בחורה שלא רוצה סקס-מה הסיפור שלה?

moty400

New member
בחורה שלא רוצה סקס-מה הסיפור שלה?

נפרדתי מבחורה לפני כמה זמן כאשר הסיבה העיקרית בשבילי הייתה חוסר בסקס. אני בטוח שרובכם אומרים שזה לא נורא כי יש עוד דברים חוץ מסקס אבל מה עם היא אפילו לא הייתה מוכנה למזמוזים או ליטוף על הבטן? אני לא מכור לסקס למרות שאני כן מרגיש שאני לא יכול בלי זה, אבל עם הבחורה הזאת זה היה בלתי אפשרי. הבחורה לא ילדה, היא בת 22 ממשפחה מסורתית. איזה הסבר אפשר לתת למקרה כזה?

Vdrums

New member
משפחה מסורתית. אמרת את זה.

ההשערה שלי היא שהבחורה לא רוצה סקס לפני החתונה. היא חונכה בדרך מסויימת וככה היא חושבת ואתה לא מכבד את זה וכנראה שהקשר בינכם לא היה חזק מספיק אחרת לא היית עוזב אותה כל כך מהר. בכל מקרה זה לא תמוה כל כך ובכל מקרה עזבת אותה בגלל זה, אז תמצא מישהי אחרת. בהצלחה. אגב, אני מכיר מישהו שיצא שנתיים+ עם מישהי שפשוט לא נהנית מסקס(?!) אז או שהוא אכל מהצד או שהוא שנתיים ויותר עם חברה ללא סקס...

בזוז

New member
ממממ

יכולות להיות מס' סיבות: 1) אולי היא עברה איזושהי טראומה, כמו אונס או ניצול מיני, ונשאר בה אנטי או פחד 2) אולי אין לה כל ניסיון והיא פשוט לחוצה ומפחדת, ותוסיף לזה את החינוך המסורתי, ששמירה על הבתולין הוא ערך בעל משמעות כהידה... 3) היא לא נמשכת אליך, או שעדיין לא סגורה עם עצמה אם היא רוצה אותך כבן זוג, ולכן מעדיפה שלא להתחיל שום עניין מיני ביניכם - ככה היא שומרת את האופציה שתהיו ידידים. ו...עוד דבר - סקס הוא חשוב ביותר, הוא אחד מהתנאים ההכרחיים לקיום מערכת זוגית טובה!! חוסר בסקס לא יתאזן אם תנאי אחר יקויים, כלומר אין משהו במקום...

moty400

New member
יכול להיות שאני טועה...

אבל אני מאמין שסקס זה הבסיס למערכת יחסים יציבה ועם אין אפילו נכונות למגע מיני (לא סקס) אחרי כמעט חודשיים אז משהו באמת לא בסדר עם הבחורה. ונפרדנו כבר לפני 10 חודשים ועניין פשוט עלה באיזו שיחה היום. ואין כאן שום קשר לעניין שהיא מסורתית בגלל שיצאתי עם בחורות שהיו יותר מסורתיות ממנה אבל היו יותר פתוחות מבחינה מינית.

Vdrums

New member
זה שיצאת עם מסורתיות יותר פתוחות

מבחינה מינית לא אומר שגם היא אמורה להיות ככה. היא זה משהו אחד ומישהי אחרת זה משהו אחר.

זה לא רק כמה מסורתית היא

בלי קשר לדת לאנשים יש ערכים מסויימים, עבר מסויים ורצונות מסויימים. כמו שאמרו לך כאן יכולות להיות המון סיבות לסירוב שלה. ויש זוגות שמסתדרים יופי בלי סקס לפני חתונה . אבל בשורה התחתונה שניכם צריכים להסתדר יחד, ואם אתה לא יכול בלי זה לא אומר שאתה לא בסדר, או היא לא בסדר, זה פשוט אומר שהיא לא מתאימה לך.

למעלה