בחורי ישיבות: זהירות!!

אלטער

New member
בחורי ישיבות: זהירות!!

ארגון בשם בית חם מפתה בחורים לעזוב את הישיבות, מי מביא את הידיעה מ``בחדרי חרדים``

הנה- העתק מבחדרי חרדים

ארגון בשם בית חם מפתה נערים חרדים לעזוב את הישיבות ולהתפקר הארגון הוא ארגון שמולני כמו הלל שפועל "לסייע" כספית ולפתות נערים לעזוב את הישיבות בקלות. במימון ארגונים מסיונרים הם ממנים לנערים דירה מכשירי פלאפון מתקדמים. והכול לא לפני שהם מחתימים אותם על מסמכים שהכול כביכול בהסכמה. ואם הנער לא חזר בשאלה בסוף הוא מתחייב להחזיר להם את כול הכספים שהוציא. נודע לי שכמה בחורים מישיבות נהדרות בשלבי עזיבה כרגע. או פוסחים על שתי הסעיפים ומתלבטים. בני פגש בחור כזה אתמול דווקא מישיבה ספרדית שבישיבה מצהירים שהוא ממש עילוי וזה הפסד גדול. ובגלל משבר בבית נשבר . הארגון פועל בבני ברק ואלעד וירושלים. יש לי מספר טלפון של פעילה רצינית בארגון . חייבים לחזק את הבחורים .

בקשה דחופה

אם יש למישהו מספר או פרטים של מישהו שקשור לארגון שיעביר לי דחוף

כמדומני..

שזה הארגון היחיד ליציאה בשאלה שאין לי פרטים עליו [קורץ] אני חיב פרטים על הארגון הזה.. זה באמת דחוף לצורך הטיפול בענין

יש הרבה נגד ה``ישיבעס`

אבל לדעתי לא צריכים להסיט. לא עדיף ללכת לרחוב, אבל אם הם מציעים ברירה אחרת או תחליף יותר בטוח, אז זה משהו אחר.,

נראה לי שאתה מתבלבל

``בית חם`` זו עמותה שמתעסקת עם אנשים פגועי נפש מהמגזר החרדי ועומד בראשה אריה מונק מב``ב

למעלה