בחורה שמתנשקת בפגישה ראשונה היא

bad girl201

New member
בחורה שמתנשקת בפגישה ראשונה היא

שרלילה? בנים, תואילו בטובכם להסביר אחת ולתמיד לי (וגם לכל בנות ישראל באותה הזדמנות) מה הקטע שלכם? אתם מנסים לנשק אותנו בדייט הראשון ואם אנחנו זורמות אתם נעלמים (וכאן תצטרכו להבהיר לנו עוד נקודה- אם גם נשיקה אחת ויחידה מבריחה אתכם?). ומצד שני- אם אנחנו מסרבות להתנשק איתכם אז אתם חושבים שאנחנו משחקות אותה קשות להשגה וגם זה דוחה אתכם. אז איך אתם מצפים מהבחורה שאיתכם להגיב כשאתם באים לנשק אותה? נניח שאני יוצאת לדייט ראשון עם בחור שאני מעוניינת בו ונניח שהוא ירצה לנשק אותי. מה אני אמורה לעשות? (וכאן אני מדברת ספציפית על עצמי כי אני לא מאלה ששוכבות ומתחרמנות בדייט הראשון) אני אמורה להתנשק איתו ולקחת את הסיכון שהוא יחשוב עליי (שלא בצדק) שאני קלה להשגה, שרלילה וכו'? או שאולי אני אמורה לא להסכים להתנשק ואז גם זה סיכון- כי אולי הוא יחשוב שאני לא מעוניינת? בשני הברירות שיש לנו אתם עלולים להיעלם, אז מה עוד נשאר לנו לעשות? שתי האופציות הן בעצם בחירה בין הרע לגרוע. לא יודעת אם החוקים המטופשים האלה תקפים כשמדובר בבחורים בכל גיל, אבל מאוד הייתי רוצה שתעשו לנו סדר בבלאגן. אני בת 21 ועדיין לא תמיד יודעת מה לעשות בסיטואציות כאלה! אז יאללה בנים, הבמה כולה שלכם!

קטרפי

New member
אין חוקים ../images/Emo110.gif

אם את רוצה אותו אז תתנשקי איתו, במיוחד אם הוא זה שעושה את הצעד הראשון. תחשבי על זה ככה, אם הוא בוחר להיתנהג כמו אידיוט ולעזוב אותך בגלל שהוא חושב שאת איזה שרלילה\נזירה\וואטאבר, מה אכפת לך תני לו לחשוב ככה, גם ככה את לא מכירה אותו וסביר להניח שלא תיראי אותו יותר (כי אם היית יוצאת עם מישו שהוא כבר ידיד שלך אז הוא מכיר אותך ויודע שאת לא כזאת) ותחשבי אם באמת היית רוצה להמשיך לצאת עם מישו כזה אידיוט, תאמיני לי שיש עוד 20000 יותר טובים ממנו

תלוי אם את רוצה אותו. זהו.

אם זה בחור שאת רוצה אז ברור שתזרמי איתו. לא משהו מטורף על הפגישה הראשונה...כי סה"כ אתם עוד לא מכירים בכלל...אבל אם הוא בא לנשק אותך סימן שהוא מעוניין בך ואם לא תזרמי איתו הוא יקבל את הרושם שאת לא רוצה או שאת משחקת איתו משחקים. בשני המקרים זה לא מוצלח בשבילך. אבל אם תתנשקו הוא יבין ממך(בדר"כ, אין פה דברים קבועים) שאת גם בקטע וזה מצויין. את גם יכולה להראות לו שאת רוצה אותו בלי לנשק אותו בפגישה ראשונה. אבל את צריכה לדעת שהוא יודע שאת מתכננת על פגישה שניה ואז גם אם לא תתנשקו הוא לא יחשוב עליך שאת 'נזירה'. הוא יחשוב שאת אולי בקטע של לקחת את זה לאט...או קצת מפחדת עדיין וזה דווקא יכול להיות חמוד, תלוי בבחורה. אופציה שלישית זה שאת תנשקי אותו. אבל זה באמת אלמנט מסוכן כביכול...זה יכול להפחיד כמה בנים כי זה לא צפוי. זה בעצם אומר לו שאת ממש רוצה אותו...ואם מצד שני את לא בדיוק סובבת לו את הראש - זה יכול להרתיע. אבל אם את יודעת בוודאות שהוא רוצה אותך...ואת הרי יודעת בוודאות שאת רוצה אותו - אז לכי על זה. לדעתי האישית, אין הרבה דברים יותר יפים מבחורה שיוזמת דברים כאלה. (כמובן, אחת שאני רוצה לא סתם אחת כי אז אני אפחד טיפה). בגדול, אני מצטרף לדעה - אין בזה חוקים. ואני בן כמעט 21 וגם עדיין לא בטוח מה לעשות בסיטואציות האלה. :)

