בחורה חמודה אבל אני לא בגילה

קווטר

New member
בחורה חמודה אבל אני לא בגילה

היי, ישנה בחורה שאני מאוד אוהב (ללא פשרות או גבולות, אני םפשוט מאוהב בטרוף) והיא גדולה עלי ב 6 שנים כאשר שנינו בני 20 פלוס עם הפרש של 6 שנים. העניין הוא שלדעה אנשים בגיל שלי הם ילדים, ובנוסף אני ביישן עד כדי שאין לי אומץ לדבר איתה על היחסים שביני לבינה ובטח שלא על לצאת יחד או לפחות לנסות להציע לה לצאת. גם ניסיתי לרדת מהעניין ואני לא מצליח כי אני פשוט מאוהב ורואה אותה על בסיס יומי ואני כבר עצבני כל יום בגלל שלא מצליח לי ואני חושב עליה 24 שעות. מה מציעים לבחור ביישן ממש שגם לא יכול לוותר על אהבה?

Savage Garden

New member
מציעים לו.. שיזיז ת'תחת שלו..../images/Emo1.gif

קדימה , קדימה...לעבודה!!! תגיד , אתה נורמלי?? אתה מאוהב ולא עושה כלום בנדון??? תבלע את כל הביישנות שבך...גש אליה, תגיד מה שעל ליבך..אתה לא יודע איזה נפלאות הוידויים הקטנים האלה עלולים לעשות...והכי חשוב, לא לוותר על האהבה שלך! אין הרבה "בינגואים" בחיים .. עוד דבר יקירי, לאהבה אין גיל.. אולי כדאי ש"תיידע" אותה.

קווטר

New member
ניסיתי!

ניסיתי לדבר איתה אחריי חשיבה ארוכה וכשהגעתי לרגע (שהינו לבד) פשוט לא יצא לי המילים מהפה! אפילו מישהו נוסף אמר שלא ילך לי בגלל הגיל (הוא מכיר את שנינו) ולהגיד לה שלאהבה אין גיל זה לא נכון כי אולי היא לא אוהבת אותי בכלל והביישנות שלי ממש רצינית כי אני חסר ביטחון

free soul

New member
חחחח

אני מתארת לעצמי... אבל למה שלא תיקח את האומץ ותלך אליה??? לא יקרה כלום!!! אם תיסחוב את הזמן היא עלולה להיות תפוסה. תחשוב על זה.

Vdrums

New member
קדימה קדימה, אתה סתם מייסר את

עצמך... מה עדיף לך לחשוב עליה בלי לעשות כלום ולהשתגע או לפחות לשאול? אתה רק תרוויח.

lucky me

New member
איזה חמוד........./images/Emo9.gif

אתם עובדים ביחד? תנסה בעדינות, בלי ללחוץ, ללכת לשתות משהו בערב, בתור ידידים כמובן!. תתחבר אליה, תראה מה היא אוהבת, ואולי באמת יתפתח משהו..... בהצלחה.. תספר על התפתחויות. תותי

לללאאאא!!!!

להתחיל אם מישהי דרך ידידות זאת טעות מרה !! הוא יקבע את עצמו כידיד החמוד, זה לא יקדם אותו בתחום הרומנטי בכלל.

קווטר

New member
בערך עובדים

אנחנו נמצאים במסגרת של עבודה התנדבותית אפשר לקרא לזה ככה, אבל בעיקר אני עובד עליה וצחוקים רוב הזמן. בכל אופן אני פוחד ואני לא יכול לדבר איתה, כמו שאמרו היא גדולה עלי (ובכמה שנים טובות) וגם אני בחור שפוחד מהתגובה של הסביבה ובמיוחד בבית עושים לי בעיות ולוחצים עלי לצאת עם בחורות. אבל אני רק רוצה מישהי חמודה שכיף לי להיות איתה! אני מרגיש הכי מאושר שאני מדבר איתה ועוזר לה במסגרת "העבודה". היא כל הזמן חושבת גם שאני בדיכאון כזה או אחר (למרות שאני מנסה להסתיר את זה) וכל פעם אני מספר לה למה אני עצבני, אבל אני אף פעם לא אומר לה שזה בגללה. יש לי בעית ביטחון!!!!!!!!!

lucky me

New member
לא התכוונתי......

שישאר ידיד. אלא שבעדינות ינסה לגשש את השטח. אם הוא יבוא בגישה תקיפה, והוא צריך להשקיע, כי היא הרי גדולה ממנו, היא תנפנף אותו... תותי

שגיא24

New member
אז תכתוב לה מכתב ותספר הכל

אני מקוה שבמקרה שלך זה יעבוד. אם זה לא הדדי ביניכם, אתה עלול לאבד גם את הידידות שיש לכם כרגע. תחשוב על זה. בכל מקרה אני דוגל בשיטה של לא לשמור בלב. אתה ביישן כמוני ולכן תמצא דרך עקיפה לספר לה. אני עשיתי זאת בכתב, זה נגמר בעצב אומנם אבל אני לא מתחרט שעשיתי זאת. זה היה הכי נכון והכי חכם. בסוף הרי תפגוש את זאת שכן תסכים ואז זה שווה הכל.

קווטר

New member
דרך עקיפה

בגלל שאני גרוע בלכתוב, ואני גם לא מצליח לדבר איתה או להציע לה לצאת, אז חשבתי אולי להגיד שאני יוצא ומי שרוצה שיצטרף (או משהו בסגנון).

../images/Emo41.gifהיא משקפת לך את עצמך

זכית כאן, בגיל צעיר יחסית לשיקוף, ממנה, בלי שהיא תגיד בכלל משהו, לגבי התכונות שלך שצריכות טיפול וחיזוק. בלי קשר בכלל אם תהיו זוג או לא. לפי העלילה המתרקמת כאן, יש לך הזדמנות פז לעבוד על עצמך בנושא ביטחון עצמי ודימוי עצמי. אין צורך להיכנס לפרטי הרומן ואיך להזמין אותה. אם תפתור את העניין הראשי, הכל ייפתר מעצמו. ואם לא, אז לא יעזרו תכסיסים ומכתבים. אם יהיה לך עמוד שדרה חזק, מבפנים, אני מניח שהיא תרצה אותך בלי גיל. ואם לא, אז גם אם היית בן 30, זה לא היה רלוונטי. אז זכית בדיאגנוזה, מחברה טובה, בלי שאמרה אף מילה. צא לדרך. יש לך עבודה לעשות. באיחולי הצלחה.

קווטר

New member
השאלה איך עובדים

בכל מקרה עדיין יש לי בעיה, השאלה איך פוטרים אותה! יש לי מלא הזדמנויות להציע לה לצאת, העניין הוא שאני שפן פחדן חסר אומץ. את זה אני רוצה לפטור!

leper

New member
מה הכי גרוע שיכול לקרות אם תיגש?

היא תאמר לך את האמת? (לחיוב או שלילה) ואז מה?

קווטר

New member
לא יודע מה אז

לא התנסתי בזה, אני פשוט פוחד להגיע לאז הזה.

למעלה