אם העולם נחלק לגברים בנשים בערך באותו היחס. איך ייתכן שהגברים שוכבים עם דו-ספרתי ונשים חלקן בתולות וחלקן דו-ספרתיות? משהו לא מסתדר. או שיש בנות תלת-ספרתיות או שבנות עובדות עליכן בעינים. ואיך לעזאזל תדע עם כמה גברים היא היתה? אז היא תהיה סבבה בסקס, תזרום איתך, ובמקביל גם תספר לך שהיתה רק עם אחד או שניים לפניך- הבחורה המושלמת? וזה מה שהיא תגיד לכל גבר שהיא תהיה איתו. ורק היא (אולי) עוקבת אחרי המונה. מה זה סקס? פעולה טכנית שניתן לבצע רק בזוג (לפחות) והיא גורמת הנאה גדולה לשני הצדדים. למה להכפיש את הסקס? להיזדיין זו מילה לא יפה למשהו מאוד יפה! ובכלל, אני חושבת שהגברים יורים לעמצם ברגל. סתומים אתם. כולכם. כן כ-ו-ל-כ-ם! (גם אתה כלול, הגבר שמיד מתכוון להעיר לי שיש גם אחרים. גם אתה!!!) הייתם עם בחורה? נהניתם? למה לרוץ לספר לחברה? למה? למה להוציא לה שם של שרמוטה? חוץ מזה שהיא תיפגע וזה כתם שהיא מן הסתם תישא כל החיים- הרי היא לא תיתן לכם יותר! אז מה יצא לכם? ראיתם בחורה עם מחשוף? הזינו עיניכם ותשתקו! הרי אם תעירו לה בסרקסטיות היא תהפוך לנזירה חסודה למחרת! אין שכל אין דאגות...
ידוע שיש יותר נשים מגברים בעולם, ביחס די משמעותי. יקירתי לא כולם/ן משקרים. בדיוק כמו שאני לא שיקרתי לה. נכון הייתי עם נשים, נהנתי, אבל חברים שלי לא יודעים על סטוצים שהיו לה, אז אל תכלילי גם אם זה לא מסתדר עם החשיבות שלך. אני לא מוציא לאף אחת שם של שרמוטה, מי שמזיינת גבר אחר כל יומיים מוציאה לעצמה שם של שרמוטה. היא לא תתן לי יותר? לא צריך... מה קשור מחסוף? נראה לך שאת מכירה אותי? נראה לי שאם אני רואה בחורה עם מחסוף ברחוב אני שורק וקורא לה זונה?
לשרמוטה? ולמה גבר נחשב ל"גבר"? כי זה מראה לנו שהאבולוציה קיימת. כולנו חיים על דיעות קדומות וכמו קופים בחממה. מבחינתי אישה שזיינה הרבה היא אחלה אישה כמו חבר שלי שמזיין הרבה ואני תופס ממנו..