בחורים ומה שמסביב ....

בחורים ומה שמסביב ....

נאמר שהכרתם בחור. במידה ולא הכרתם הכרות מעמיקה... עד כמה יפריע לכם כל המסביב שלו ...אני מתכוונת לעבודה,סביבת מגורים וכו'. זה נשמע שיטחי אבל .. זה היה יכול להוריד לכם מהבחור ? עד כמה חשוב שבן/בת הזוג תהיה דומה לכם מבחינת השכלה או מעמד ?

הכרתם=הכרתן כמובן

למרות שזה יכול להיות גם הכרתם

magenta73

New member
תלוי...

תלוי מי הבן אדם ותלוי כמה כימיה יש בינינו. תלוי עד כמה סביבת המגורים/חיים שונה משלי... השכלה פחות חשוב לי. כל אחד ודרכו שלו ללמוד. ועדיין, אם זה בחור שאני לא מכירה, זה יוריד לי ממנו. איפה שהוא גר, נגיד עם ההורים, מאוד חשוב לי. יהיה לי מאוד קשה להיות עם משהו שעדיין גר עם הוריו. עבודה... פחות חשוב. ועדיין... אני רוצה לראות שהוא עושה משהו עם עצמו ולא נמצא באיזה דד-אנד-ג'וב. אני לא מצפה שלבן זוג שלי תהיה כזאת "פאשן" ללמוד, כמו שלי יש. ואני יודעת שלפעמים, מה שחשוב זה מה שאתה עושה... אי לכך ובהתאם לזאת... שאלה יפה. אני עניתי. מה איתך?

אמממ.. אני ..

אם אני לא ממש מכירה את הבחור (או שיצאנו פגישה אחת) .. אני חושבת שאני אחתוך את הקשר.בחור שעובד בעבודה שלא נחשבת "משהו" <לכל אחד יש את הרשימה שלו> יוריד לי את כל ההתלהבות והחשק לפגוש אותו בכלל.. בקשר למגורים משלו- לרוב,בגילאים שלנו הבחורים גרים לבד או עם שותפים. אבל , גם אם לא- אני לא חושבת שזה ממש יפריע לי .. אולי רק אם לא תהיה לנו פרטיות. יצאתי עד עכשיו רק עם בחור אחד בן 32 שגר עם אמא שלו .. <אבל הוא גם שלף מצת בצורת רובה .. אז הוא לא פונקצייה
> זה אולי נשמע שיטחי אבל אני מאמינה שלרוב,מקום העבודה או הסביבה הם חלק ממי שאנחנו בעצם. אני לא רואה את עצמי יוצאת עם מישהו שלא לומד,מתפתח,יוצר וסקרן. יחד עם זאת,אם אכיר מישהו שמאוד ימצא חן בעיניי אבל הוא לא לומד -אני לא אפסול.יהיה לי חשוב שלפחות יהיו לו שאיפות אחרות ..

למעלה