בחור לא מובן, מה לדעתכם הוא רוצה?

sharpcookie

New member
בחור לא מובן, מה לדעתכם הוא רוצה?

אני לא מכירה אותו אבל במידה כזאת או אחרת, הוא חלק מחיי כבר שנים.

הכרתי אותו באתר הכרויות עוד לפני שפגשתי את האקס המיתולוגי. על פניו הבחור נשמע אינטליגנטי מאוד והשיחה זרמה, אבל התרשמתי שהוא לא רציני ולא באמת מחפש זוגיות, למרות שהצהיר שכן. אמרתי לו עוד אז שזה לא מתאים והמשכתי הלאה אבל הוא נשאר "בקשר" ויוזם שיחות אחת לכמה חודשים כבר שנים ארוכות. הוא בחור מאוד מיני ותמיד הנחתי שנכנסתי אצלו לסוג של רשימה שחורה למרות שמעולם לא שיתפתי פעולה והוא יודע שאני בחורה שמרנית. הכי הרבה שעשינו זה לדבר בסקייפ, מעולם לא נפגשנו.

זה ממש מוזר, כי כשמדברים או מתכתבים, השיחה מתחילה באופן ידידותי, משלימים פערים והוא יכול להישמע ממש כמו חבר טוב שמכירים ממזמן, אך בהדרגה הוא מתחיל לכוון לשיחות בעלות רקע אינטימי - לא שיחות סקס, אבל שיחות בהן הוא מנסה לשדל אותי לספר על "הציוד" של החבר שלי, או "ציוד" של האקס, ואיך זה בהשוואה לזה וכיו"ב. לא ממש ברור לי מה יוצא לו מהשיחות האלו, לא נראה לי שזה מה שמדליק אותו בחיים. בד בבד הוא ממשיך לנסות לשכנע אותי להיפגש, אני אומרת פעם אחר פעם שזה לא יקרה. אולי זה הצייד והקושי להשגה שמדליקים אותו, אבל אחרי כל השנים, הייתי חושבת שכבר יתייאש ממני.

היו פעמים כשהייתי לבד וכמעט נשברתי והסכמתי, אבל חששתי שאחרי שיקבל את מה שהוא רוצה הוא ייעלם וימשיך למטרה הבאה, ואני ארגיש נורא (יש לי נטייה להיקשר)...

לפעמים אני תוהה עד כמה אני נותנת לפחדים שלי להוביל אותי בחיים. אולי לא שפטתי אותו נכון? ייתכן שאני טועה? השבוע דיברנו שוב והופתעתי לשמוע שהוא זוכר כל מיני ניואנסים שסיפרתי לו לפני 3 שנים ובעצמי כבר הספקתי לשכוח... הוא סיפר שסיים קשר עם עוד מישהי, שלא הצליחה לאתגר אותו מבחינה מנטלית, ושהוא ממש מתבאס שמעולם לא נתתי לו צ'אנס. העלה את זה שהוא "רודף" אחריי כבר שנים וממש גרם לזה להישמע כאילו שזה משהו בלעדי ולא כמו ששיערתי. כבר לא יודעת מה לחשוב. כמו מה זה נשמע לכם?

omri808

New member
הוא רוצה לזיין...

מאיך שזה נשמע. אבל, מצד שני, הוא שומר איתך על קשר זמן לא מבוטל ועל פניו גבר אחר היה ממזמן מתייאש. מה עוצר אותך מלהיפגש איתו? מקסימום יהיה סקס ולכי תדעי.. אולי אחרי זה תפתחו אחד לשני וזה יוביל למשהו חיובי.. או שלצד השני - זה לא.

בכל מקרה חבל שאת סוגרת את עצמך.

Shamy

New member
מסכימה עם זה שמעליי

מחפש סקס ותו לאו.הוא מה שנקרא "שומר אותך על אש קטנה"ליום שכן תזרמי איתו כי כנראה שאת אתגר שהוא רוצה לכבוש. הידידותיות בתחילת השיחות היא טאקט ותו לאו.אני הייץי מתרחקת מאדם שכזה אבל אם טוב לך הקשר איתו כפי שהוא אז תשארי. קחי בחשבון שהוא לא ישתנה וזה יהיה טיב היחסים ביניכם

מילקי91

New member

מסכימה עם כל מילה של שאמי .

ואם את בחורה שמרנית במקומך הייתי מנתקת איתו קשר

למקרה שאכן תהיי לבד ואחרי זה תעשי משהו שתצטערי .

שילת281

New member
היי

לדעתי תיפגשי איתו. תקבעו במקום ציבורי.. בית קפה או משהו.. תדברו.. ותביני כבר לבד מה הוא רוצה ואם מתאים לך.

DogsPCI

New member
אמממ ??? הכל טוב ויפה, ויכל היה להיות באמת - יחודי...

&nbsp
&nbsp
אלמלא היית כותבת על כך שהוא לוקח את השיחות למחוזות קריפיים קצת. שאלות על הציוד של האקסים שלך? והשוואת ביצועים, ולא יודע מה... שאר שאלות על חיי הסקס שלך.
&nbsp
הלו???
&nbsp
תכף תגידי שאת גם ענית לו... ונראה לי שכן, פחות או יותר ;).
&nbsp
&nbsp
וחשבתי שאני תמים... והיי - אני באמת תמים!! אז מה נסגר איתך? :).
&nbsp
נכתב בהומור, נא לא להעלב בבקשה. אני בצד שלך פה.
&nbsp
&nbsp

sharpcookie

New member
זה בד"כ השלב שהשיחות מסתיימות

וזה לא שלא נתקלתי בגברים כאלו בעבר, הוא פשוט ממש יוצא דופן בכך שהוא כן נשמע נורמטיבי רוב הזמן, ויכול לנהל שיחה אינטלקטואלית על הרבה נושאים ובאמת בן אדם מעניין בצורה יוצאת דופן, אבל בסוף בכל זאת חוזר לאותם מחוזות ונראה שנהנה בעיקר לגרום לי לאי נוחות. אולי זה בעצם הקטע שלו.
&nbsp
בכל מקרה, החלטתי לסיים את "הקשר" הזה ולא עונה יותר להודעות / שיחות...

למעלה