הרקדות חיפה והמרתון שהיה בכפר מסריק
אני רוקדת הרבה שנים בקיבוץ כפר מסריק,הרקדה מצוינת,ואני חושבת בימינו,לנסוע 25 דקות מחיפה,זה בכלל לא נורא. וכמוני נוסעים הרבה רוקדים מחיפה שאני מכירה.להזכירכם שגם בחיפה ,יש הרקדה טובה בבית הלוחם.בנושא קורס להכשרת מדריכים לריקודי עם,טוב מאוד שהיזכרת(אם כי אני לא מתאימה)אבל בהחלט,אני בטוחה שיש מתאימים מאוד,וזה רק יכול להועיל,ליפתוח הרקדות טובות בחיפה.וזה שהקורס יתקיים באוניברסיטה בחיפה,זה גם יתרון גדול,שלא צריכים לנסוע רחוק,חישבו על זה,ונהצלחה.בהיזדמנות זו,אני מבקשת להודות בשמי,לאבי אמסלם על המרתון המסורתי,שקיים בערב חג השני של ראש השנה.זו היתה חויה חגיגית ואמיתית,אבי אמסלם,בצניעותו הרבה,ניווט,ניצח,והינחה,את הלילה ,במיקצועיות רבה,בחן,ובצורה שמעוררת כבוד.בכלל,כמדריך,וכמרקיד,הוא בין המובילים בארץ,וכשהוא רוקד,זה פשוט חויה לעיניים,(בלי ליפגוע באף מרקיד,חס וחלילה).וזה מחזק אצלי ,ואצל רבים אחרים,כמה הבחור מוכשר ומיקצוען.מדריכים רבים הגיעו,הגיעו וכיבדו את אבי ואת הרוקדים בנוכחותם,ובניהם י"ר האירגון למרקידים רוני סימן טוב,מנהל האומנותי של פסטיבל כרמיאל שלמה ממן,אבנר נעים מירושלים,גדי ביטון מת"א,ועוד רבים וטובים,שאת שמם אני לא זוכרת ואני מתנצלת על כך.חבל שיום טוב אוחיון,שאני מאוד אוהבת ליקרוא מה שהוא כותב בפורום,לא הגיע,ואני בטוחה שאבי תיאם והזמין אותו כמו שכתוב בפלייר,הצטערתי שלא היגעת,רציתי לראות ולהכיר אותך,ולא רק דרך הפורום.בשיאו של הערב אבי העלה את כל המדריכים הרבים על הבמה שלא הספיקה,אבל כולם עלו ,אבי לקח את הגיטרה ניגן וליווה (עוד פן באיש המוכשר הזה)את המדריכים ואת הרוקדים הרבים,ששרו בעונג ובהיתלהבות את השיר היפה של נעומי שמר "על הדבש ועל העוקץ".רבותי זה היה כל כך מרגש שאין מילים.ולך אבי אמסלם שוב תודה מעומק הלב, ושנמשיך לרקוד איתך שנים רבות.ולרוקדים באשר הם שנה טובה וחתימה טובה שולי מחיפה.