בחורה שלא עושה עניין מסקס

סיון 221

New member
בחורה שלא עושה עניין מסקס

בחורה שלא עושה עניין מסקס. שרמוטה? סבבה? גורמת לאבד עניין מהר?

dod_basim

New member
תלוי

תגדירי לא עושה עניין מסקס... תכלס, ביננו לא יעשה לי טוב שהבחורה שלי הייתה עם 15 גברים לפני.

סיון 221

New member
פירוט

אני מתכוונת לזה, שאם נמצאים עם בחורה שאין לה בעיה עם סקס. היא לא צריכה לחכות הרבה זמן כדי לשכב עם מישהו או רק אם הוא מוגדר כחבר. ולא כי היא זולה אלא כי פשוט בא לה, כמו לבנים. מה זה עושה לכם?

Cygnum

New member
האשה המושלמת.

טוב, לא המושלמת, אבל בנות שעושות עניין מסקס מעצבנות... מצד שני גם בזה אסור להגזים... בחורה ששכבה עם מספר דו ספרתי של בנים רק בשביל הספורט זה גם לא גורר הרבה הערכה.... בקיצור לא לעשות עניין מסקס זה חשוב, כל עוד את לא לאעושה עניין מלשכב עם כל אחד, אלא לא ועשה עניין מלשכב עם מישהו שחשוב לך...

שרימפי

New member
שזה בעצם, כשחושבים על זה, כן לעשות

עניין.

Cygnum

New member
יכול להיות. אבל...

אבל לא ברמה שבה המון מהבנות עושות מזה ביג-דיל.

יש אלף מקרים כאלה אבל עוד אחד

לא יזיק... ידיד שלי הכיר מישהי, והם שכבו אחרי שבוע.. שאלתי אותו מה קורה איתה והוא אמר "לא יודע, אני פחות מעריך אותה עכשיו"

זכוכיות

New member
יש ויש,

מה שטוב זה שלא באמת צריך להתייחס לאלה שחושבים במונחי "שרמוטה", הם בדרך כלל בין כה טיפוסים שמראש לא הייתי מוצאת בהם עניין. לא עושה עניין מסקס ולא קרה לי, אפילו פעם אחת, שגרמתי למישהו לאבד עניין. ולא אני לא קוסמת, אני פשוט יוצאת עם אנשים מסוג נורא מסויים.

תלוי עד כמה

סבבה שהיא לא עושה עניין מסקס (לא חושב שמישהו כאן נמשך לחב"דניקית חסודה), רק שלא תשכב עם כל דבר מושך שזז.

ScorpioID

New member
אחלה בחורה!

מה קרה? רק לגברים מותר מספרים דו ספרתיים בשביל הספורט?

למעלה