בחורה שלא עושה עניין מסקס

ScorpioID

New member
הבנתי את זה בתור

אחת שרוצה סקס ממך כל הזמן. אל תנסה להתחכם. עזוב שטויות

שאלתי

"כלומר הייתה יוצא עם מישהי ששכבה עם 20 גברים", רק אלוהים יודע איך מזה הגעת ל"רוצות ממך סקס כל הזמן". לא משנה העיקר אתה לא בקטע של זונות

ScorpioID

New member
נהנתניות.

כמוני כמוך.. אני לא רואה מה רע בזה. באמת. אני מוצא בזה רק טוב כמו ניסיון ואסרטיביות במיטה.

ScorpioID

New member
אחי.

בגידות? אתה היסטרי מידי. חברה שלי הייתה עם 16 גברים לפני ואני לא דואג לו לשניה שהיא תבגוד. אני הייתי עם חצי מזה והיא גם לא דואגת. אמון? שמעת על זה? מחלות? כל אדם בוגר יודע מה זה קונדום. תסכים איתי? אתה פשוט מלא בדעות קדומות וסיפורים. זה הכל.

זה לא קשור לדעות קדומות

נכון כל אדם בוגר יודע מה זה קונדום, כל אדם בוגר גם יודע שקונדום זה לא 100% בטוח. גם אני בוטח בחברה שלי והיא בוטחת בי, אבל אם בחורה לא יכולה לשלוט בעצמה, אז כשאתה תסע לטיול כמה ימים היא לא (לא בטוח) תוכל לשלוט על עצמה.

ScorpioID

New member
זה דעות קדומות

בחורה ששכבה עם הרבה=בחורה שלא יכולה לשלוט על עצמה יש הבדל בין ניפומניות לבין בכורות שהיו עם הרבה גברים. וזה, ידידי, דעות קדומות! אם תרצה או לא

דנושי1

New member
אז ככה:

ואני לא מדברת רק בשם עצמי אלא גם בשם כל בחורה שיצא לי אי פעם לדבר איתה על הנושא. אני בת 25. עד שהכרתי את בעלי (בגיל 18) הייתי עם לא מעט גברים. אני בהחלט מסוגלת לשלוט בעצמי אבל מאוד נעים לי הקירבה ומן הסתם האורגזמה. הידעת שאשה נהנית פי 7 מגבר? (זה מוכח מדעית, עוצמת התגובה של קצות העצבים נמדדה במחקרים רבים בהבדלים מיגדריים) היו פעמים ששכבתי עם גבר כי התחשק לי, ולא ראיתי סיבה למה לא. היו פעמים אחרות ששכבתי עם מישהו וחשבתי שהקשר ימשיך- לפעמים טעיתי לפעמים לא. כשהכרתי את בעלי סיפקתי את כל הצורך המיני איתו- והוא היה מבסוט עד השמיים מזה. יש לי ניסיון מה שאומר שאני יודעת איך לפנק יותר טוב מאיזו בתולה מעצבנת וקרירה. בנוסף: אין לי את המחשבה הזו: איך זה יהיה עם מישהו אחר? הייתי שם, אין לי צורך לבגוד. בדקתי את הנושא מכל הכיוונים ולא מצאתי הבדלים משמעותיים בין אחד לשני (למעט הברור מאליו) מעולם לא בגדתי. לעולם לא אבגוד. זה קטע של מוסר. לא נראה לי לא מוסרי להיזדיין כשאני פנויה, עם גבר פנוי. כן נראה לי לא מוסרי לעשות את זה במקביל עם שניים שונים. מהבחינה הזו זה לא משנה עם כמה הייתי עד איתו. משנה שמאז אני רק איתו. מי בכלל זוכר את כל הלא משמעותיים? נהניתי איתם באותו רגע נתון, זה לא משהו שנשאר איתי! עונה לך?

pain is MY love

New member
והנה דעתי בעניין

קודם כל, כל מקרה לגופו. מה הפרטנר שלה יחשוב עליה זה כבר תלוי בפרטנר. אבל לדעתי בחורה כזאת היא בחורה שחיה את החיים שלה בצורה טובה, מנצלת כל רגע ומספקת את עצמה. זה לא רק סבבה, זה סבבה לגמרי!

Cobe Anan

New member
יש סוג אחד של בנות שלא עושות עניין

מסקס: א-סקסואליות. בתולות "עד המישהו המיוחד" עושות עניין, נכון? בנות ששוכבות עם כל דבר שזז גם עושות עניין- הן מפנות לזה זמן, משקיעות משאבים, מסתכנות לעתים במחלות- הן עושות את זה כי הן אוהבות את זה. אז מי היחידות שלא עושות עניין מסקס? אלו שסקס פשוט לא מעניין אותן. זהו.

liontamer

New member
יש כמה אופציות בסיפור הזה

לפי דעתי, יש הבדל בין סקס, פשוטו כמשמעו, דהיינו כסטוץ, שהוא נחמד למי שאוהב, ולפעמים אפילו נחוץ. והבחורות שבקטע שייערב להן, אותי אישית זה לא כזה מושך, אני מגיע לגבהים פי אלף בלעשות אהבה, ולפעמים אני אפילו חושב שכשמושכים קצת את הקשר עד שמגיעים לשלב הזה, ורק "מתגרים", אז ככל שאתה מחכה יותר (עד גבול מסויים כמובן, (לכל הפולניות, שנתיים זה יותר מדי!!!)), כך אחר כך זה ייקח אותך יותר גבוה ויהיה חוויה יותר גדולה. לאון לאון וסטהיימר?

TheWhiteTigris

New member
האמת

שאני לא ארצה בחורה ששכבה חופשי. לא בקטע של זונה (אולי כן...) אלא פשוט שלכי תדעי כמה "מחלות" היא צברה (אם היא שוכבת חופשי, היא בטח לא עושה עיניין מאמצעי מניעה). וכיום, בעידן שבו המחלות המין הולכות ומתרבות, על אף שאיני רוצה בתולה, אני גם לא רוצה אחת שנתנה לכל אחד לבקר אצלה...

למעלה