בחורות שגרות לבד, יש חיה כזו?

AlabamaW0rley

New member
בחורות שגרות לבד, יש חיה כזו?

ברור שיש. אני והשכנה שלי. אבל איפה שאר הבחורות?

אז בשעה טובה אני עוברת לגור עם החבר והכלב שלו, רוצים להשתדרג לדירה במיקום אחר בתקציב קצת גבוה יותר. הוא, הסתיים לו החוזה אז עכשיו הוא האריך אותו בחודש חודשיים בשביל שנספיק להשכיר את הדירה שלי וזה לא יפול על תקופת המבחנים.

עכשיו אני מחפשת דיירים חלופיים ובעלי הבית מטפטפים לי כמה שהם מעדיפים שבחורה תגוד לבד בדירה הזו, בדיוק כמוני וכמו שכנתי. ברור שבסופו של דבר הם לא יכולים ממש לדרוש דבר כזה (בטח שלא לגבי מין הדייר), ובטח שזה לא מופיע בחוזה. ועדיין, אני רוצה להיות בסבבה איתם ולא להגיע לקטעים לא נעימים איתו (אבל מן הסתם לא אפסול מועמדים רציניים).
לא מעט אנשים התקשרו, לא מעט באו... הרוב המכריע זוגות! היו כמה בחורים שחיפשו דירה לעצמם.
בחורות שחיפשו דירה לבד - לא התקשרו ולא באו. פשוט אין.
איך מוצאים דיירת?
יש כאלה בנמצא בכלל?
אוף.

תני למועמדים את המספר של בעלי הבית

שהם יבחרו להם, ואם חבר שלך האריך את החוזה
אז אני מניח שיש לך מספיק זמן להודיע חד משמעית ובאופן
סופי את התאריך שבו את כבר לא תהיי שם והם יוכלו להמשיך
את החיפושים אחרי בחורה בודדה לבדם, אם לא מתאים להם
משהו אחר. סבבה והכל, אבל זאת בעיה שלהם.

oromer

New member
מנהל
מעדיף זה אומר שאם תצליחי להשיג.

אם לא אז לא....
בכל מקרה, זה קרוב למוסד לימוד? אולי סטונטים ירצו לגור

AlabamaW0rley

New member
זה באיזור מאוד מרכזי

אני לא דואגת להאם אצליח למצא מישהו, סתם התחלתי לחפש מוקדם מתוך איזה wishful thinking שאוכל לסגור את העניינים מבעוד מועד.

EdisonGirl

New member
לי הייתה תוכנית לגור לבד לפני שהתחתנתי

זה לא התממש בסוף, אבל החלום עודנו שם. אני חושבת שזו יכולה להיות הנאה רצינית לגור לבד, במבצר שכולו שלך.
ואני מכירה עוד לפחות 2 בחורות שגרות לבד, במקרה של אחת מהן אני אף יודעת שזה בית בבעלותה (שהיא רכשה בכוחות עצמה) כאן בת"א.
שאלת מיליון הדולר היא מה גובה שכר הדירה

אה, ומזל טוב על המעבר למגורים עם החבר

AlabamaW0rley

New member
אכן כיף! ושמחה שהספקתי לעשות את זה

כמו שכתבתי, השכ"ד הוא 3K. שמצד אחד זה טיפה מעל מחיר של דירת חדר טובה (מה שקלאסי ליחיד), אבל מצד שני זו דירת שני חדרים. אוקיי, אז לסטודנט הממוצע זה קצת יקר. אבל יש אנשים שעובדים במשרה מלאה ומחפשים סתם לגור במקום שקט וחביב.

EdisonGirl

New member
לסטודנט זה חופשי יקר.

אני משלמת קצת יותר מחצי מזה, וזה כבד אחושילינג :p מתאים למי שרק עובד (בעבודה מכניסה) ויוצא לבלות..

AlabamaW0rley

New member
לא אמרתי באיזור מרכזי בת"א

זה ר"ג, באיזור נגיש. לכן קראתי לזה מרכזי. ובאיזור ת"א. :)

CtrlAltDele

New member
רמת גן זה רמת גן ושאומרים באיזור ת"א

מדובר על ת"א.
לא על רמת גן,גבעתיים, חולון וכדומה.

אז וואלה, זה יקר, מרוחק מהעיר ולרגע שענית לי את התשובה חשבתי שזה בא בחשבון...
אבל רמת גן היא לא ת"א.

AlabamaW0rley

New member
אמרתי בהתחלה איזור ת"א כי לא רציתי לפרט

יותר מדי. תודה לאל אני יודעת לבחור מהdropdown menu את העיר שלי...

יקר? בוקר טוב, מחירי הדיור יקרים! לא ראיתי בר"ג דירות שני חדרים בפחות מ3K, שנגישות תחבורתית. דירות מקבילות בת"א (דירות חדר טובות או שני חדרים קטנות) יעלות בסביבות ה4K, שלא לדבר על משפחתיות 2-3 חדרים שזה בכלל 5-7K ואף למעלה.

אני! אני! אבל חצי מבחירה

אין לי בעיה עם זה, זה אפילו די כיף, אבל זו האופציית מגורים היחידה שהייתה לי עם העבודה כרגע.

אה, ברח לי משפט.

אני משלמת קצת פחות, כי יש לי השתתפות של הקיבוץ והמעסיק

זה הרבה לקיבוץ..

אצלנו על הדירות צעירים(דירות חדר) זה באזור ה1000, ויש השכרה של דירות חדר לכאלו שהם לא מהקיבוץ וזה באזור ה1500..

למעלה