בחור מבריק..מסביר למה לערבים

וגם לא מבינה את האנשים

כאן מעבר לכמה גזענים פאנטים גועל נפש שכותבים כאן אין כאן כלום ? מה אין דברים נוספים מעברלנושא היהודי ערבי ? אין חיים התמדוודיות אחרות מעניין , שמתי לב שאני היחידה שכותבת כאן אחרת, מעטים האנשים שיתיחסו לתוכן אחר אפס תגובות ותוכן שמכיל שנאה וערבים יהודים זוכה לים תגובות ,למה ? לא מעניין אותכם ?

GuyN2

New member
אני חושב שזה הנושא שמאחד בין כל פעילי הפורום

זה הנושא היחיד שמעניין את כולם
אם אני למשל מפרסם משהו על כדורגל אין מגיבים
ואם את או מוטי מפרסמים מוזיקה גם אין תגובות

חבל מאוד

אני לא מצליחה להבין איך יתכן שזה הנושא היחידי שדנים בו כאן, הרי מעבר ללאום אנחנו בני אדם מתמודדים עם אלף ואחד דברים מעבר אז איך זה יתכן ששום נושא אחר לא עולה כאן? , אני לא מבינה גדולה בכדורגל ואין לי יותר מדי מה להוסיף בעניין ולכן לא מגיבה מה שכן אשמח באמת לראות דיונים אחרים דברים מעבר ליהודים וערבים .

Emile Zola

New member
לדעתי חל שיפור מסויים.

עברנו הרבה דיוני מוחמד, אסלם, קוראן, קוראאאן, אסלאם, מוחמד, קוראאאאאאן.

ועכשיו עברנו לנושא "חדש" גזענות כלפי ערבים.

נו שיהיה...

Emile Zola

New member
זקני השבט

שיהיה...

מוחמד, מוחמד, אסלאם קוראאאאאאן.

תודה.

Emile Zola

New member
מחר אני טס לחו"ל בענייני עבודה

אז אני קצת באריזות.
אני לא רגיל ללבוש בגדים מהודרים, אבל בשבוע הקרוב אני חייב - מכנס, ג'קט, חולצה מכופתרת.
בד"כ אני בג'ינס וחולצת T, ואין לי כוח להתלבש בצורה ייצוגית, זה מרגיש לי מזוייף.

קניות זה אני חחח

למה זה כיף אני מאוד אוהבת שופינג אגב יש לזארה המון דברים יפים לגברים ודברים מאוד יפים חולצה מכופתרת ומכנס מחויט יש להם מלא דברים שהם לא ממש אלגנטים ספורט אלגנט
אני גם לרוב עם מחויט תרגלתי כבר רק בקיץ אני מורדת

Emile Zola

New member
זה נחמד להתלבש יפה

אבל אחרי זמן קצר זה לא כיף.
לקראת הנסיעה קניתי כמה חולצות של פולו שנשארו במלאי.
במידות שלי זה אחד מהשניים, או שאף אחד לא קנה במידות האלה, ונשארה סחורה והמחיר זול כי צריך להעיף מהמדף.
או שבכלל לא הזמינו את המידה שלי וצריך להזמין במיוחד... הפעם היה לי מזל, 2 חולצות קונות חיכו לי ב50% הנחה, שגם אחריה זה לא היה זול...

תראה את זה

חולצה בצבע כחול ומכנס ביג שלדעתי הם לא ממש אלגנטים ואפשר ללכת איתם
זארה

Emile Zola

New member
נחמד אבל יקר

ולא התחברתי לז'קט.

מחירים מטורפים לחולצות...

תלך תמדוד

לא הסתכלתי על המחיר מה שכן החולצות שלהם יחסית עם איכות וזה שווה את המחיר לא נראה לי שתמצא יותר זול באיכות זהה

ellale

New member
מי קונה בגדים בארץ לקראת נסיעה לחו"ל?

אין כמו קניות בחו"ל! בארה"ב בפרט.

Emile Zola

New member
מי שנוסע לכנס וצריך אחרי הנחיתה להראות ייצוגי

וקניות כמובן יהיו.

ellale

New member
אי אפשר להגיע חצי יום מראש להצטיידות?

אני, מאז גיליתי את נפלאות הקניות בחו"ל קונה רק שם, דרך האינטרנט. בארץ אני קונה רק ספרים ודברים שצריך מהרגע להרגע (וקצת לעצמי מה שאי אפשר בלי למדוד)

Emile Zola

New member
גם אני.

קניית בגדים אני עושה לעיתים רחוקות.
ובמקרה הזה לא יכולתי לחכות לחצי יום... לך תדע... יש את המידה/אין את המידה... עדיף להגיע מוכן.

אבל באופן כללי אני באותך שיטה שלך, קונה כמה שיותר מחו"ל דרך הרשת, בעשרות אחוזים זול יותר.

ובכל מקרה טיסה נעימה

ואל תתקמצן זול לפעמים עולה ביוקר עדיף לקנות פריט איכותי לשלם טיפה יותר וזה ישתלם לך מנסיון כן חחחח אמרה מי שקונה כמעט כל יום בגדים חחח

למעלה