בחור טוב אתה קורא לעצמך?

מאקו

New member
בחור טוב אתה קורא לעצמך?../images/Emo26.gif

אתה כל הזמן מסיט פה להשתמטות מצה"ל ומחובתנו להגן על הבית שלנו אתה צריך להבין שבניגוד אליך הרוב חושב שצריך להמשיך בדרך הזאת, בגללך ובגלל אנשים כמוך אני וחבריי הנאמנים לדרך לוקחים את הנטל שהופך ליותר ויותר כבד, על כתפינו בגללך ובגלל אנשים כמוך אנחנו עושים יותר מילואים, ובמילואים יותר משמרות למה אתה חושב שאתה יכול להיות בבית שלך עם משפחתך במצפון שקט בעוד אני שומר על גבול הצפון ויושב מול החיזבאללה שמכוון אליי קנה קלאצ´, כדי שאתה תוכל לישון בשקט בגללך ובגלל אנשים כמוך אנחנו נראים בעיני האוייב כחברה חלשה שלא תתתיצב לדגל ברגע האמת אני לא מבין למה אנחנו בוכים על הדתיים המשתמטים, מי צריך אותם קודם שהחילוניים, אבל כולם, לא ישתמטו ואז נפתור את בעיית הדתיים אתה ממש לא בחור טוב

sparrky

New member
ובגלל אנשים כמוך

לעולם גם שום דבר לא ישתנה. רק אם יהיה מצב שבו יהיה מחסור גדול לצבא במילואימנקים יש סיכוי שישפרו משמעותית את היחס (כולל כסף) אליהם. הכל עניין פשוט של ביקוש והצע.

מאקו

New member
איפה אתה חושב שאתה נמצא?

באיזה בורסה או שוק הימורים? פה זה לא חנות למוצרי חשמל שמרויחה כשיש ביקוש ומפסידה כשאין ביקוש ולא שום ועד עובדים ששובת כשיש קיצוצים במשכורת אנחנו מדברים על החיים שלנו ושל הילדים שלנו רבאק, תתעשתו כבר אנשים בקצב הזה נסגור את הבסטה מהר מאד

TTמאניה

New member
אתה חי בשנות ה50

צא מזה אין יותר ציונים הקיבוץ הופרט הסוציאליזם התפרק והקומוניזם נכשל אם לא תתגמל את המילואימניקים הם לא יבואו. יש להם משכנתה ילדים ובוס הם לא יכולים לזרוק הכל וללכת למילואים או אפילו לההרג. יש להם אחריות גדולה יותר כלפי המשפחה בבית. אם הנטל יגדל יותר אנשים ישברו והנטל כמו כדור שלג קטן יגדל למימדים שכולנו נרמס תחתיו. צריך לעצור את זה ועכשיו.

syair

New member
עדיין התעמולה עובדת

אני רואה שעדיין התעמולה של המדינה מצליחה לשכנע אנשים. יום אחד תבינו כמה אתם טועים.

תראה

אני הוצאתי פטור מהצבא בגלל בעיות אישיות ולא בגלל ששיחקתי אותה תאמין לי זה לא כבוד גדול לצאת מהצבא אבל כשאין ברירה אז אין תראה סך הכל אני אומר הגיע הזמן שהצבא יתעשת ויתחיל להזיז עניינים בוודאי גם לך יש משכנתא ילדים ומה לא ולא רק שברגע האמת אתה אולי תתיצב אבל כנראה לבדך כי היום ציונות מתה אתה חי בהסיטוריה אתה חיי באיזה קונצרט שגבר מיזמן ניגמר תחילף מנגינה בן אדם אז מה תגיד לי אם הילדים שלך כבר לא יתחילו לחשוב על עצמם אז מי כן ותמיד אבל תמיד זה מוביל לממשלה אטומה כמו הצבא ואני לא צריך להגיד לך מה קורה כשהמערכת אטומה נכון אז אגב אתה קורה לעצמך מילואמיניק נאמן תיקרא פו באחד מהשורות על מילואמיניק שנישבר לו כי המדינה תקעה לו סכין בגב ותיזכור את המשפט הזה כל החיים שלך מעכשיו אני עושה לבית שלי וביתי (לבת שלו ) זאת אומרת שלו נפל האסימון אחי אתה חיי בעבר עוד הרבה יתחילו לצאת מהצבא כי יראו שבעצם נטשו אותם מיזמן יום אחד יפול גם לך האסימון יום אחד תשנה מנגינה ותתפוס קצת שכל לפני שאתה בא בטענות

למעלה