בחורף ההוא

tairon

New member
בחורף ההוא

בחורף ההוא היינו שנינו מתחת לפוך בחוץ הגשם ירד בחוזקה רעמים נשמעו בשמים את פחדת מהם אני נזכר בזה בחיוך אמרת לי``אני שונאת את הרעש הזה`` ואני צחקתי וסיפרתי לך סיפור על שני עננים ששטים להם שם בשמים ואז מתנגשים זה בזה והרעש הוא כתוצאה מהתנגשות צחקנו יחד והצחוק הצליח להשכיח את הפחד שנינו היינו שם מתחת לשמיכה החמה בעולם שלי ושלך שוחחנו ככה אל תוך הלילה עד שאור ראשון נראה בחוץ ואז נרדמנו מחובקים כי בחורף אין יותר כיף מזה להתכרבל ביחד הקור עושה משהו מופלא הוא מביא איתו את עונת הכירבולים ומביא איתו כמו איזה מין תחושת התקרבות ליצירת חום הדדי ושהתעוררנו כמעט יחד אני דקה לפניך הערתי אותך בנשיקות קטנטנות בלחישות אל אוזנך פקחת זוג עינים התמתחת קלות תוך כדי שאת נוגעת בי קלות ומיד התפשט לו החיוך המוכר שקמתי מהמיטה התרעמת לך כמו אותו ענן קטן שבשמים ``לאן זה``..שאלת ואני בעינים סימנתי לך כבר חוזר חזרתי עם כוס קפה לשנים חזרת לך לנמנם ואני שוב הערתי אותך בריח של קפה של הבוקר...ושוב החיוך הכל כך מוכר ולחישה שלך עדינה ``אמרתי לך כבר?......אני אוהבת

thecenter

New member
טיירון יקירי

אפשר בבקשה למתן את מפלס האופטימיות, האחווה והאהבה ???? לא לכולם יש מישהו להתכרבל איתו/איתה מתחת לשמיכה !!!!!!!!!

tairon

New member
אגב...

זה לא נועד לקנטר אף אחד פה ואני חושב שבסופו של דבר זו שאיפה של כולנו להמצא מתחת לפוך בימי חורף סוערים ומין הסתם ומין זה לא סתם ישנם תקופות שכן יש לנו ולפעמים יש תקופות שאין לנו אז אני ממליץ על סדין חשמלי ואולי אפילו חית המחמד בבית לי למשל יש את הכלבה והיא פתרון שמתגלה כאחלה היא מפנקת גם בדרכה שלה

קרני

New member
נותן חשק לקום ולחפש חום...

אבל לא סדין חשמלי, חיית מחמד או כדור צמר... את הדבר האמיתי... כן ירבו הברקים, הרעמים, הגשם, שמיכת הפוך... אאאאך החורף!!! יום מצויין! @ @ J U

למעלה