בחורים לא ברורים....

mika tal

New member
בחורים לא ברורים....../images/Emo2.gif

לעיתים בחורים יכולים להיות כ"כ לא ברורים.. עוד לפני שטסתי לחו"ל היה בחור שהיכרתי מהמטייל, ורצה להיפגש איתי, אני הייתי בתקופה לחוצה וסירבתי להיפגש. בכל 3 החודשים שטיילתי התכתבנו באדיקות במסנג'ר, במיילים, ראינו הרבה תמונות אחד של השני.. כשבאתי לארץ התקשר אליי.. לאחר יום יומיים מאוד התפלאתי שאחרי כל החודשים הללו הוא לא ממש להוט להיפגש איתי? אז הוא עו"ד ועסוק מאוד בעבודתו.. ויש לו עסק חדש שמתחיל את הצעדים הראשונים אבל מאוד כעסתי והייתי בדיעה שגבר שרוצה להיפגש פשוט עושהאת זה.. לבסוף אחרי כמעט שבועיים נפגשנו ו"יצאנו" אם ניתן לקרוא לזה ליציאה מאכזבת מבחינתי, משהו מחופף לחלוטין.. הבנתי שמספיק הרשמתי אותו, אבל הבעיה היא שאני חשבתי שאני אפגוש ממשגבר יציב, ולא איזה ילד.. למרות שאחרי ההתנהגות הלא רצינית כבר הבנתי פחות או יותר עם מי יש לי עסק.. הוא היה חמוד. אבל באיזשהו מקום אני מרגישה שהוא לא ממש יודע מה הוא רוצה, חסר ביטחון ומגשש לגביי על בחורים שאני נפגשת איתם.. מההוארוצה בעצם? אני מצידי? יש לי דייט ביום חמישי עם בחור מקסים..

orrin

New member
סליחה שאני שואלת

אבל איפה כתוב מתי צריך לדעת מה אתה רוצה מקשר???? אם זה בדייט הראשון, השני או העשירי??? הנקודה היחידה לדעתי שחייבים לדעת זה לפני צעדים מאסיביים- לעבור לגור יחד, חתונה וכו' ועדיין- רק התחלתם, את עוד לא מכירה את הדינמיקה בין שניכם, אם כיפ לכם ביחד, איך הוא שותה את הקפה, אם הוא טיפוס של בוקר ועוד מליון דברים קטנים שמביאים לדבר הגדול הזה שנקרא "קשר". זה ישמע קלישאה- אבל זמן..... זה הכל..... את חייבת זמן כדי לדעת, כדי שהוא ידע, כדי ששניכם תדעו. ויכול להיות שבאותה פגישה הוא בא עמוס או מוצף ובדרך כלל הוא אחרת- ויכול להיות שלא. כרגע את לא יודעת, והאמת- מה יש לך להפסיד מלנסות??? רק טוב ובהצלחה

shaniza

New member
תראי

כמה דברים בכל זאת עברו יותר מ-3 חודשים... יכול להיות מצב שהלהיטות שלו הצטננה קצת למרות שהתכתבתם כל התקופה הזו... בהתחלה את משכת אותו...הוא הראה לך שהוא מעוניין ואת סירבת. אז אמנם הוא עו"ד ובן אדם בוגר שלא אמור לשחק משחקים.. אבל ככה זה לפעמים... עכשיו הוא משך אותך קצת... בוחן אותך אולי... ואת? את יודעת מה את רוצה? כי אם יש לך דייט ביום חמישי עם בחור מקסים אז כנראה שהעו"ד הוא לא מה שאת רוצה... ואם את לא רוצה אותו? אז מה זה משנה מה הוא רוצה?

eyalאיל

New member
מיקה -מה שחשוב שאת תדעי מה את רוצה

ממה שאני קורא את יודעת לזהות גברים די טוב .החמוד והמקסים יגיע ובטוח הוא לא יהיה עו"ד ..

mika tal

New member
הבאסה היא...

שאני לא מוצאת גבר מספיק "מסעיר"... הרבה גברים לא יודעת.. אין להם את התשוקה, האש, הלהט..

magenta73

New member
חופשי יש להם

את לא מסתובבת בחוגים הנכונים :) (משפט פולני שגדלתי עליו... הייתי חייבת)

bulb

New member
אליה וקוץ בה

הגבר ה"מסעיר" שאת כה משתוקקת אליו ,ירצה מן הסתם מישהי בעל מזג סוער כשלו. הבעיה (שלך ,לא שלי. אני לא מסעיר): ברגע שתפסיקי לגרום לו לסעור ומזג האוויר באזור ישכך ,הוא יחפש את הריגושים במקום אחר (בכל זאת ,הוא אדם סוער מטבעו ומן הראוי שיפיץ את הבשורה בקרב נשים רבות). שני הסנט לבוקר החג נ.ב. בקשר לאש והלהט - אל תשכחי כי מי שבוער חזק ,מן הסתם גם יבער לזמן קצר יותר.

mika tal

New member
bulb היקר: לא ידעתי שאתה כזה חכם../images/Emo6.gif

באמת.. ראיתי אותך רק כחצוף וציני (בלשון המעטה) רוב הזמן.. ופתאום?? עוד שלא אתאהב בך על שום עצותייך החכמות.. אגב,גם עו"ד דוגל בגישת הלאט לאט,,שכך הכי טוב.. אולי כדאי לי להנות מזה..

bulb

New member
א. לא צריך להיות חכם כדי לעשות

copy-paste ב. עו"ד בדרך כלל דוגל בשיטת ה"לאט לאט ,תקבל את כל האלמנט" ג. אני מקרה אבוד ,חבל על המאמץ.

mika tal

New member
חח.ואתה גם משעשע.. אבל..../images/Emo180.gif

תודה על ההתרעה כי "אתה מקרה אבוד" כעת לא אתאמץ.. נו, רואה? יש בחורים כנים!!!

למעלה