בחורה בקופנהגן?? אורח זמני בדנמרק לכמה חודשים, תגעגע לקצת עיברית אסי 25
Z zelig0n New member 17/4/07 #2 מה בדיוק אתה מעשן? זה חייב להיות חומר אם אתה בקופנהגן ומחפש ישראלית ...
A AsOd New member 17/4/07 #3 בחורות יפות, אין ספק. אבל... הגוף פה חסר קצת עגלגלות... מה אני אגיד לך, גוף של ויקינגים. תן לי תחת עגול ועסיסי עם קצת שדיים שמדברות עיברית. זו השנה השלישית שלי בחול ואני עדיין מחפש בחורות בשם יעל או הגר...
בחורות יפות, אין ספק. אבל... הגוף פה חסר קצת עגלגלות... מה אני אגיד לך, גוף של ויקינגים. תן לי תחת עגול ועסיסי עם קצת שדיים שמדברות עיברית. זו השנה השלישית שלי בחול ואני עדיין מחפש בחורות בשם יעל או הגר...
Z zelig0n New member 17/4/07 #4 לפי התיאור שלך ... אתה מחפש "אפריקן-אמריקן" (מנסה להיות פוליטקלי קורקט, כדי שלא יבטלו לי ת'תוכנית היומית ב-CBS ) בכ"א, שיהיה בהצלחה
לפי התיאור שלך ... אתה מחפש "אפריקן-אמריקן" (מנסה להיות פוליטקלי קורקט, כדי שלא יבטלו לי ת'תוכנית היומית ב-CBS ) בכ"א, שיהיה בהצלחה
A AsOd New member 22/5/07 #8 אפשר לנסות אבל יש לי בעיה עם דברים מוצקים ששוכים בנוזל... מזכיר לי גושים בדיסה של פעם. אבל שרעבים אוכלים. ושבודדים אומרים שלום גם למוכר המחוצקן בסופר.
אפשר לנסות אבל יש לי בעיה עם דברים מוצקים ששוכים בנוזל... מזכיר לי גושים בדיסה של פעם. אבל שרעבים אוכלים. ושבודדים אומרים שלום גם למוכר המחוצקן בסופר.