בחורה דתיה מהווה מטרד כלשהו, או שכן

נו גילי

New member
בחורה דתיה מהווה מטרד כלשהו, או שכן

האם לקחת ברצינות בחורה דתיה שמתחילה אם בחור שהוא "שלי" כביכול...??? ואם הוא מספר לי את זה בקטע של מה לעשות- זה אומר- לקחת אותה כערבון מוקבל??? הוא מתייעץ איתי- והאמת שלא הבנתי באיזה קטע של מייעצת אני אמורה להיות, - בקטע של 'תראי, לא נעים לי, היא דתיה וגרושה ואני פשוט מנסה להיות אוזן בשבילה והיא מבינה את זה בצורה שגויה- ואיך אני אמורה לייעץ?! או בקטע שונה ואני זו שלא מבינה (או שאני בסך הכל פארנואידית). אבל אם הקשר שלי איתו ושלו איתה צריך להיות ברור מאליו אז למה הוא לא כן איתה?! כי זה יכול במקרה ליצור סיטואציה לא נעימה?! תודה,
 
ברוך שובך ../images/Emo142.gif

לא ממש הבנתי. בחורה דתייה מתחילה עם הבחור שלך והוא מספר לך? או שהוא מספר לך שיש לו ידידה מסויימת שהיא, בלי שום קשר, דתייה, והוא חושב שהיא מתארת לעצמה שהקשר ביניהם הוא מעבר לידידות? בכלל, לא הבנתי מה הקשר לדתייה?! כל בחורה היא בחורה. מעבר לזה, תראי מה הוא ממשיך לספר לך עליה ואיך זה מתפתח ביניכם.
 
גילי, הדברים נשמעים...

כאילו יש דברים בגו, כלומר דברים נסתרים ממך. כנראה, שזה עניין של רגישות גבוהה של הבחורה, שלא בדיוק יודעת להתמודד עם דברים בכלל, או שמדובר ברצונו של בן-זוגך לחזור בתשובה... תבדקי לעומק. אם אני טועה, אז... תעמידי דברים על דיוקם, אל תלחמי בו, אל תנסי להבהיר דברים איתו, פשוט תעמידי דברים על דיוקם, ואת בהחלט יכולה לכלול פה אולטימטום בסיגנון: "או שהיא יודעת את האמת ממך, או שהיא יודעת את האמת ממני."
 

דוVשה

New member
אהמממממ...

חייבת להסכים עם סקארלט פה, זה לא קשור אם היא דתייה או לא, בחורה היא בחורה. ואם ישנן אי הבנות מה יותר פשוט מלבקש מהחבר שלך הבהרה?
 

נו גילי

New member
בקשר לבחורה הדתיה...

אני אבהיר לכן פה למה בדיוק הדגשתי שהיא דתייה, כי בחורות דתיות לא בונות קשרים בשום אופן שהוא עם בחורים. אז רציתי לדעת אם הוא באמת משמש לה כאוזן גם מבחינתה. מעבר לכך, יש לה ילד ודי קשיים במשפחה (כי לפני מס' ימים היא התגרשה) אז הוא מקשיב לבעיות שלה, והאמת שגם לו לא נעים שהיא דתייה, כי הוא לא יודע לאיזה פסים הוא יכול לגלוש, למרות שהיא גולשת איתו, מעבר לגבולות המותרות לבחורה דתייה. ואגב, אין לי בעיה אם דתיות כי גם אני ברוך השם שומרת ואני מבינה את ההלכות והמצוות בגלל זה לא היה ברור לי העניין מבחינתה.
 
למעלה