בחורה בעבודה הזמינה אותי לצוהריים.

traveler03

New member
בחורה בעבודה הזמינה אותי לצוהריים.

וזו לא הייתה מלכודת. היא הייתה רצינית לגמרי. היא די התאכזבה כששמעה שאכלתי ממש לפני כן, אבל וזה החלק המוזר, היא עדיין ביקשה, היא אפילו אמרה שהיא תזמין משהו מוכן שכדי שלא אתעקב שם הרבה זמן. בזמן הארוחה היא אמרה איך שאני היחיד שהיא יכולה לדבר איתו על תחום בעבודה שהיא אוהבת. אפשר לומר ששימשתי לה כתף כשהתלוננה איך חונקים אותה בצוותה, ולא נותנים לה שום חופש פעולה להתפתח. האמת יכולתי להבין אותה, אבל גם אותם. אמנם התרבות בארגון הזה היא ממילא של כיבוי שריפות אבל היא אמורה להיות על בסיס זמני, כיוון שהיא צריכה להחליף בחורה בהריון, הגיוני לחשוב שמנהליה לא ירצו להשקיע בה יותר מהדרוש לתחזק מערכת קיימת (היא רצתה לעשות רה-ארגון בפרוייקט), ניסיתי להסביר לה את זה. במחשבה אחורה אני מניח שאין דברים בגו, והיא באמת רצתה רק אוזן קשבת, אבל בכל זאת זה נחמד שמישהי מזמינה אותך ועדיין מתעקשת על זה...
רציתי רק להריץ את זה איתכם.

Vdrums

New member
שמע, זה סבבה, ויכול להיות שהיא

כיוונה ליותר. זה שהיא זמנית לא אומר כלום, להפך אם היא כן רוצה משהו וגם אתה, אז יהיה יותר קל ששניכם לא תעבדו באותו מקום.

niva99

New member
הממממ....

הבנתי הכל למעט שורת הפתיחה - "בחורה בעבודה הזמינה אותי לצהריים. וזו לא מלכודת.היא רצינית לגמרי".-לאיזה סוג של מלכודת התכוונת?

traveler03

New member
אה זה, מלכודת שהיא תצחק עלי...../images/Emo13.gif

אחת מבחורות המכירה במכון הכושר עושה לי את זה... זה המשך מהודעה קודמת שלי.. סורי, טועים טעות טעינו...

Vdrums

New member
לא הבנתי מה המלכודת עדיין ../images/Emo4.gif

אבל ההשוואה לOPEN SPACE הרגה אותי

traveler03

New member
הגאוניות במלכודת היא...

שאם אסרב אראה כאילו אני פוגע בה, ואילו אנסה להסביר למה לא אני יכול, זה ייראה כאילו אני מתייחס לזה ברצינות ואז היא יכולה לאמר "עזוב ,עזוב זה היה בצחוק..."

Vdrums

New member
איזה שטויות, בן אדם,

אתה חושב יותר מדי. אתה באמת חושב שהיא עושה דווקא? אם אתה בא במחשבה כזאת לכל אשה זה לא בריא.

traveler03

New member
בהחלט לא לכל אישה..

עבודה לזו לא חשבתי כך.. אבל אני כבר מסוגל לזהות לפי דפוסי קול ושפת גוף...

niva99

New member
עברתי על על ההודעות שם.............

כולל של אלה 99 (בררררר). גיליתי בך תערובת מוזרה ומעניינת של נאיביות מצד אחד עם כשרון כתיבה וחשיבה לוגית. ופעם אחת אף עברה מחשבה בראשי -לצבוט אותך לוודא שאתה אמיתי... (לא מרע לב-ולא להכאיב חלילה). בקיצור מה שהסתבר עד עכשיו אתה מעיד על עצמך שאתה בן 27 קשור לאב. וקלולס לגמרי בפירושי סימנים מצד הנשים... יש לי כמה נק' מעניינות לדסקס +השערות. אבל לא נעשה כאן סטריפטיז נפשי. (ופסיכולוגיה בגרוש-לא בבית ספרנו).

traveler03

New member
וכך היא משאירה אותי עם הגזר באוויר.

ומה הבעיה אם אלה 99, היא היחידה עם מסיבות קת שונות שהצליחה להסכים איתי...

niva99

New member
קרא את הסוף ידידי -ציטוט מברברה בוש

לא אשאיר אותך עם הגזר (מעניין למה דווקא הדימוי הזה). כל האנושות מעריכה מאד את האינטליגנליה זו המכונה I.Q אבל ישנה אינטליגנציה חשובה ממנה-זו הנקראת איטליגנציה ריגשית. והיא זו שתקבע כמה נצליח בחיים. היא כוללת בתוכה את המיומנויות הבאות: אמפטיה-לחוות את הזולת,להבין אותו. יכולת להחליט החלטות שקולות. שליטה עצמית. מוטיבציה גבוהה. חשיבה מהירה. מעורבות (לא התערבות). אכפתיות. נוכחות. כישורים חברתיים (לדבר,להבין,לתקשר). -קח את מה שאני אומרת לך בערבון מוגבל-אבל לי נראה שבאיזה שהוא שלב על ציר הגדילה מאילו שהם סיבות (אולי חסך אם) נוצרה בעיה בקטע של הכישורים החברתיים. אשמח לתגובתך.

traveler03

New member
אין לי כישורים חברתיים כאלה...

פשוט אין, לא קיים. גם את מצטטת מברברה בוש.. (אלה 99) מסתבר שזה דמות פופולרית....
חשבתי על החמור והגזר שתלוי מעליו וכך גורם לו להתקדם...

niva99

New member
לא צוטטתי מברברה דירסט.

אלא את אלה99 -אבל נעזוב זה.

traveler03

New member
egg on my face ../images/Emo13.gif

טוב קראתי לה טרול מה אפשר לקוות... אבל היו לה נקודות נכונות.. כמו את לא יכולה להכחיש שקו ההגיון שלי שם היה תקף, לא הייתה לי סיבה לחשוב אחרת..

ghatto

New member
קרא את הספר אינטליגנציה רגשית

אולי הוא יצליח להבהיר לך משהו במחשבות בנוגע לעצמך.

ס22ית

New member
למה כלכך הרבה ספקולציות?

סה"כ אכלתם צהרים..חכה תראה לאן זה יוביל. ובינתיים למה לשבור את הראש? אלא אם כן היא מוצאת חן בעיניך ואז כדאי שתעשה משהו בנידון.

traveler03

New member
טוף, עדכון בקשר לבחורה שהזמינה אותי

לארוחה
מתברר שהיא בכלל נשואה ... תשאלו "מה סוף סוף אזרת אומץ לפנות?" מה פתאום , נזכרתי שבתחום המקצועי בו היא הייתה במצוקה יש עוד מישהו בחברה על יותר נסיון ממני, וקישרתי ביניהם, לא יכלתי להפסיד מזה, אם יתפתח קשר נוסף בין שניהם הרי שעזרתי ליצור זוג, אם לו לפחות היא תפיק יותר תועלת ממנו מאשר ממני. לאחר כמה ימים כשנכנסתי לקפיטריה פגשתי בו רוטן בצחוק " לא יכולת למצוא לי מישהי רווקה?" (גם הוא לא שאל, אבל במקרה שלו כנראה ראו את כוונותיו על פרצופו לכן הזהירו אותו בעוד מועד) מוסר השכל: לא צריך לקפוץ בראש, לא צריך לפנות לאף אחת, לבטוח באינסטינקטים וחוץ מזה אפשר תמיד לשבת בצד ולתת לאחרים לעשות את העבודה השחורה.

למעלה