בחורה מחיפה

Speechless

New member
בחורה מחיפה

אם משהו רוצה לדעת על הרקדות טובות בחיפה שישאל אותי ואני יענה

dw2322

New member
בבקשה

סקירה ממצה תמיד תתקבל בברכה.
חוץ מזה בסוכות אולי יהיו כאלו מהמרכז/דרום שירצו לבקר ולפזז?

לא נעים לי לומר אבל בחיפה אין!!!

חוץ מאשר באלונים אבל גם זה לא ממש חיפה אז אני מקווה שיהיו מרקידים שיקחו את עצמם בידיים ויתחילו להרים הרקדות כמו שצריך..... ולכל המכורים מאיזור חיפה נפתח קורס למדריכים אז פחות דיבורים יותר ריקודים בחיפה!!!!!!!

חתולי מסטולי איפה אתה מחפש

חוגים והרקדות בחיפה. אם תסתובב כל הזמן ברחוב הרצל , לא תמצא כלום. חיפה שופעת בפעילות. האם קשה לך, להגיע מחיפה ל - קרית טבעון , כפר מסריק, ספורטן, שער העמקים, עין המפרץ, נשר (חברת חשמל), עברון, חוף הים בקרית חיים ,חוף בת גלים , חוף דדו, בית הלוחם. המרחק למקומות אלה בהשואה למרחקים בתל אביב, הוא כמטחוי קשת. קח מקל, קח תרמיל ,מפה ומצפן ואולי פנס וחפש את הדרך לפעולות היפות , שבאזור חיפה. חלק מאינפורמציה זו הבאתי לך מעיתון "רוקדים". המדריכים באיזור מצוינים. מהטובים בארץ בהצלחה אני רוקד עכשו באיזור המרכז, אבל ביליתי בחיפה בזמן לימודי, שנים טובות - ולא הרגשתי שיעמום.

גרנדל

New member
הרקדות חיפה והמרתון שהיה בכפר מסריק

אני רוקדת הרבה שנים בקיבוץ כפר מסריק,הרקדה מצוינת,ואני חושבת בימינו,לנסוע 25 דקות מחיפה,זה בכלל לא נורא. וכמוני נוסעים הרבה רוקדים מחיפה שאני מכירה.להזכירכם שגם בחיפה ,יש הרקדה טובה בבית הלוחם.בנושא קורס להכשרת מדריכים לריקודי עם,טוב מאוד שהיזכרת(אם כי אני לא מתאימה)אבל בהחלט,אני בטוחה שיש מתאימים מאוד,וזה רק יכול להועיל,ליפתוח הרקדות טובות בחיפה.וזה שהקורס יתקיים באוניברסיטה בחיפה,זה גם יתרון גדול,שלא צריכים לנסוע רחוק,חישבו על זה,ונהצלחה.בהיזדמנות זו,אני מבקשת להודות בשמי,לאבי אמסלם על המרתון המסורתי,שקיים בערב חג השני של ראש השנה.זו היתה חויה חגיגית ואמיתית,אבי אמסלם,בצניעותו הרבה,ניווט,ניצח,והינחה,את הלילה ,במיקצועיות רבה,בחן,ובצורה שמעוררת כבוד.בכלל,כמדריך,וכמרקיד,הוא בין המובילים בארץ,וכשהוא רוקד,זה פשוט חויה לעיניים,(בלי ליפגוע באף מרקיד,חס וחלילה).וזה מחזק אצלי ,ואצל רבים אחרים,כמה הבחור מוכשר ומיקצוען.מדריכים רבים הגיעו,הגיעו וכיבדו את אבי ואת הרוקדים בנוכחותם,ובניהם י"ר האירגון למרקידים רוני סימן טוב,מנהל האומנותי של פסטיבל כרמיאל שלמה ממן,אבנר נעים מירושלים,גדי ביטון מת"א,ועוד רבים וטובים,שאת שמם אני לא זוכרת ואני מתנצלת על כך.חבל שיום טוב אוחיון,שאני מאוד אוהבת ליקרוא מה שהוא כותב בפורום,לא הגיע,ואני בטוחה שאבי תיאם והזמין אותו כמו שכתוב בפלייר,הצטערתי שלא היגעת,רציתי לראות ולהכיר אותך,ולא רק דרך הפורום.בשיאו של הערב אבי העלה את כל המדריכים הרבים על הבמה שלא הספיקה,אבל כולם עלו ,אבי לקח את הגיטרה ניגן וליווה (עוד פן באיש המוכשר הזה)את המדריכים ואת הרוקדים הרבים,ששרו בעונג ובהיתלהבות את השיר היפה של נעומי שמר "על הדבש ועל העוקץ".רבותי זה היה כל כך מרגש שאין מילים.ולך אבי אמסלם שוב תודה מעומק הלב, ושנמשיך לרקוד איתך שנים רבות.ולרוקדים באשר הם שנה טובה וחתימה טובה שולי מחיפה.

