בחורצ'יק, צמח לך משהו על היד

mike00

New member
בחורצ'יק, צמח לך משהו על היד

רופאים ברוסיה סיימו בהצלחה ניתוח בן 11 שעות להשתלת שטרונגול על זרועו של בחור מסכן, במקום הבולבול המעפן איתו בא לעולם.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif לא מאמינה לסיפור הזה

נראה הזוי לחלוטין

THE WIZARD 55

New member
זוביילי קוראים לזה ברוסית../images/Emo6.gif

פג התוקף של הסרטון, לא יכולה לראות

mike00

New member
שו פג תוקף??הרגע ראיתי אותו....

הבחור מרים משקולות עם השמוליק שלו.......כאב לי לראות.... כשהייתי בהודו בפעם הראשונה ראיתי מופע רחוב כזה,בעעעעעעע......

NELLY

New member
כל עוד

לא ראיתי איפה קשורה הרצועה אז אני לא מאמינה שזה עם השמוליק שלו....חחחחחח

mike00

New member
אני ראיתי בעיניים שלי מופע כזה.....

קושרים חבל באזור הכיפה ואת הצד השני קושרים לבלוקים מאבן....משם זה כבר עניין של אימון קשה...

mike00

New member
הכי קטע זה כשהוא מכיר אנשים....

בטח חלק טועים ולוחצים לא את "היד".....

mike00

New member
99. בחיפה קיים חוק האוסר להביא דובים לים. ../images/Emo6.gif

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif נקרעתי , היו כמה טובים רצח

לאישה מותר להשתין בכובע של כבאי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח רבאק היו שם מלא טובים

NELLY

New member
למה לזלזל חוקים חיוניים מאוד!!!

2. אסור למות בתוך בניין הפרלמנט הבריטי. 5.. אסור לנהוג ברכב כשאתם לובשים כיסוי עיניים באלבמה 6.. אסור לגרום לדג להשתכר באוהיו. 11. באינדונזיה, העונש על אוננות הוא מוות בעריפת ראש. 15. בבריטניה, קיים חוק הקובע כי אדם שמרגיש צורך להשתין בזמן נסיעה, חייב לעצור את רכבו, לצאת מהאוטו, לכוון לאחד הגלגלים האחוריים ולהשאיר את ידו הימנית ע"ג הרכב. .....אחלה פוזה חחחחחחחח 16. בפלורידה קיים חוק הקובע כי נשים לא נשואות שצונחות (כן, צונחות) בימי ראשון יכולות להענש ולהכלא. עזבו במחשבה שנייה כל החוקים שמובאים כאן הם מטומטמים.....מי ישב בכנסת או אלוהים יודע איפה וחשב על חוקים האלה ומי היותר מטומטם שהצביע בעד???????.

NELLY

New member
גולת הכותרת....

34. בטקסס חובה על פושעים לתת, בעל-פה או בכתב, התראה של 24 שעות לקורבנותיהם על פשע שהם עומדים לבצע.
מאמי יש לנו דואג היום???
כן אהובתי...קיבלנו מכתה באים לפרוץ לנו ת'בית בשעה 15:00 אנחנו צריכים להיות מחוץ לבית...

למעלה