בחורה לא יוזמת עזרה בבקשה!

Kobkob982

New member
בחורה לא יוזמת עזרה בבקשה!

יצאתי עם מישהי שהכרתי מהפייסבוק שנינו אחרי צבא ושנינו יצאנו ממערכות יחסים ארוכה שנגמרה לפני חודשיים.
הדייט היה מדהים חיבור צחוק חיבוקים נגיעות הדדיות ובסוף גם התנשקנו אבל הבחורה בשבועיים של ההיכרות שלנו לא יוזמת שיחות או הודעות אליי היא הכי זורמת ומתעניינת ומפתחת נושאי שיחה חדשים אבל לא יוזמת שיחה או הודעה מה זה אומר מה אפשר לעשות כדי שזה ישתנה? כי אני כבר מרגיש קצת רודף

Berethor

New member
ממתי בחורות ידועות ביוזמה שלהן?

אין שום דבר מפתיע בבחורה לא יוזמת, אם כבר להפך, בחורה שיוזמת זה 'מפתיע' הרבה יותר., מפתיע לטובה לדעתי למרות שיכול להיות בזה גם קאץ'. בכל אופן אם זה מפריע לך תגיד לה את זה ואם זה לא יעזור אז אין לך מה לחפש איתה. בכל מקרה חוץ מיוזמה יש לך איתה כל מה שאתה מחפש, איזה קטנוניות.

Kobkob982

New member
א

לא ביקשתי שתציע לי לצאת אבל אתה יודע שתשלח הודעה מדי פעם מה הולך מה קורה זה מראה על התעניינות

Berethor

New member
זה עדיין עיקרון דומה

בכל אופן אם מפריע לך תגיד לה, ואם עדיין ימשיך להפריע לך אז תיפרדו.

Kobkob982

New member
א

לא ביקשתי שתציע לי לצאת אבל אתה יודע שתשלח הודעה מדי פעם מה הולך מה קורה זה מראה על התעניינות

Kobkob982

New member
א

שלום

נסה לתת לה קצת יותר חופש וזמן, פחות להתקשר אליה, פחות לפנות וליצור קשר. בהמשך אולי היא תיזום בעצמה.

אולי היא מחכה לך?

אתה תמיד מרגיש רודף?או שאולי זה נובע מהחוסר ביטחון שלך.בכל מקרה ממליצה לך להיות אמיתי ולנסות לבדוק מה קורה

Kobkob982

New member
אבל כמה אפשר ליזום בלי לקבל בחזרה?

כיף לנו לדבר ולהפגש אבל איפה הלאה?

את זה שיזמת לא ציינת

מבינה אותך כלכך
גם אני נמצאת במקום הזה...הפסד שלה,תתקדם

יש אנשים

שמעדיפים שהצד האחר יזום ולא הם. אם היא משתפת פעולה בשיחות ובקשר, היא כנראה רוצה אותו.

Berethor

New member
אתה רגיל לבחורות שיוזמות?

כי עושה רושם שהיא לא שייכת לסוג הזה של בחורות אפילו קצת.

Skar FaSe

New member
אז תפסיק ליזום גם אתה

לא חושב שכדאי לך לדבר איתה על זה
תפסיק גם אתה ליזום ~ זה יהיה רמז בעקיפין. ותראה איך היא מגיבה לזה. - יכול להיות שהיא התרגלה לזה שאתה יוזם - או שהיא אוהבת שרודפים אחריה - או לא יודע מה
יש מצב שהיא תופתע שנעלמת ותתחיל לחפש אותך וליזום - זה יהיה - Test מבחינתך
מותראה את התגובה שלה

Hermineh

New member
אחרי שבועיים אתה כבר רוצה שהיא תיזום?

אנחנו אוהבות שמחזרים אחרינו, להרגיש רצויות ונחשקות. אז נמאס לך?
אחרי שבועיים???

Skar FaSe

New member
אחת שבאמת רוצה אותך

יודעת לשדר לך שהיא כן מעוניינת ותדע איך לחמם אותך ו לרמוז לך " אני רוצה! ~תתאמץ עוד טיפה" - ותדע איך ליגרום לך להרגיש טוב ולהיות אופטימי !

מודה, גם אני כזאת

פשוט תמשיך "לרדוף" עד שהיא תרגיש מספיק בנוח.

חבל לוותר בשביל האגו, לא?

Berethor

New member

הנ"ל אפשר גם לומר על האישה. אבל בהחלט לא ברור לי מאיפה הוא התרגל שאישה יוזמת זה דבר נפוץ.

למעלה