Piren

New member
מה שבא לך

מה שהוא יחשוב זה מה שהוא ירצה לחשוב... אם הוא היה רציני אלייך ונישקת אותו, הוא רק יהנה מזה יותר... אם הוא יחשוב שאת "שרלילה" כנראה שהוא לא מעוניין בך גם ככה, או רק מעוניין בקשר גופני, ולכן לא יהיה לו איכפת בכלל שאת "שרלילה". הפגישה הראשונה שלי עם חברה שלי (יותר נכון, אני בא לבקר אותה בזמן שהיא עובדת) הגיעה למצב שאנחנו נמצאים במטבח של הבר מרוחים אחד על השני, ואפילו הגעתי למיטה בדירה שלה (אבל לא הזדיינו
) ... שרלילה? ממש לא.. עובדה אנחנו ביחד לא?

טוב בקצרה...

אני קצת ממהר פשוט... אז ככה... 1.לא להזדיין נבר אבר בפגישה ראשונה... ואל תשתי גם יותר מדי... 2.עד לפחות אמצע הפגישה לא להתנשק... 3.כל פעם שהגבר החרמן שמולך מגיע אכשהוא לדבר על סקס תחייכי קלילות ותגידי לו אחח אתם הגברים ותעבירי נושא... לא זוכר עוד דברים אולי בהמשך נוסיף.. ואין בעיה בנשיקה בסוף הערב ומי שחושב שאת שרלילה כנראה לא חי בעולם הזה שיבוא אלי אני יסביר לו מזה שרלילה... אל תדאגי גם את תתחתני בסוף..

twigy

New member
אין חוקים בשרילילות

זה הכל תלוי בדבר אחד: 1. עם מי היא עושה. 2. כמה היא עושה. טוב בעצם - זה כבר שני דברים.

יהללל

New member
את אמורה לעשות מה שאת חושבת שטוב

לך. מה שבא לך. מה שנראה לך. רק מה שאת אוהבת. את לא אמורה לחשוב מה הצד השני יחשוב, מה שהוא יחשוב זו בעיה שלו- אם תתנשקי והוא יחשוב שאת *שרלילה*, יש לו בעיה. אם תרצי להתנשק ולא תעשי את זה, יש לך בעיה.

pain is MY love

New member
אחותי...

את חיה בסרט! נשיקה היא גילוי של חיבה, של עניין, של המשכיות... אני מאמינה שמי שרוצה רק לזיין אותך ינסה להשיג משהו מעבר לנשיקה ומי שעוניין בך ואת תתחמקי מנשיקה יבין שאת לא מעוניינת ויוותר... לא חבל?! איזה סרט עשית מנשיקה! אני בטוחה שזאת לא תהייה הנשיקה הראשונה שלך אז למה לשבור את הראש כל כך?.... תעשי מה שטוב לך ומה שכיף לך אל תנסי להבין מה הבחור חושב כי בחיים לא תביני איך הראש שלו עובד!

Lancelot99

New member
ואני תומך בתמיכה נגד היוצאים נגד

הלא יוצאים שלא תומכים באי הפינוי מעזה נו, וזה מעניין למישהו את השערה הימנית בריסים העליונים בעין ימין?

Lancelot99

New member
לא יודע. אולי.. זה מסובך מדי בשביל

לנסות לעקוב אחרי זה
אני לא בעד, וגם לא נגד - אבל אני שם

ממש לא...

אנחנו לא בגנון... זאת כולה נשיקה ואם זה מה שמרתיע בחור, כנראה הוא לא באמת מעוניין בך.

למעלה