה שבשבירת מעגל הבדידות, וכשהיינו לבד - כבר לא היינו לבד באמת
שנמשיך לרכך את הקצוות, לחייך, ולחבק
ברוך הבא אריה, אל עצמך, אל החיים ואליי

לאנונימיות יש יתרונות וחסרונות

צריך לשקול היטב אם להחשף בשם האמיתי או לא.
גם מאחורי ניק אפשר לבוא לידי בטוי כן ואמיתי. לפעמים האנונימיות עוזרת לדבר על דברים בפתיחות.

בוזיקית

New member
ואני לא ידעתי...

שאנשים מהפורומים גם נפגשים במפגשים חברתיים... ואו, זה יכול להיות נהדר. האם תואילו לעדכן אותי??

motek89

New member
באמת זה יכול להיות נהדר.

הייתי במפגש צ'אט לפני חצי שנה, היה דיי נחמד. אם יש מעין מפגש כזה בפורום, תודיעו גם לי! :)

subtitles

New member
../images/Emo13.gif ../images/Emo142.gif

כשהפורום מגובש כבר וקיימים בו מספר פורומיסטים קבועים ועוד כמה מזדמנים.. לעיתים קם הצורך לפגוש את הפרצוף שמאחורי הניק ולהכיר אחד את השני טוב יותר. אז קובעים באיזה מקום ציבורי ונפגשים! בפורום הזה זה אולי קצת יותר בעייתי.. כי חלק מהמקום המיוחד כאן מתבטא באפשרות להשאר אנונימיים.. אבל אני מאמינה שבשלב מסויים גם לנו יהיה מפגש

subtitles

New member
אריה! ../images/Emo140.gif ../images/Emo142.gif

כל הכבוד לך! נשמע שעברת דרך ארוכה מאוד.. ואתה מתקדם, או יותר נכון מקדם את עצמך, בכל יום שעובר
גם בשביל להזדהות וגם בשביל לעמוד מול הפחדים צריך אומץ רב.. ואתה עשית זאת באומץ ובהצלחה! אני שמחה לשמוע שהחוויה שפחדת ממנה התגלתה כחוויה מועילה ושמחה שאתה מרחיב את מעגלים חבריך!
חזק ואמץ!

אריה1970

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif תודה לכם

נכון מה שגילה אמרה על האנונימיות ,באמת כך יותר קל לכתוב על עצמך דברים שלא הייתי כותב בניק האמיתי. אם אני מסתכל על עצמי בתקופה לפני שהתחלתי להשתתף כאן בפורומים השונים אני רואה אדם שונה בהרבה ממה שאני עכשיו. עצם היציאה למפגשים נותנת לך אפשרות לפגוש חברים חדשים ללמוד הרבה מאד מהם, לראות שיש לך את האפשרות הזו ושאתה באמת לא לבד כמו שתמיד חשבת. כן, התקדמתי הרבה אך יש עוד הרבה לאן להתקדם,יש לפניי משימה ממש לא קלה עדיין והיא לחדש את הקשר שלי עם המשפחה כשאני יודע שזה זה הדבר שאליו אני מייחל ושיחד עם חידוש הקשר אוכל באמת להיות יותר שליו ויותר רגוע. אך עדיין אינני מוצא את הדרך לעשות זאת והסיפור הזה מאד מורכב כי ככל שעובר הזמן כך גם יותר קשה לי לחדש את הקשר הזה שהוא מאד מאד חשוב לי. אבל איך אומרים? לאט לאט, צעד צעד ונראה שאכן אני הולך בדרך הנכונה ונכון ,תמיד קיים החשש אך איתו תמיד קיים הרצון. מודה לכתומית ומחבק אותך חזק חזק אך ברכות. וברצוני לומר דבר מה לגביי האפשרות של מפגש גם כאן, נכון שפה יותר קשה לארגן כזה מפגש אך מפגש כזה גם יכול להועיל הרבה מאד למספר לא מבוטל של אנשים. לי זה מאד עזר. אוהב אריה

למעלה