בחורה מתוסבכת?< או לא?

טרבלסי

New member
בחורה מתוסבכת?< או לא?

הייי
לפני כמה חודשים הכרתי מישהי, כל ההתחלה הייתה וואוו אחד גדול, השיחות זרמו חבל"ז על הזמן.
כמעט סגרו עלינו את הבית קפה בדייט הראשון אחרי איזה 3 שעות של חפירות

אחרי איזה חודש + עשינו סופ"ש אצלי סופ"ש אצלה, ואז כשמכירים יותר לעומק מכירים כל אחד את השיגעונות של השני
הבנתי שיש לה משהו עם סטריליות, כמו לכל אחד יש את המגבת שלו בבית ולעולם לא מחליפים מגבות, , ואם אני נגיד עם פיג'מה והולך לשבת בסלון, אז בגלל שישבתי עם הפיג'מה בסלון אני לא יכול לחזור למיטה, אלא להחליף לבגדים אחרים או לישון על הכיסוי :( , או כשחוזרים הבייתה היא לא מסכימה "להיזרק" למיטה שלה עם הבגדים, ארלא להחליף לבגדים "נקיים " , קשה לזכור כאלו דברים כי זה נשמע לי קצת הזוי , לא ללכת יחפים -בבית- ואח"כ להיכנס למיטה , או לא לשים את התיק על המיטה וגם לא על הכיסוי, כי הוא כבר היה על הרצפה
.

כל מני דברים כאלה, אחרי חודשיים היא אמרה שהיא מרגישה שזה לא זה, שכמה שהיא מנסה להסביר היא מרגישה שהיא חוזרת על עצמה וזה לא עוזר וכל מני דברים כאלה, הרגשתי כמו גננת שמדברת אל אחד הילדים שלה בגן.

היא כל הזמן אמרה לי שהיא לא אוהבת נשיקות צרפתיות וזה מגעיל אותה ומי בכלל המציא את העניין הזה שחייבים נשיקות צרפתיות כל הרוק הזה ובלה בלה בלה... , ניסיתי אותה סופ"ס אחד ואם אני לא יזמתי מגע פשוט לא היה ביינינו שום מגע כלשהו רק נשיקה על הלחי מצידה כשניפגשנו וכשיצאנו חח

והיא פשוט נעולה עם כל הדברים האלה , וזה גם משפיע על עוד דברים אחרים
איך אפשר לגרום לה "להשתחרר" איכשהו

מתסכל

spaysi8

New member
סיפור הזוי..

שמעתי על סטריליות אבל לא ככה,
אני חושבת שמאוד קשה לחיות עם בחורה שכמו שאתה אומר, אתה מרגיש כאילו היא "הגננת" שלך.. ובלי נשיקות? בחיים לא הייתי שורדת,
אבל זאת החלטה שלך, תבחן את הקשר והאופי שלה עד כה מעבר לזה ותחליט אם זה משהו שאתה מוכן להכנס אליו,
לשנות אותה, קח בחשבון שלא תוכל..

choco2602

New member
שמעתי על יותר סטריליות מזה..

אני מכירה מישהי שלא נוגעת בידיות של דלתות בכלל. לא אוכלת בשום מקום חוץ מהבית, וכו' וכו'..

זאת בעיה רצינית שלא קל איתה בכלל =\

אכן מתסכל...

ולא חושבת שאפשר לגרום לה "להשתחרר איכשהו". אם אתה באמת אוהב אותה, אתה צריך לקבל אותה כמו שהיא.
אם מרגיש לך כפייתי מדי ולא נעים לך כבר בתוך הקשר, אני מציעה לחתוך...

https://www.youtube.com/watch?v=hbJuEFs7-kU

And high up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

לא גורמים לה לכלום .. ממשיכים הלאה .. זה דיי ברור שיש לה שריטות עמוקות יותר ממה שאתה מסוגל לקבל וכנ"ל לגביה .. אתה לא שרוט מספיק בשבילה ..
יש כזה דבר שנקרא התאמת ציפיות ואתם לא תצליחו להגיע לעמק השוה בחיים .. וותר והמשך הלאה כי יש עוד הזויות בחיים

N o R i K o

New member
וואו

אני גם חולת ניקיון וסטריליות אבל זה נשמע לי מוקצן... וחבל שתכניס ראש בריא למיטה חולה. ברור שיש לה שריטה כלשהי.

אם אתה באמת מרגיש שזה זה אולי תנסה לדבר איתה על זה ולהסביר לה שיש בזה משהו קצת חריג ולא תקין... אולי היא תצא באיזה קונפשן OCD או משהו. כי גם היא צריכה להבין שלא קל להיות במערכת יחסים עם מישהו עם קריזות כאלה.

BloodyRose

New member
אתה רוצה להבין אותה או לשנות אותה?

כן, נשמע שיש לה סוג של OCD, ובגלל זה אתה לא יכול לצפות שהיא פשוט "תשתחרר".
אם לא מתאים לך - תחתוך. אם אתה רוצה לשנות אותה - תחתוך. אם אתה רוצה לעזור לה, ואתה חושב שהיא צריכה ו*רוצה* עזרה - תעשה את זה בצורה הנכונה, עם אנשי מקצוע שיודעים מה הם עושים.

togi12

New member
איך היא מגיבה כשאתה עושה את הדברים האלה?

אולי בהדרגתיות תרגיל אותה שאתה לא ככה והיא תבין שהיא מגוחכת.

