כאן מעבר לכמה גזענים פאנטים גועל נפש שכותבים כאן אין כאן כלום ? מה אין דברים נוספים מעברלנושא היהודי ערבי ? אין חיים התמדוודיות אחרות מעניין , שמתי לב שאני היחידה שכותבת כאן אחרת, מעטים האנשים שיתיחסו לתוכן אחר אפס תגובות ותוכן שמכיל שנאה וערבים יהודים זוכה לים תגובות ,למה ? לא מעניין אותכם ?
אני לא מצליחה להבין איך יתכן שזה הנושא היחידי שדנים בו כאן, הרי מעבר ללאום אנחנו בני אדם מתמודדים עם אלף ואחד דברים מעבר אז איך זה יתכן ששום נושא אחר לא עולה כאן? , אני לא מבינה גדולה בכדורגל ואין לי יותר מדי מה להוסיף בעניין ולכן לא מגיבה מה שכן אשמח באמת לראות דיונים אחרים דברים מעבר ליהודים וערבים .
אז אני קצת באריזות.
אני לא רגיל ללבוש בגדים מהודרים, אבל בשבוע הקרוב אני חייב - מכנס, ג'קט, חולצה מכופתרת.
בד"כ אני בג'ינס וחולצת T, ואין לי כוח להתלבש בצורה ייצוגית, זה מרגיש לי מזוייף.
למה זה כיף אני מאוד אוהבת שופינג אגב יש לזארה המון דברים יפים לגברים ודברים מאוד יפים חולצה מכופתרת ומכנס מחויט יש להם מלא דברים שהם לא ממש אלגנטים ספורט אלגנט
אני גם לרוב עם מחויט תרגלתי כבר רק בקיץ אני מורדת
אבל אחרי זמן קצר זה לא כיף.
לקראת הנסיעה קניתי כמה חולצות של פולו שנשארו במלאי.
במידות שלי זה אחד מהשניים, או שאף אחד לא קנה במידות האלה, ונשארה סחורה והמחיר זול כי צריך להעיף מהמדף.
או שבכלל לא הזמינו את המידה שלי וצריך להזמין במיוחד... הפעם היה לי מזל, 2 חולצות קונות חיכו לי ב50% הנחה, שגם אחריה זה לא היה זול...