בחור ביישן

קלימרו

New member
בחור ביישן

שוב עובר לו יום ארוך כרגיל, תמיד נבוך הוא לא יעז לגשת גם מחר בכל ערב מתפלל בקשה נושא לאל שבחלום יבוא לך ויאמר יש בחור כל כך ביישן כבר שובע לא ישן הוא רוצה רק לילה לצידך את נשקת לו בעבר ומאז הוא מסוחרר לא יודע איך לומר לך, איך סוף שבוע על במה נותן קולו מהנשמה ומשחזר את שתי ענייך השיר הזה נכתב עכשיו מלב של נער מאוהב קוראת ולא יודעת - זה עליך יש בחור כל כך... עושה שטויות בקרבתך משכר אותו יופייך לא יודע איך לכבוש אותך הוא רק שכח כמה עובדות יש לך גבר בחוצות ואת דלוקה עליו כל כך... יש בחור כל כך ... רק אלוהים יודע כמה טוב אני מכיר את אותו בחור.

קלימרו - אוצר יקר :)

מתוק שלי שולחת לך נשיקה חמה על השיר הנפלא :)) כל כך התגעגעתי לכישרון המדהים שלך כמה טוב למצוא פה שיר שלך... תמיד עושה לי טוב בלב - למצוא אותך כותב יקירי... תצטרך לספר לי אודות אותה נערה לא אוותר לך :)) מחבקת אותך חזק !!! ואוהבת ענבל

FireAngel

New member
ביישני

זה שאני צעיר ממך אין לי ספק גם בלי לדעת בן כמה אתה אבל אני חייב להגיד לך דבר אחד שלמדתי שלא קשור לגיל : תתבייש = תפסיד אחי אני יודע שזה לא קל אבל קום ותראה לבחורה ברת המזל מה אתה באמת מרגיש!!! אני ממליץ בחום על שיר שבא מהלב - כמו זה

למעלה