Blue Potion

New member
הכרתי בצבא גם בחורה כזו

לימים היא נהפכה לחברה הכי טובה שלי מהצבא.
היא גם הייתה סטרילית באופן קיצוני. לא שותה מאותה פיה וכו'... פעם כשבאתי אליה הביתה, היא ביקשה שלפני שאני יושבת על הספה - לשים תחתיי מגבת נקייה או שאני אתקלח ואלבש בגדים נקיים שלה, כי באתי מבחוץ.
קיצר קצת משוגעת. זה קצת הצחיק אותי וקצת הלחיץ אותי.
היא תמיד הייתה כזו, זה סוג של חינוך לדעתי.

בכל מקרה, יש לה חבר כבר כמה שנים טובות (5-6). גם בהתחלה היא הייתה מאוד סטרילית איתו, אבל עם הזמן האהבה התעצמה והיא הפסיקה "לפחד" מה"חיידקים" שלו.
הם מתנשקים ועושים את כל פעולות האהבה... שנחשבות למלוכלכות במיוחד

אבל הוא מכבד אותה כשהיא מבקשת שירחוץ ידיים כשהוא נכנס הביתה מבחוץ, או שלא יכנס למיטה בלי בגדים נקיים.
קיצר, מערכת יחסים זה התפשרות והבנה, אבל הכי חשוב - תקשורת. אתה יכול לשתף אותה בזה שהיא קצת מלחיצה עם האובססיביות לניקיון... תראה מה היא אומרת

DOCTOR W H O

Member
מנהל
באתי מהראשי

בתור בת 20 פלוס שסובלת מאוסידי חמור של נקיון ומנהלת פורום אוסידי, אני מציאה לך להתיחס לכל זה בצורה שונה.
אם אתה מספיק אוהב איתה דבר איתה. אנחנו לא מפלצות חולות נפש, וכמו כולם גם מחפשים אהבה ולא תמיד מצליחים
לבטא את זה כראוי.
אם אתה מחפש קשר קליל בלי בלאגן "שכזה" תחתוך, אבל אני חושבת שלפני שאתה חותך כדאי שתדבר איתה מלב אל לב ותסביר
למה אתה חותך את העיניין.
גם היא למרות שהיא משגעת אותך, בן אדם עם רגשות.

אני עובדת אצל אישה כזאת

ואני מרגישה כל כך מלוכלכת לידה.
כמעט כל מה שתיארת גם קורה אצלה, קצת יותר גרוע.

michalola3

New member
omg אתה יוצא איתי!!!

חחח סתם...אבל זה ב-ו-ל אני. מה שכן אם אני עם בן זוג אני חייבת להתפשר,פשוט מחליפה סדינים כשהוא הולך וכאלה כי אני לא רוצה שיהיה לו לא נוח. אצלה זה כנראה ממש חזק,וזה מאוד מפריע. אני במקומך הייתי מנסה כן לעשות דברים שמפריעים לה,ותראה איך היא מגיבה. אם היא זורמת עם זה איכשהו אז מעולה,ואם היא מתחילה לצרוח עלייך אז כנראה ההפרעה אצלה הרבה יותר חזקה ואולי גם דורשת טיפול ואז זה לא עניין של "לגרום לה להשתחרר".

גם אני מזדהה יותר עם הבחורה מאשר איתך,

אם כי אני הרבה פחות קיצונית. הדברים האלה איפשהו במודעות שלי אבל אני כבר מסוגלת להתעלם מהם. אני חושבת שזה הרבה ענין של חינוך. אצלי ההורים שלי הטמיעו אצלי את המודעות לדברים האלה ואני כבר לא חיה איתם בבית כבר הרבה שנים אז הרבה יותר קל להתנתק מזה.
כשחוזרים מבית הספר - להחליף בגדים, לא להיכנס למיטה עם הבגדים שהיית איתם בחוץ, מגבות נפרדות זה די מובן מאליו בעיני,נשיקות צרפתיות אני יכולה להבין למה בהתחלה זה מגעיל עם מישהו שלא מכירים, אולי כשתהיו קרובים ומאוהבים יותר היא תתגבר על הדחיה. אני לא אוהבת ללחוץ ידיים לאנשים, במיוחד גברים כי אני יודעת שהרוב לא שוטפים אותם אחרי ביקור בשירותים או אפצ'י וגם דוחה אותי לחשוב שהיד שלהם היתה בתחתונים קודם.
לא לשים את התיק על המיטה- ברור שלא! אחרי שהיה על הריצפה? התיק שלי לעולם לא ייגע בריצפה, מעדיפה שיישב לי על הרגליים, רק שלא יגע בשום דבר מלוכלך.
ולהיכנס למיטה עם הרגליים המלוכלכות מהבית? אין סיכוי? אני לא נוגעת ברצפה שלי ברגליים יחפות. מהמקלחת ישר לכפכפים.
בקיצור, אם היא פסיכית לך מדי ואתה לא מעוניין לבוא לקראתה בכלום, עדיף שתעזוב, אל תחשוב שתצליח לרפא אותה, רק תעצבן, תכעיס, תלחיץ.

danizeid

New member
הייתי מנסה לחקור טיפה יותר את העניין

של לצאת עם מישהו שיש לו OCD, אתה צריך לדעת לאן אתה נכנס (נראה כשכתבת את ההודעה שלא היית מודע לזה שזה OCD)
ולהחליט אז

Kagg6

New member
היא

תיהיה רחוקה 2 שוטים מלחשוב על זה, ו3 לקבל מוסר נקיון של חתול

למעלה