בחורף שעבר לא הייתי בבית

ס ו ז נ ה

New member
בחורף שעבר לא הייתי בבית

הייתי מאושפזת, ולמרות שיצאתי פה ושם לחופשה קצרה הביתה, את החורף עברתי במחלקה. רוב הזמן בבידוד. אני כלכך נהנית עכשיו מהשמים האפורים, מהגשם, מהאפשרות ללכת בין הטיפות ולהתרטב. אני לא שוכחת כמה אסירת תודה עלי להיות שאני יכולה לחוות את זה. כמה זה לא מובן מאליו. שאפשר ללכת. שאפשר להתרטב. ולהנות. בחופשה שהיתה לי בחורף שעבר, הדבר הראשון שעשיתי היה לקנות לילד שלי מגפיים, ויצאנו לקפוץ בתוך שלוליות. התרטבנו לגמרי והצטננו, ולא היה אכפת לי מאלו שעמדו בצד ואמרו שאנחנו משוגעים. היה לנו כיף וזה הכי הכי חשוב. השבוע אני רוצה לקנות מגפיים גם לקטנה, ולצאת שוב לשלוליות. רק כשהדברים הפשוטים, הקטנים, חסרים לנו, רק כשאיננו מסוגלים לבצע או לחוות אותם, רק אז אנחנו שמים לב אליהם בעצם. אז פתאום נורא מתחשק דווקא את הדבר הזה שאי אפשר. אני מנסה להאחז בזכרון, בכל כוחי, ולזכור שבשנה שעברה נלקחה ממני היכולת לחוות הרבה דברים. ועכשיו הכל אפשרי.

rubber duck

New member
../images/Emo23.gif זה פשוט מקסים

איזה כיף לקרוא את הדברים הקטנים הללו
מגפיים גשם עניים דברים קטנים שעושים טוב על הלב הגשם השבוע הביא אותי לאחת החוויות היותר קטנות והיותר כייפיות שיש לילה של גשם כוס שוקו חם ביד ושמיכת פוך מכסה אותי ואת החברה , יושבים ורואים סרט רומנטי כמה שזה קצת וזה כל כך הרבה וכן זה החורף שהביא לאווירה הרומנטית שהביאה לחוויה המקסימה הזו
שרון

אז באמת טוב שהתחיל לרדת גשם :)

יש משהו בחורף שמכניס אותנו לאוירה אחרת. כי כשאמצע אוגוסט אז אנחנו רק מחפשים אחרי המזגן הבא שיקרר אותנו. ופתאום בא חורף ואנחנו מחפשים אחרי הפוך הבא להתכרבל תחתיו ובמקום להתרחק מאנשים כדי לא לחלוק זיעה, אנחנו מתקרבים כדי למצוא חום. אותי החורף לוקח תמיד למקום של מחשבה - איפה הייתי בזמן הזה לפני שנה, שנתיים.. תמיד זוכרים את הגשם הראשון, השני... את סערת הברקים... את ההצפה שנלחמנו לייבש כל הלילה.. לפני שלוש שנים... הייתי לקראת סוף הטיפולים, התשיעי או העשירי..ונהיה חורף, וקצת קר בראש.. והחצי השני של החורף, כבר היה הרבה יותר נעים, להריח גשם, ובעיקר לא להגיע למחלקה. מאחלת לכולנו - חורף קר ו
חם והמון
תחת הפוך

למעלה