גרנדל

New member
המרתון בכפר מסריק המשך

כמובן שהכיבוד היה עשיר ומתאים לחג ראש השנה,כמו שבקיה מתוקה,ובקלוואה,יין,עוגות דבש,וכל זה היה בשפע.כל הכבוד....

אני שמח שנהנית, במרתון בכפר מסריק.

צהריים טובים לך. כיף לקרוא, שמפרגנים כך למדריך, לאורחים, לאוירה, בימינו זה מצרך נדיר. אכן את צודקת, אבי התקשר אלי ותיאם את הזמנתי, וקיבל את תשובתי החיובית להגעתי למרתון. התוכנית הייתה, שאני עושה את ראש השנה בצפון, ואז מימלא הייתי מגיע לערב זה, התוכניות קצת השתבשו, ובמקום צפונה, הדרמתי עוד דרומה, התקשרתי לאבי כשבוע לפני הארוע, והתנצלתי בפניו, והבטחתי לו, ביקור חילופי בזמן הקרוב. העיקר שהיה ערב מוצלח ומהנה. המשיכי לרקוד ולהנות. ושיהיה לך אחל´ה של יום. יום טוב.

בכפר מסריק +הרקדות בחיפה והאיזור

גם אני הייתי שם והיה פשוט נהדר. הלכתי יחסית מוקדם (ב- 1) ומהתיאור אני מבינה שהפסדתי הרבה. כנ"ל, ההרקדות של מאיר אמסלם טובות. למרות שאני מעדיפה את ההרקדה של בית הלוחם על פני זו של שפרינצק (בעיקר בגלל עניין המיזוג והאולם). לגבי הערת האין הרקדות טובות בחיפה ובאיזור: יש הרקדה בימי ראשון ושלישי של אלי שטמר ובנו אלעד בבית העובד של חברת חשמל. ובימי שישי אחה"צ בספורטן בחיפה. ההרקדה התחדשה אחרי שאלי שטמר החלים מהניתוח שעבר. הרקדה מצויינת באלונים שכבר נכתב עליה. הרקדת זוגות בעיקר בשער העמקים שגם אינו רחוק מדי מחיפה. הרקדה של יאיר הראל בטבעון בימי שני. הרקדה של יאיר בינו (נוסטלגיה) בימי שלישי בקרית חיים. הרקדה של איציק בן עמי בימי שני בכפר ביאליק ובמוצא"ש בחוף קרית חיים.(האחרונה בכניסה חופשית) הרקדת הורים וילדים והרקדה מבוגרים באולם הספורט בקרית ביאליק. הרקדה של דדה לוסקי בימי שלישי ברמת אלון בחיפה. הרקדה די דלילה ולא ממש צפופה. הרקדות של מאיר אמסלם ביום ראשון בנווה יוסף (מעגלים בלבד, הרקדה טובה, אולם קצת קטן מדי), בימי שני בקרית שפרינצק, בימי שלישי (זוגות בלבד) בבת גלים ובימי חמישי בבית הלוחם - כל אילו בחיפה. ואם שכחתי מישהו אז נא עדכנוני.

אני היחידי שמרגיש ככה?

לא נעים לי לומר אבל המרתונים הפכו להיות יותר מרתוני דיבור ותחרות מבין המרקידים מי מדבר יותר ....... ובקשר להרדות באיזור חיפה זה נכון שיש את מסריק ואת אלונים אבל חברה חיפה היא העיר הגדולה ביותר האיזור חיפה לא ראוי שתהיה הרקדה ראויה לעיר כה גדולה??? אבל שוב אולי זה רק אני מרגיש ככה.... ובכל מקרה אם מדברים על איזור חיפה אז אל נשכח את ירון כרמל שמרקיד במשגב ובגן שמואל. טוב שיהיה לנו שנה טובה ושנה מאוד מהנה בהרקדות והכי חשוב שנה שקטה

למעלה